В гості до Ірини
 Продукти,які використовуємо - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 11 з 11«1291011
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Продукти,які використовуємо (Поради,коментарі)
Продукти,які використовуємо
panagoriaДата: Середа, 29/07/2015, 16:08 | Сообщение # 151
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Девочки, а можно я буду писать на русском языке? Я тоже частенько пеку (для себе, не на заказ), но никак не могу понять: почему в некоторых рецептах соду нужно гасить, а в других используют непогашенную соду? В чем разница? И лучше использовать соду или все-таки пекарский порошок? Заранее спасибо за ответы.
 
КсюшаДата: Середа, 29/07/2015, 20:41 | Сообщение # 152
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
panagoria, я печу з пекарським порошком ,,,,,Лише медовий з содою.А різниці пр гашену і не гашену соду не знаю,

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
panagoriaДата: Четвер, 30/07/2015, 07:50 | Сообщение # 153
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Ксюша, дякую за вiдповiдь! то з пекарським порошком краще виходить? смачнiше? чи краще пiдходить?
 
КсюшаДата: П`ятниця, 31/07/2015, 18:45 | Сообщение # 154
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
panagoria, просто соду використовували ще наші бабусі,час не стоїть на місці,от і придумали пекарський порошок.а різниці в них не бачу.хоча стараюсь дотримуватись рецепту,що пише те і даю

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
panagoriaДата: Неділя, 02/08/2015, 07:13 | Сообщение # 155
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
дякую, Ксюша!
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 14/01/2016, 15:30 | Сообщение # 156
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Спробувала таку приправку до кави. Мені сподобалась тому і вам рекомендую
Прикрепления: 5052507.jpg(27Kb)


 
КсюшаДата: П`ятниця, 15/01/2016, 21:21 | Сообщение # 157
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую за рекомендацію треба спробувати

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ole06Дата: Субота, 23/07/2016, 00:55 | Сообщение # 158
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Доброї  ночі.  Хтось  пробував пекти із кольорового  борошна   Ecomeal   ?   Тісто виходить дійсно чорне?
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Продукти,які використовуємо (Поради,коментарі)
Сторінка 11 з 11«1291011
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016