В гості до Ірини
 А що у вас сьогодні на столі? - Сторінка 41 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Любите готувати?Що нині приготували? » А що у вас сьогодні на столі?
А що у вас сьогодні на столі?
ir71Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати

 
оксанкаДата: П`ятниця, 11/02/2011, 20:46 | Сообщение # 601
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Аню!!! Коли ж ти наготувала!!!Ти ж так пізно лягала спати!!! tongue biggrin biggrin biggrin biggrin

 
МаріяДата: Субота, 12/02/2011, 11:59 | Сообщение # 602
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Дівчата, а я сьогодні приготувала суші.
Прикрепления: 3728356.jpg (85.9 Kb)
 
AntaliaДата: Субота, 12/02/2011, 12:09 | Сообщение # 603
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Марія, виглядає смачно... але я їх ще не їла і не знаю які вони на смак... dry
 
МаріяДата: Субота, 12/02/2011, 12:26 | Сообщение # 604
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Я робила з маринованою рибою, а не зі свіжою ( не зважилася). На смак непогано, чоловіку сподобалось.
 
ir71Дата: Субота, 12/02/2011, 14:23 | Сообщение # 605
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Марія)
а я сьогодні приготувала суші

попрошу по детальніше...як і що і з чим воно готується biggrin .А якщо серйозно то при нагоді поділися рецептом і своїм способом приготування суші.Дякую


 
ЛесяДата: Субота, 12/02/2011, 15:19 | Сообщение # 606
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Марія, і я хочу знати як їх готувати.

 
AntaliaДата: Субота, 12/02/2011, 15:25 | Сообщение # 607
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
РЕЦЕПТ ТУТ ДЕРУНИ

Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 12/02/2011, 18:02
 
нeмаєтакоїДата: Субота, 12/02/2011, 15:29 | Сообщение # 608
Группа: Видалені





Ням-ням. Люблю їх сильно-сильно, тільки нелюблю смажити. dry
 
AntaliaДата: Субота, 12/02/2011, 15:40 | Сообщение # 609
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Таня, приготуй по моєму рецепту, тоді сподобається жарити, бо смачні.
 
ЛесяДата: Субота, 12/02/2011, 18:10 | Сообщение # 610
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
І я їх люблю,а жарити нєєєєєєєєєєєєєєєєє. Завжди прошу мужа аби мені пожарив,я попоїм,а тоді я йому жарю

 
ir71Дата: Субота, 12/02/2011, 19:34 | Сообщение # 611
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
ДЕРУНИ

Справді привабливий рецепт.Аню,дякую.Я буду таке точно жарити.


 
МаріяДата: Неділя, 13/02/2011, 11:46 | Сообщение # 612
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Привіт усім, розкажу Вам зараз про суші...
є норі та васабі. це і є ті водорослі у які потрібно замотувати начинку та васабі- японський хрін.
На цій світлині маринований імбир і соєвий соус .
Імбир придає пікантності.
І так...беремо рис, бажано подовгастий пропарений. Я буду писати пропорції на півлітри рису...Промиваємо і варимо, води доливаємо у пропорції 1:1,5, коли закіпить, то треба ще поварити 10хв...вода вже б повинна викіпити, але якщо ні, то ще трошки поварити...але не переварити. Рис не промиваємо, тому що потім він буде розсипатися. Робимо таку суміш: 2ст л цукру,1 ст л (неповну)солі, 2 ст л оцету. Після варіння рису доливаємо туди цю суміш і добре перемішуємо і даємо остигнути.
Ітак...сам процес приготування суші...рекомендую піддивитися його на відео..можна ввести в пошуку "приготування суші відео". На відео вони роблять на спеціальному бамбуковому килимку, я кладу звичайний вафельний рушничок. На розкладений рушник розкладаю норі, далі тонким шаром накладаю рис...але з одного боку не докладаю з краю 5 мм, тому що будемо закручувати і рис буде випадати. Я роблю суші із червоною рибою, але на відео вони показують різноманітність форм і видів. Отже, беру рибу і кладу посередині і змазую васабі...також туди кладу огірок і закручую за допомогою рушничка. Вуа ля...суші готові, але їх ще треба порозрізати. Далі..у тарілочку наливаємо соєвий соус і зміщую його із каплею васабі. Роли треба вмокати у цей соус, а потім зверху покласти маринований імбир і з"їсти:)))) Це я описала найпростішу схему...із суші можна експерементувати безкінечно... Смачного!!!


Сообщение отредактировал Марія - Неділя, 13/02/2011, 11:48
 
ЛесяДата: Неділя, 13/02/2011, 12:05 | Сообщение # 613
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Марія, дякую за покрокове приготування.Треба буде спробувати ,але спочатку купититі всі інгредієнти.

 
оксанкаДата: Неділя, 13/02/2011, 12:55 | Сообщение # 614
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Марія, Дякую за докладну розповідь!!! wink

 
ir71Дата: Неділя, 13/02/2011, 15:43 | Сообщение # 615
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Марічко,дякую!!!!

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Любите готувати?Що нині приготували? » А що у вас сьогодні на столі?
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024