В гості до Ірини
 Продукти,які використовуємо - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 111231011»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Продукти,які використовуємо (Поради,коментарі)
Продукти,які використовуємо
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 15:46 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Кожна з нам має у своєму господарстві арсенал продуктів.І кожна господиня має свою родзинку у приготуванні страв.Давайте поділимося порадами що до тих продуктів які можна і треба використовувати і про ті,про які бажано взагалі забути.

 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 15:50 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
У мене так склалися обставини,що я багато печу.І ось хочу з вами поділитися корисною порадою що до використання різного роду порошків,желе,кремів.
Скільки я б не перепробувала розпушувачів різних фірм,а зупинилася на ось цих виробниках

Дуже шкода що це не українські виробники,але скажу що ще ні разу мене розпушувач ось з цього фота,не підвів.


 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 15:53 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
А тепер трохи про желе.Я випробувала теж багато але ось ці для мене найкращі

А ось цей ,пораджу вам навіть не купляти.Розчиняється жахливо і застигає грудками.Ну просто ніякий

Прикрепления: 4447201.jpg(206Kb) · 9647801.jpg(147Kb)


 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 15:54 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
а це для дівчат,які питали мене про карнелонні,ось коробка ще збереглася

Прикрепления: 6399351.jpg(147Kb)


 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 16:01 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
А ще покажу вам кілька продуктів,які я використовую і ними задоволена

Прикрепления: 1198912.jpg(151Kb) · 6804758.jpg(171Kb) · 7798797.jpg(144Kb)


 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 16:10 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
У нас в місті важко купити хорошу домашню сметану.Як правило,щось підливають,підсипають у цю сметану,тому я рідко нею користуюся.Купляю ось такі вершки і до кремів і до тушення мясних страв

А ще ось майонез який у мене прижився

Хочу вам розказати про одну приправу.Ми рідко користуємося тою "хімією" але інколи буває що треба.Ну ось минулого року іздили на природу і маринувала курячі ніжки у такій приправі.то потім таке їсти було важко,під зубами скреготіла ця хімія.Незнаю чому доси ще її не викинула.Ось фото(але це тільки моя думка,я її нікому ненавязую!)

Прикрепления: 5500678.jpg(115Kb) · 6587529.jpg(165Kb) · 5449698.jpg(214Kb)


 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 16:23 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Я дуже рідко використовую желатин а все тому що дізналася що є така штука як агар-агар.Ось прочитайте собі ось тут.Я замовила в неті ікористуюся.Знаєте задоволена бо смак желатину не відчувається а такий нейтральний.До того має кращі властивості як желатин

Прикрепления: 4097079.jpg(103Kb)


 
Яринка-1Дата: Субота, 24/04/2010, 18:35 | Сообщение # 8
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Я також дуже полюбляю продукти фірми д.Єткера.Зараз мені донька в Метро знову всього набрала.Спеції теж Єко беру ,польські Цукорія та Каміс.Сметану мені завжди жіночка приносить,а от майонез готую сама,бо корисніший та натуральний є домашній..Кетчупи та соусі теж сама готую.
 
orestaДата: Субота, 24/04/2010, 19:58 | Сообщение # 9
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Так багато цікавого.А я здебільшого все своє використовую з городу,приправи майже не купую.А ось на рахунок порошків до печива то порада корисна,бо у мене так вже було кілька раз що тісто не виростало.Дякую іра.

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
AntaliaДата: Субота, 24/04/2010, 22:22 | Сообщение # 10
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дуже цікава і потрібна тема. Я люблю польську продукцію(порошок, галяретка, пудинг, кисіль). Майонез сама ще не робила, кетчупи тоже( може тому що немаю гарного рецепту. sad
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 25/04/2010, 17:31 | Сообщение # 11
Группа: Видалені





Іра така цікава тема. Клас. Я також чомусь віддаю перевагу польській продукції, вона ще мене непідводила.
 
ОляДата: Субота, 29/05/2010, 09:24 | Сообщение # 12
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Дівчата, а я використовую всі спеції російської компанії "Магия Востока", бо у нас тільки так і є. Всі спеції дуже добрі, а особлива для маринування шашлику. Бачила, що її люди весь час гребуть і собі спробувала нею маринувати. Шашлик - пальчики оближеш! Всі допитуються, як я його мариную. А я роблю точно, як написано зізаду в інструкції. Ось так виглядають спеції від цієї компанії. Як зустрінете коли - купуйте, не пошкодуєте!

Прикрепления: 4828028.jpg(29Kb)
 
ir71Дата: Субота, 29/05/2010, 10:50 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой,я таке в нас бачила але чомусь обійшла мимо.Дякую за пораду,тепер спробую

 
РосинкаДата: Вівторок, 01/06/2010, 12:46 | Сообщение # 14
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Я так само для випічки використовую польський ванільний цукор, порошок до печива і пудінг, куплені на наших ринках. Але знайома часто їздить в місто Городок і там купляє ці продукти в жінок, які привозять їх з Польщі - їхня якість набагато краща. Ви можете мене запитати, звідки я знаю, що ці продукти саме з Польщі. Справа в тому, що на них нема жодного слова на українській мові, на відміну від тих, що куплені в нас.

Я Оля!
 
ir71Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:29 | Сообщение # 15
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Росинка)
Справа в тому, що на них нема жодного слова на українській мові, на відміну від тих, що куплені в нас.

Так Росинко,я з тобою цілком згідна.Наше все відрізняється від закордонного.Напевно тому що ми дуже гарно навчилися "хімічити",підробляти,красти.Я маю досвід в порівнянні нашого шампуню Тімотей і того ж шампуню у Польші.То таке враження,що у наших пляшечках,взагалі не шампунь налитий,а мильний розчин. cry


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Продукти,які використовуємо (Поради,коментарі)
Сторінка 1 з 111231011»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2017