В гості до Ірини
 Будьмо здорові!!!!!!!!!!! - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Будьмо здорові!!!!!!!!!!!
Будьмо здорові!!!!!!!!!!!
ir71Дата: Неділя, 06/03/2011, 10:05 | Сообщение # 16
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яка шкідлива пластикова посуда

Діоксин викликає ракові захворювання, особливо рак грудей - стверджують лікарі.

Діоксин є високо отруйною речовиною для клітин людського організму. «Не заморожуйте пластикові пляшки з водою, так як це призводить до звільнення дііоксіна, що входить до складу пластика» - йдеться у звіті.

Особливу увагу було приділено неприпустимість використання пластикового посуду для нагрівання їжі в мікрохвильових печах.

У першу чергу це стосується жирної їжі. Др. Фуджімото(відомий лікар) повідомив, що поєднання жиру, високої температури і пластику викликає звільнення діоксину і його проникнення в їжу, а, відповідно, в кінцевому рахунку в клітини людського організму.

Замість пластику Др. Фуджімото рекомендував для підігріву їжі використовувати скляний або керамічний посуд. Результат буде той же, але без діоксину в їжі!

Тому продукти швидкого приготування, такі як розчинні супи, каші і т.д. спочатку необхідно перекласти з пластикової упаковки в скляний посуд, а потім лише ставити в мікрохвильову піч або будь-яку іншу піч.

Він нагадав про те, що деякий час тому фастфудовскіе ресторани відмовилися від пластикової упаковки і перейшли на паперову. Одна з причин - проблема з діоксином.

Також доктор зазначив про неприпустимість використання пластикових кришок, покриттів під час приготування їжі в мікрохвильовій печі. Це також небезпечно, як і використовувати пластиковий посуд. Висока температура призводить до того, що діоксин практично «розтає і стікає» з такої кришки в їжу.

Набагато безпечніше, кажуть дослідники, використовувати паперові серветки.


 
оксанкаДата: Субота, 10/12/2011, 18:30 | Сообщение # 17
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цілющі властивості буряка


Буряк дуже багатий крохмалем. Він містить вітаміни B, фолат, марганець і калій. Він - також добре джерело вітаміну C, магнію, заліза, міді та фосфору. Буряк, як капуста, шпинат, морква та ріпа є джерелом нітратів і шкідливий для немовлят у віці менш ніж 6 місяців. Буряк усуває токсини в організмі. Використання буряка в лікарських цілях було доведене сучасним науковим дослідженням. Листя буряка містять багато вітаміну А, а коріння вітамін С. З дієтичної точки зору, червоний буряк - найцікавіша різноманітність буряка із-за його лікарських властивостей. Прийом в їжу цієї рослини запобігає появі або зростанню злоякісних пухлин.

Окрім того, у людей тих, що мають злоякісну пухлину покращується опірність до хвороби. Дуже корисно вживати цей овоч в комбінації з іншими овочами, які допомагають очищати організм і запобігати цій жахливій хворобі, наприклад: помідори, лук або огірки. Вміст вітаміну В9 в буряці ідеально підходить для запобігання хворобам серця. Прийом в їжу цього мінералу істотний для виробництва гемоглобіну, або запобігання анемії, лейкемії. Буряк має омолоджуючі властивості, вживання якого може підтримувати нас в тонусі протягом більшої кількості часу. Ці властивості набирають чинності завдяки наявності в овочі фолієвой кислоти. Ця кислота сприяє створенню нових кліток.

Споживання буряка робить нашу шкіру молодою та здоровішою. Інший з важливих елементів омолоджування - кварц, дуже важливий для хорошого здоров'я кісток, артерій та шкіри. Щоб повною мірою використовувати цілющі властивості буряка потрібно споживати його сирим, оскільки при приготуванні буряк втрачає свої корисні властивості. Не дивлячись на всі його достоїнства, необхідно знати, що червоний буряк не дуже корисний для тих, у кого слабкий шлунок або для тих, у кого підвищена кислотність. Буряк корисний для людей страждаючих затримкою рідини в організмі, і для людей які страждають від ожиріння.

Буряк очищає не лише нирки, але також і кров, зменшуючи кислотність нашого організму, і сприяє очищенню печінки. Цей овоч стимулює наш мозок і усуває токсини, які можуть накопичитися в нашому організмі, підтримуючи хороше психологічне здоров'я і запобігаючи передчасному старінню. Буряк корисно вживати у поєднанні з іншими овочами, за винятком овочів які багаті на крохмаль. Також рекомендується вживати соки, змішані з іншими фруктами, такими як яблука або овощами як морква.


 
оксанкаДата: Субота, 10/12/2011, 18:55 | Сообщение # 18
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Все про червону ікру( а саме як її правильно вибирати)

Цей делікатес з лосося - частий гість на святковому столі. Знаєш, як його вибирати?

За ГОСТом червона ікра ділиться на два сорти: у першому ікринки однорідні, другий допускає різний розмір і ікринки різних видів лососевих риб.
Що у складі?
У кожної з лососевих свій присмак, хоча за білковим складом її вітамінам вся ікра схожа.
Найменша: янтарно-жовта ікра форелі.
Найбільша: ікра кети, що досягає 5 - 6 мм в діаметрі, і ікра занесеної в Червону книгу риби чавичі - 7 мм. Найяскравіша: майже бордова ікра кижуча і пронизливо червона - риби чавичі. Найрідкісніша: ікра нерки, яку майже винищили.

Найпопулярніша: помаранчева, досить велика ікра горбуші.

Вся червона ікра - зерниста: в ідеалі частинки відділяються один від одного. Тому будь-яка тара повинна закриватися герметично.

Тара тарі ворожнечу

Перевір кришки - не можна купувати роздулися банки або контейнери. На будь-якій упаковці повинні бути вказані: термін виробництва, місце випуску ікри, її сорт, ГОСТ або ТУ, по яких продукт виготовлений.

Давай з'ясуємо переваги і недоліки різних упаковок ікри.

Скляна банка: товар в наявності, можна відразу зрозуміти, свіже чи вміст. Ікру краще не тримати на світлі, щоб не знищувалися вітаміни. В іншому скляна тара цілком надійна.

Металева банка: ти не зможеш дізнатися про свій продукт всередині, поки не відкриєш. Зате в консервних банках ікра непогано зберігається.

Пластиковий контейнер: сьогодні на прилавках часто можна зустріти ікру в жорстких пластикових формах із запечатаними кришками. У такій тарі ікринки зберігаються не так довго, як у склі або металі. Тим не менш, ця упаковка теж вважається безпечною при дотриманні правил зберігання. Ніколи не купуй ікру в м'якій пластиковій тарі без "розпізнавальних знаків"! Ікра ваговий: головна перевага - її можна спробувати. Так ти одразу дізнаєшся, чи достатньо солі, чи немає сторонніх присмаків і запахів. З іншого боку, ніхто не знає, скільки часу цей делікатес "нудьгував" під склом вітрини, адже термін зберігання продавці можуть "розтягнути" у кілька разів. Несвіжа ікра може призвести до шлункових проблем.

як відрізнити справжню ікру від підробки?

Ікринки до ікринці
Ікринки повинні бути приблизно одного розміру. До речі, дрібна ікра цінується вище великої - це знак того, що продукт не перезріло.
З вигляду ікринки або круглі, притиснуті один до одного, або схожі на м'ячики з крихітними ямками. Серед них немає лопнули або відрізняються за кольором.
Правильна ікра легко зісковзує з ложки продавця, але надійно тримається на бутерброді, не звалюючись з нього при нахилі.

Пахне вона приємно - рибний аромат ледь чутний. На поверхні ікринок неприпустимі плівки, наліт або білуватий осад.

У складі тільки ікра, сіль і консервант, бажано в мінімальних кількостях. Гурмани люблять ікру річного нересту (подивися дату вироблення): зимова вважається трохи більше водянистої.

Термін зберігання Ікра - продукт ніжний, "вередлива ". Навіть через пару діб у теплі вони можуть потекти, змінити колір, смак і властивості. Захист від цих неприємностей забезпечують консерванти. Найдавніший з них - сіль. Щоб ікра зберігалася місяцями, потрібно, щоб не менше 4% продукту становила маса солі. Якщо більше - псується смак ікри, якщо менше - у ній починаються гнильні процеси. Чим ікра дорожче, тим слабше смак солі.

Підсолена ікра може зберігатися близько 2 місяців. Щоб продовжити цей термін, неминуче додають консерванти. Нерідко, особливо в кустарних умовах, ікру консервують із застосуванням антисептика уротропіну (Е239). Він токсичний і додає характерний гіркий присмак продукту. Інший популярний консервант - далеко не корисна сорбінова кислота (Е200).
Добре, якщо ти знайдеш на етикетці вказівку на консервирующую добавку "Варекс". Вона вважається безпечною для споживача і продовжує термін зберігання продукту.
"Літня" ікра зморщується, втрачаючи воду. Тому для збереження презентабельного вигляду в розвісну ікру можуть додавати гліцерин, олія та інші обволікаючі речовини.

З яєчного білка

У XX столітті з'явилося синтетичне ласощі, дуже схоже по виду на ікру лососевих риб. Але цей продукт так і не отримав всенародного визнання: на смак "ікринки" сильно відрізняються від справжніх. Вони зроблені з желатину і яєчного білка з ароматизаторами і підсилювачами смаку.
Іноді сурогат створюють з печінки оселедця і тріски. Яскравий колір продукту надають барвники. Штучна ікра повинна коштувати в три-чотири рази менше справжньої.


 
ЛесяДата: Субота, 10/12/2011, 19:01 | Сообщение # 19
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
оксанка, ДЯКУЮ ЗА ЦІННУ ІНФОРМАЦІЮ.

 
malenalenayaДата: П`ятниця, 01/02/2019, 18:09 | Сообщение # 20
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
вівсянку краще брати в зернах
хлоп"я користі не несуть
 
loera1988Дата: Субота, 21/09/2019, 01:23 | Сообщение # 21
loera1988
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
за вас)
 
DenisVorДата: П`ятниця, 11/10/2019, 13:30 | Сообщение # 22
DenisVor
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 2
Статус: Offline
возьму на заметку
 
blue_iДата: Неділя, 06/12/2020, 20:34 | Сообщение # 23
blue_i
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
все ясно, спасибо!
 
profekievДата: Субота, 20/02/2021, 23:14 | Сообщение # 24
profekiev
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Про пластиковую посуду. Не понимаю людей которые ей пользуются, я про тех, которые чаще пары раз в год.
Ну везде же пишется, что от нее только негатив, как для здоровья, так и для окружающей среды.
Я вообще не говорю о тех, кто в микроволновке что то греет, или крепкий алкоголь пьет с пластика.


Завжи ЗААА
 
petruk2645Дата: Середа, 24/03/2021, 20:22 | Сообщение # 25
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 18
Статус: Offline
Очень много полезных советов. Спасибо.
 
alex85udalovДата: П`ятниця, 18/06/2021, 11:02 | Сообщение # 26
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 190
Статус: Offline
Да, советы дельные, но начну с себя и посоветую источник, где очень выгодно приобрести натуральные витминные комплексы как для мужчин, так и для женщин. Эффективность и результат на очень высоком уровне, плюс стоимость здесь https://vitagenworld.com/ радует с каждым визитом. Советую уточнить у личного врача, определенно одобрит и даже настоятельно посоветует принимать.
 
albelen88Дата: Неділя, 27/06/2021, 21:56 | Сообщение # 27
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 19
Статус: Offline
Подскажите хорошую стоматологию в Ирпене? нужно пломбу сделать и кариес убрать.
 
marinabelova787Дата: Понеділок, 28/06/2021, 23:42 | Сообщение # 28
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline
Читала недавно про временную пломбу https://mysmile.in.ua/vremennaya-plomba все минусы и плюсы, почему ее ставят. Кстати, советую эту клинику потому что им можно доверять. Я у них только лечу зубы, конечно плюс еще в том что близко к моему дому, но это не главное, тут профи работают.

Сообщение отредактировал marinabelova787 - Вівторок, 29/06/2021, 03:27
 
povsienko7Дата: П`ятниця, 02/07/2021, 22:49 | Сообщение # 29
povsienko7
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
zlost-490
 
alex85udalovДата: Четвер, 26/01/2023, 14:12 | Сообщение # 30
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 190
Статус: Offline
Была задача исправить проблему с синдромом раздражения кишечника, а большое количество препаратов просто можно убрать в утиль. Хорошо, что консультация с врачом была эффективной, как собственно и посещение этого https://meteospasmyl.ua/ источника, где подробнее указали на симптомы и помогли подобрать средство для устранения боли, вздутия и спазмов. Берите в заметки, тем более источник подскажет как купить недорого метеоспазмил.
 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Будьмо здорові!!!!!!!!!!!
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024