В гості до Ірини
 Поради господиням по кулінарії - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Поради господиням по кулінарії (Кулінарні поради з нету і наших форумчан.)
Поради господиням по кулінарії
НатамусяДата: Вівторок, 03/01/2012, 20:31 | Сообщение # 76
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Ксюша, в кип'ячену воду холодну?

 
НаталонькаДата: Вівторок, 03/01/2012, 21:05 | Сообщение # 77
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата,хто пік Лесі пляцок медовий з горіхами, там горіхи треба і у тісто додавати і у крем, чи я щось незрозуміла.
 
ir71Дата: Вівторок, 03/01/2012, 21:47 | Сообщение # 78
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
,то ми ложили в кипячену воду на хвилин 15,але не кипятили

Ми теж так робили,положити у гарячу кипячену воду,посолену і відразу виключити газ.Так тримати 15-20хв


 
НатамусяДата: Вівторок, 03/01/2012, 22:16 | Сообщение # 79
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Дякую дівчатонька,попробую,бо треба якось виходити з положення...

 
НатамусяДата: Субота, 14/01/2012, 01:54 | Сообщение # 80
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Дякую дівчата,робила шинку як ви казали - вже не така суха(правда смак вже трохи не такий).А якщо воду зробити як маринад?Чи не варто?

 
НатамусяДата: Понеділок, 16/01/2012, 14:00 | Сообщение # 81
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Пекла бісквіт,робила все як ви казали,та він всеодно сідає...може в рецепті справа...
збиваю жовтки з цукром до білої піни,додаю олію,тепле молоко, ваніль,цедру лимона,просіяну муку і розпушувач.Потім легенько ввожу 3-ьома частинами збиті білки...


 
irusykДата: Понеділок, 16/01/2012, 14:05 | Сообщение # 82
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
дівчата, скажіть мені таке; весільний торт на 45-50 чол. на скільки кг треба робити????

 
ir71Дата: Понеділок, 16/01/2012, 14:17 | Сообщение # 83
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (irusyk)
весільний торт на 45-50 чол. на скільки кг треба робити????

На 5-5.5кг


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 16/01/2012, 14:17 | Сообщение # 84
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (irusyk)
45-50 чол. на скільки кг треба робити????

з розрахунку 100-150 грам на людину.


 
irusykДата: Понеділок, 16/01/2012, 18:13 | Сообщение # 85
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
дуже дякую за допомогу))) thumb

 
PoetkaДата: Субота, 08/09/2012, 22:40 | Сообщение # 86
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Як легко відділити жовток від білка,просто супер ідея...


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Неділя, 09/09/2012, 00:44 | Сообщение # 87
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оля,а ти пробувала вже так робити???

 
оксанкаДата: Вівторок, 02/10/2012, 22:54 | Сообщение # 88
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Леся)
Оля,а ти пробувала вже так робити???

я сьогодні пробувала, і мені не дуже получалося, але ідейка чудова просто треба приловчитися, ну натренуватися jesti-336


 
ir71Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 16:19 | Сообщение # 89
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ось знайшла так класно можна вареники наліпити

Прикрепления: 6843169.jpg (54.0 Kb)


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 16:27 | Сообщение # 90
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
Ось знайшла так класно можна вареники наліпити

цікаво але як на мене треба побавитись, а коли робиш 100 вареників... dumy-10


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Поради господиням по кулінарії (Кулінарні поради з нету і наших форумчан.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024