В гості до Ірини
 Сонцезахисні засоби - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Кулінарний форум » Я-Жінка » Косметичка » Сонцезахисні засоби
Сонцезахисні засоби
ir71Дата: Четвер, 20/05/2010, 14:27 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Чим користуєтеся ви під час відпустки???Які креми,які засоби захисту використовуєте?Давайте ділитися порадами

 
ir71Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 15:48 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
alucard
Гарна засмага – це правильний сонцезахисний засіб.Надмірне перебування на сонці може призвести не лише до опіків, а й стати причиною шкірних захворювань
Високі дози УФ-випромінювання спричинюють розширення судин у шкірі людини й еритему (почервоніння). Мінімальну дозу опромінення, що викликає еритему, назвали мінімальною еритемною дозою, скорочено МЕД.

МЕД — це не постійна величина, вона залежить від індивіду­ума, кольору його шкіри, віку, від ділянки тіла і сезону. Меланоцити починають виробляти меланін залежно від дози УФ-опромі­нення. Відомо, що УФ-А-випромінювання викликає слабшу еритему і пігментацію, ніж УФ-В.

Існують два шляхи захисту від сонця: хімічні засоби, які по­глинають ультрафіолетові промені, і фізичні засоби, що відбива­ють чи розсіюють сонячне світло. Ефективність сонцезахисних засобів залежить від їхньої здатності до УФ-поглинання, концен­трації, хімічного складу і здатності залишатися на шкірі при купанні і потовиділенні.

Сонцезахисні засоби існують уже 60 років, їхня безпека й ефективність залежать від кількісного і якісного складу. Фізич­ний захист представлений в основному неорганічними сполуками: окисом цинку чи двоокисом титану у вигляді мікрочастинок роз­міром 10-100 нм, що відбивають і розсіюють УФ-промені. Суміш часток окису цинку і двоокису титану здатна відбивати випромі­нювання із широким спектром довжин хвиль. Ці речовини навіть у вигляді дрібніших часток не проникають у шкіру, хімічно інерт­ні, не викликають алергічних реакцій і починають діяти відразу ж після нанесення на шкіру.


 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 31/05/2010, 21:02 | Сообщение # 3
Группа: Видалені





Полуничні мотиви: маски

З приходом літа з'являється величезна можливість оздоровитися, набратися сил, відпочити. У літню пору ми одержуємо великий заряд вітамінів, мікроелементів, корисних речовин.
У червні природа, як ні в якому іншому місяці в році, дарує нам безліч смачних і корисних овочів і фруктів. Одним з таких є – полуниця. Полуниця містить велику кількість цукру, вітаміну С, вітаміни групи В, каротин, марганець, яблучну і саліцилову кислоти. Маски з полуниці дуже корисні при жирній пористій шкірі з порушеною пігментацією. Надають очищаючу, антисептичну, терпку дію. Сік полуниці добре вибілює шкіру.
Хоча на сьогодні існує безліч різних косметичних засобів по догляду за шкірою, все ж таки не потрібно забувати про прекрасну можливість побалувати своє обличчя масками власного приготування.
Для позитивного результату полуничні маски потрібно робити 2-3 рази на тиждень курсом 10-15 процедур.

Маски з полуниці

Для сухої шкіри

- На 15-20 хвилин накладіть на обличчя кашку з полуниці. Знявши шматочки вати, похлопайте ними по обличчю, як би забиваючи сік в шкіру. Змийте маску теплою водою або ватяним тампоном, змоченим в прохолодному молоці.
- Протріть шкіру оливковою або кукурудзяною олією. Зробіть гарячий вологий компрес. Прикладіть його на 5-7 хвилин на обличчя. Після цього нанесіть на 10 хвилин маску з полуниці (кашка). Дану маску слід змивати настоєм квітів липи (2 столових ложки + 1 літр води).
- Ароматний сік свіжої полуниці - найкращий лосьйон! Цей чудодійний засіб для видалення пігментних плям і веснянок. Але для досягнення бажаного результату необхідно мало не щодня "маскуватися" протягом трьох тижнів.
- Добре додавати розім'яту полуницю в маски з сиру, меду, лимона, в креми - разом з ложкою меду. Отже, не упустіть свій шанс - полуничний сезон у розпалі.
- 2 ст. л. полуниці або суниці, розітріть з 2-3 ч. л. розтопленого кісткового мозку, додайте 1 жовток, 1 ч. л. меду і 1 ч. л. рослинного масла. Розтирайте суміш, поступово додаючи по краплях 1 ст. л. камфорного спирту.
- До кашки з ягід полуниці слід додати в рівних кількостях яєчний жовток, рідкий мед і вершки. По закінченню 10 хвилин маску змити мінеральною водою кімнатної температури.
- В рівних частинах: кашка з полуниці + сметана + рослинна олія. Через 10 хвилин після нанесення змити водою кімнатної температури.
Для жирної шкіри
- Розімніть ягоди полуниці і нанесіть цю суміш на шкіру обличчя і шиї. Після висихання першого шару, нанесіть другий. Потім – третій. Коли все це висохне – нанесіть живильний крем, викладіть полуничні ягоди. Через 10 хвилин – змийте водою кімнатної температури.
- Нанесіть на шкіру обличчя сок з полуниці і лише після цього – кашку з ягід. Через 10 хвилин змити водою.
- 5-6 ягід полуниці розім'яти, додати 0,5 стакана настою чайного гриба, дати настоятись 3 години. Після цього злити рідину, а суміш, що залишилася, накласти на обличчя. Тримати маску –20 хвилин.

При вугровому висипі

Корисно протирати шкіру соком полуниці, змішаним з гліцерином. Для цього сік свіжої полуниці, потрібно змішати з гліцерином - 3:1 (3 ст. л. соку ягід на 1 ст. л. гліцерину). Просочіть цією сумішшю серветку і накладіть тонким шаром на обличчя, виключаючи область навколо очей. Через 15-20 хвилин зніміть маску і обполосніть обличчя теплою водою.

Прикрепления: 8453321.jpg (18.3 Kb)
 
ir71Дата: Субота, 05/06/2010, 12:32 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Сонцезахисні окуляри

— пам'ятайте, що факторами, які посилюють ризик негативних наслідків від впливу УФ-променів, є біла шкіра, світлі очі, світле волосся, схильність до утворення ластовиння, тенденція легко обго­ряти, тривале перебування на сон­ці протягом усього життя, а також обгоряння до пухирів у дитинстві чи юності.

Безпечної засмаги не буває, найкращий колір шкіри — нату­ральний.

Хотілося б відповісти ще на кілька практичних питань. Ми ре­комендуємо клієнтам починати з використання сонцезахисних за­собів з високим SPF, а потім, у міру загоряння, переходити на нижчі цифри. А коли це робити?

Має минути 8-10 днів, щоб меланін з'явився у поверхневому ша­рі шкіри і почав здійснювати свою природну фотопротекторну функцію. Таким чином, варто перечекати цей проміжок часу, перш ніж замінити засіб з високим індексом засобом з нижчим ін­дексом.


 
ir71Дата: Субота, 05/06/2010, 12:34 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
У аптеці можна підібрати косметику для будь-якого типу шкіри і на будь-яку суму, починаючи з найдешевших кремів і закінчуючи дорогою французькою косметикою.

«Червона лінія» - одна з небагатьох косметичних марок, яка випускає спеціальний шампунь з UV-фільтром. Вважається, що шампунь захищає волосся від висушування і біохімічних пошкоджень під дією сонячних променів. Окрім цього, шампунь підходить для жінок із фарбованим волоссям, оскільки UV-фільтр оберігає волосся від вигорання.

Крім шампуню, в серію «Червона лінія» входять лосьйони для обличчя і тіла з різним і рівнями захисту.

Далі по списку йде сонцезахисна лінія від «Nivea» - достатньо розкручена косметична марка. Мало яка людина не бачила рекламні ролики цієї компанії.

Проте, як би багато не писали про падіння якості цієї продукції, її все одно купують і у великих кількостях. І в принципі, покупці задоволені. Обіцяючи «ефективний захист і тривале зволоження», виробники сподіваються, що засіб наноситиметься на тіло рясно і постійно під час тривалого перебування під сонцем. Тільки тоді виявиться ефект.

«Ambre Solaire» вважається однією з найпопулярніших косметичних марок. Їх сонцезахисна продукція користується популярністю у людей різного достатку: хтось довіряє рекламі; хтось вважає, що вона дорога і, значить, якісна; хтось, навпаки, бажає таким чином заощадити. В результаті найчастіше на пляжах Туреччини, Єгипту, Тунісу і Іспанії зустрічаються саме ці білі флакони з оранжевими кришечками.

Деякі фірми, як, наприклад, «Ambre Solaire» випускає засоби, в яких відсутні які-небудь фільтри, або їх зовсім небагато (зазвичай на маркуванні стоїть SPF 2, 4 або 6). Вони призначені для людей з шкірою від природи достатньо смуглявою, і для тих, хто постійно відвідує солярій і прагне добитися рівного темного загару. Таке масло або легкий крем призначені для інтенсивного загару, крім того, вони захищають шкіру від шкідливих променів і сонячних опіків, живлять, зволожують і розгладжують шкіру.


 
ir71Дата: Субота, 05/06/2010, 12:34 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
важливо відзначити, що всі позитивні якості (відмічені на етикетці) виявляться тільки в тому випадку, якщо Ви строго дотримуватимете правила:

1. Наносити засіб після кожного купання або регулярно повторювати нанесення (через кожні півгодини перебування під пекучим сонцем);

2. Рясно наносити молочко і розпилювати спрей. Кожен засіб проходить серію випробувань на людях, при цьому кожного випробовуваного намазують кремами у величезних кількостях для того, визначити якість і ступінь захисту. З отриманими результатами можна ознайомитися на етикетці. Тому щоб добитися позитивного ефекту, треба розпилювати і втирати в своє тіло якомога більше засобу;

3. Уникати перебування під сонцем в години з 12:00 до 17:00. В цей час обгоріти можна легко і швидко, але шкіра при цьому практично не загоряє, а відтінок зійде разом шкірою. Крім того, в уранішній і вечірні години сонце не таке агресивне, тому загар вийде рівний, шкіра залишиться на місці і не доведеться пояснювати на пальцях продавцеві-арабові, що тобі потрібний кефір або сметана високої жирності для примочок.


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 07/05/2012, 13:06 | Сообщение # 7
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата ділимось хто якими користується засобами? Чи ніхто не користується???
Я вже два роки маю засоби від Ейвон. і вони дійсно нам допомагають.
В кого щеє якісь варіанти?


 
ir71Дата: Понеділок, 07/05/2012, 14:00 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Я вже два роки маю засоби від Ейвон. і вони дійсно нам допомагають.

У мене теж вони,але я користуюся ними лише коли їду на ПівденьУ Львові навіть не витягую


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 07/05/2012, 14:06 | Сообщение # 9
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
ьУ Львові навіть не витягую

а я минулих спекотних вихідних витягнула, і вони так пригодились на полі.....


 
ЛесяДата: Понеділок, 07/05/2012, 15:24 | Сообщение # 10
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Сонцезахисними засобами треба користуватися тим у кого світла шкіра.А іншим це не дуже потрібно.У нас завжди користуються і AVON,і другі не дуже дорогі.Але найкраще коли немає кремів то загоряти до 11 години а потім після 15.30.Я завжди так роблю,і засіб не потрібний.

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 07/05/2012, 15:28 | Сообщение # 11
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
треба користуватися тим у кого світла шкіра

ой а в мене ныби ы не свытла шкыра, а згоряю моментально...


 
KellamereДата: Понеділок, 11/03/2019, 16:36 | Сообщение # 12
Kellamere
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Гарна засмага вот это очень классно) сама пользуюсь)

Плохо живут те, которые всю жизнь лишь собираются жить.
 
josefaferrisДата: Четвер, 29/08/2019, 16:02 | Сообщение # 13
josefaferris
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
Их огромное количество!
 
helbignДата: Понеділок, 16/09/2019, 19:09 | Сообщение # 14
helbign
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
какой крем от загара выбрать?
 
negromovadysyaДата: П`ятниця, 25/10/2019, 09:23 | Сообщение # 15
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
А какие средства лучше наносить после использования аппарата для домашнего загорания ? Это так называемый мини-солярий, воздействует на конкретные участки тела – лицо или область декольте. И всегда можно в домашних условиях создать красивый загар.
 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Косметичка » Сонцезахисні засоби
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024