А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:40 | Сообщение # 841 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) рецепт той самий що і на повітряні булочки Той самий, сонечко! З нього можна і завиванці, і пиріжки.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:42 | Сообщение # 842 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ти у нас спец по булочках.
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:45 | Сообщение # 843 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Добре що сама не виглядаю , як булочка! То найголовніше!
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:49 | Сообщение # 844 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Та от я подумала,що може краще перейти на булочки ,і перестати пекти пляцки бо я точно вже як булочка.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:50 | Сообщение # 845 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Хто захоче сам процес вироблення ватрушок...то питайте. то де отой процес?
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:51 | Сообщение # 846 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Приготування ватрушок. Коли тісто вже підкисло, то виробляємо кульки, як тенісний мячик. Викладаємо їх на змащену форму. Трохи підкиснуть, тоді стакан обсипаємо мукою( я його пхаю в муку) і в кожній булочці робимо дном заглиблення. Кладемо начинку. Мастимо тісто яйцем.Коли спечуться, то можна взяти кусочок масла або маргарини і помастити по гарячих ватрушках.
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:53 | Сообщение # 847 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) бо я точно вже як булочка Леся, шо ти на себе наговорюєш. Ніяка ти не булочка! А фігурова дівчинка.
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 16/03/2011, 21:47 |
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:55 | Сообщение # 848 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Antalia) А фігурова дівчинка. Ржу нє могу!!! Аня,ДУУУУУУУУУУУУУУУже дякую за докладну розповідь.А у сир що додаєш???
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 16/03/2011, 18:12 | Сообщение # 849 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Беру сир. Його можна перемолоти. А так як я лінива, то я беру ту штуку що бульбу товкти. Даємо цукор, ванілін або запах, яйце, можна дати запареного ізюму.
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 16/03/2011, 21:48 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 16/03/2011, 18:25 | Сообщение # 850 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| хочу ватрушок!!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 16/03/2011, 18:28 | Сообщение # 851 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) хочу ватрушок!!!! Зорянко, пригощайся!!! Правда не знаю чи ще залишились!!! Бо гості вже були!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/03/2011, 21:09 | Сообщение # 852 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Анічка!Дуже,дуже дякую.Цьом-цьом.
|
|
| |
Улянка | Дата: Четвер, 17/03/2011, 11:13 | Сообщение # 853 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| У мене сьогодні на сніданок трубочки з заварним кремом.
s
Сообщение отредактировал Улянка - Четвер, 17/03/2011, 15:04 |
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 17/03/2011, 11:20 | Сообщение # 854 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Улянка, смачний у тебе сніданок!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 17/03/2011, 11:33 | Сообщение # 855 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Улянка, ах який солодкий сніданок, адо нього чайочку з мяти...ех..смакота
|
|
| |