В гості до Ірини
 Мужская стрижка - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кулінарний форум » Я-Жінка » Косметичка » Мужская стрижка
Мужская стрижка
ivaskinasnezanaДата: П`ятниця, 08/11/2019, 16:07 | Сообщение # 1
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 104
Статус: Offline
Подскажите хорошего мужского парикмахера в Ивано-Франковске!
 
vi3665804Дата: Неділя, 10/11/2019, 22:01 | Сообщение # 2
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 114
Статус: Offline
Можу порадити найкращий барбершоп, який я відвідував це Барбер Q https://www.barberq.com.ua/ . Хоч і довелося пошукати чимало часу, але  воно того варте. Це місто, де можно зголоти бороду, чи зробити ії стильною. Обслужили мене на вищому рівні. Розцінки тут прийнятні і це важливо для більшості клієнтів. Тепер стригтися буду ходити тільки сюди!
 
ShefpovarДата: П`ятниця, 28/10/2022, 13:13 | Сообщение # 3
Shefpovar
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 21
Статус: Offline
Будь-який перукар і барбер, який поважає себе, відповідально підходить до вибору свого професійного інструмента — машинки для стрижки волосся. Сучасні виробники пропонують великий вибір потужних багатофункціональних електричних моделей. Порадьте, де в Дніпрі можна купити професійну машинку для стрижки за демократичною?

"Если тебе не нравятся законы, отправляйся туда, где они тебя не достанут. После чего создай собственные законы." - Ричард Морган "Видоизмененный углерод"
 
thestarnatalyДата: П`ятниця, 28/10/2022, 13:17 | Сообщение # 4
thestarnataly
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 20
Статус: Offline
Якщо для домашнього використання досить простої вібраційної машинки для стрижки (якщо робить більш ніж 30 хвилин у неї перегрівається двигун), для салонів краси й барбершопів використовують переважно професійні машинки для стрижки в Дніпрі https://zakupka.com/uk/dnepr/k/professionalnye-mashinki-dlya-strizhki/. Професійні роторні моделі потужніші та здатні справлятися з роботою в безперервному потоці клієнтів перукарні. У роторних машинках двигун охолоджується під час роботи, а леза в будь-яку мить можна зняти й почистити. Однак коштують вони дорого, тому їх і обирають здебільшого для професійного використання. Більшість перукарських машинок є універсальними й можуть використовуватися як для голови, так і для обличчя — чоловічий майстер може застосовувати її для укладання і формування бороди й вусів.

"Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд
 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Косметичка » Мужская стрижка
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024