В гості до Ірини
 Продукти,які використовуємо - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Продукти,які використовуємо (Поради,коментарі)
Продукти,які використовуємо
ЛесяДата: Неділя, 05/10/2014, 20:46 | Сообщение # 121
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Колись у Метро  був пергамент велика намотка,не російський і не наш але хороший,зараз не зустрічала

 
лізаДата: Понеділок, 22/12/2014, 12:33 | Сообщение # 122
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
А я до вас із своїми рекомендаціями стосовно таких ось продуктів.


Вівсяні пластівці дуже смачні, швидко запарюються, чистенькі без всяких домішків, до сніданку просто ням-ням wacko  Раджу спробувати thumb

І рис Жменька тоже дуже хороший і по своїй якості, і смаковим властивостям, ну і ціні звичайно, бо скажу вам чесно, розчарована в багатьох виробниках рису, то він смердить, то не рівномірно проварюється, то сміття в пакеті всякого повно,  А оцей хороший. Таком рекомендую. thumb
 
ira7912Дата: Понеділок, 22/12/2014, 14:20 | Сообщение # 123
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
ліза, ми з чоловіком також любимо цей рис, а такі пластівці я використовую коли печу мафіни... вони дрібненькі і ніколи не попадається там всякої трави і лушпиння, яке пізніше не дуже приємно виколупувати з тіста
 
СашаДата: Понеділок, 22/12/2014, 16:33 | Сообщение # 124
Саша
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
Цитата ліза ()
рис Жменька
А він не твердий як камінці?  Я колись купила такого схожого то варила весь день а був твердий. Після того такий не беру.


Я - Марійка.
 
ir71Дата: Понеділок, 22/12/2014, 16:49 | Сообщение # 125
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата Саша ()
такого схожого то варила весь день

ні цей швидко вариться, він же пропарений.Я теж часто такий купляю, мої люблять


 
лізаДата: Понеділок, 22/12/2014, 17:39 | Сообщение # 126
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Дівчата, дивіться, які ще сорти рису і не тільки випускає ТМ "Жменька" http://rice.ua/ris І ще я брала колись давніше давніше їхню гречку і горох,  теж дуже смачні і хороші по якості.

P.S. як тепер та Жменька зі мною розрахується, що я їм таку рекламу  зробила. tongue biggrin


Сообщение отредактировал ліза - Понеділок, 22/12/2014, 17:39
 
СашаДата: Вівторок, 23/12/2014, 00:37 | Сообщение # 127
Саша
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
Цитата ir71 ()
ні цей швидко вариться, він же пропарений.Я теж часто такий купляю, мої люблять
Я згадала))))То був не пропарений а шліфований)Іра, а  то всі виробники що є пропарені добрі? Завтра   іду на пошуки пропареного рису. Дякую всім за поради.


Я - Марійка.

Сообщение отредактировал Саша - Вівторок, 23/12/2014, 00:37
 
ЛесяДата: Неділя, 28/12/2014, 19:04 | Сообщение # 128
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата ліза ()
І рис Жменька
ми також його часто купуємо.але в основному той що вариться в пакетиках.а на вагу то мама тортує і нам зажвд приносить добрий.


 
СашаДата: Понеділок, 29/12/2014, 00:05 | Сообщение # 129
Саша
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
Цитата Леся ()
в основному той що вариться в пакетиках
Леся а не боїтеся їсти з кулька рис? Все таки то є поліетилен.  Чи не чути на смак кульками?


Я - Марійка.
 
ЛесяДата: Понеділок, 29/12/2014, 14:38 | Сообщение # 130
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата Саша ()
Леся а не боїтеся їсти з кулька рис? Все таки то є поліетилен.  Чи не чути на смак кульками?
ні мені не чути нічим,це ж спеціальний рис в пакета для варки.


 
КсюшаДата: Понеділок, 29/12/2014, 18:40 | Сообщение # 131
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
І я такий рис люблю той що в пакетах,моя мама постійно його з Чехії привозила,а зараз користуюсь лише пропареним.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
юсяДата: Неділя, 11/01/2015, 16:53 | Сообщение # 132
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
А хто використовував ось такі добавки? Як вони?
Прикрепления: 5444140.jpg(1.8 Kb)


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
юсяДата: Неділя, 11/01/2015, 16:54 | Сообщение # 133
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Прикрепления: 7303592.jpg(14.2 Kb)


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
ЛесяДата: Неділя, 11/01/2015, 22:31 | Сообщение # 134
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата юся ()
А хто використовував ось такі добавки?
я ,ні


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:40 | Сообщение # 135
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата юся ()
А хто використовував ось такі добавки? Як вони?
а для чого вони??


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Продукти,які використовуємо (Поради,коментарі)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2023