А що у вас сьогодні на столі?
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| | |
Марія | Дата: Субота, 12/02/2011, 11:59 | Сообщение # 602 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Дівчата, а я сьогодні приготувала суші.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 12/02/2011, 12:09 | Сообщение # 603 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Марія, виглядає смачно... але я їх ще не їла і не знаю які вони на смак...
|
|
| |
Марія | Дата: Субота, 12/02/2011, 12:26 | Сообщение # 604 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Я робила з маринованою рибою, а не зі свіжою ( не зважилася). На смак непогано, чоловіку сподобалось.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 12/02/2011, 14:23 | Сообщение # 605 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Марія) а я сьогодні приготувала суші попрошу по детальніше...як і що і з чим воно готується .А якщо серйозно то при нагоді поділися рецептом і своїм способом приготування суші.Дякую
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 12/02/2011, 15:19 | Сообщение # 606 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Марія, і я хочу знати як їх готувати.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 12/02/2011, 15:25 | Сообщение # 607 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| РЕЦЕПТ ТУТ ДЕРУНИ
Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 12/02/2011, 18:02 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Субота, 12/02/2011, 15:29 | Сообщение # 608 |
Группа: Видалені
| Ням-ням. Люблю їх сильно-сильно, тільки нелюблю смажити.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 12/02/2011, 15:40 | Сообщение # 609 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Таня, приготуй по моєму рецепту, тоді сподобається жарити, бо смачні.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 12/02/2011, 18:10 | Сообщение # 610 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| І я їх люблю,а жарити нєєєєєєєєєєєєєєєєє. Завжди прошу мужа аби мені пожарив,я попоїм,а тоді я йому жарю
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 12/02/2011, 19:34 | Сообщение # 611 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Справді привабливий рецепт.Аню,дякую.Я буду таке точно жарити.
|
|
| |
Марія | Дата: Неділя, 13/02/2011, 11:46 | Сообщение # 612 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Привіт усім, розкажу Вам зараз про суші... є норі та васабі. це і є ті водорослі у які потрібно замотувати начинку та васабі- японський хрін. На цій світлині маринований імбир і соєвий соус . Імбир придає пікантності. І так...беремо рис, бажано подовгастий пропарений. Я буду писати пропорції на півлітри рису...Промиваємо і варимо, води доливаємо у пропорції 1:1,5, коли закіпить, то треба ще поварити 10хв...вода вже б повинна викіпити, але якщо ні, то ще трошки поварити...але не переварити. Рис не промиваємо, тому що потім він буде розсипатися. Робимо таку суміш: 2ст л цукру,1 ст л (неповну)солі, 2 ст л оцету. Після варіння рису доливаємо туди цю суміш і добре перемішуємо і даємо остигнути. Ітак...сам процес приготування суші...рекомендую піддивитися його на відео..можна ввести в пошуку "приготування суші відео". На відео вони роблять на спеціальному бамбуковому килимку, я кладу звичайний вафельний рушничок. На розкладений рушник розкладаю норі, далі тонким шаром накладаю рис...але з одного боку не докладаю з краю 5 мм, тому що будемо закручувати і рис буде випадати. Я роблю суші із червоною рибою, але на відео вони показують різноманітність форм і видів. Отже, беру рибу і кладу посередині і змазую васабі...також туди кладу огірок і закручую за допомогою рушничка. Вуа ля...суші готові, але їх ще треба порозрізати. Далі..у тарілочку наливаємо соєвий соус і зміщую його із каплею васабі. Роли треба вмокати у цей соус, а потім зверху покласти маринований імбир і з"їсти:)))) Це я описала найпростішу схему...із суші можна експерементувати безкінечно... Смачного!!!
Сообщение отредактировал Марія - Неділя, 13/02/2011, 11:48 |
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 13/02/2011, 12:05 | Сообщение # 613 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Марія, дякую за покрокове приготування.Треба буде спробувати ,але спочатку купититі всі інгредієнти.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 13/02/2011, 12:55 | Сообщение # 614 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Марія, Дякую за докладну розповідь!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 13/02/2011, 15:43 | Сообщение # 615 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Марічко,дякую!!!!
|
|
| |
|