В гості до Ірини
 Порадьте лікаря. - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Порадьте лікаря.
Порадьте лікаря.
AmourTierДата: Понеділок, 18/02/2019, 00:11 | Сообщение # 16
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 23
Статус: Offline
Вскоре предстоит имплантация верхних зубов https://familia.ua/serv-implantaciya
С духом и деньгами собралась, но хочется поддержки. Кто уже проходил подобную процедуру? Прижились ли импланты, и вообще как впечатления?
 
DenisVorДата: П`ятниця, 11/10/2019, 13:30 | Сообщение # 17
DenisVor
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 2
Статус: Offline
возьму на заметку
 
borislevitskiy52Дата: Понеділок, 25/11/2019, 18:47 | Сообщение # 18
borislevitskiy52
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 17
Статус: Offline
У моєї сестри подібна проблема, вона їздила аж у Київ до досвідченого фахівця, заразом робила МРТ у мц Омега, про цей медичний заклад інформацію легко знайти Отже, без такого обстеження, лікувати жоден лікар не стане - бо треба знати від чого саме лікувати та на якій стадії захворювання знаходиться пацієнт.

Сообщение отредактировал borislevitskiy52 - Понеділок, 25/11/2019, 18:47
 
dazzlingcoilsДата: Четвер, 09/04/2020, 11:44 | Сообщение # 19
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
https://uvape.pro/juul допомагає
 
20avgust17Дата: Четвер, 14/05/2020, 12:08 | Сообщение # 20
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 12
Статус: Offline
бог лучший врач
 
viktoriaviktoria2782Дата: П`ятниця, 17/07/2020, 16:48 | Сообщение # 21
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 13
Статус: Offline
Я могу порекомендовать специалистов с центра здоровья https://soulbody.com.ua/. Обращалась к ним моя подруга, осталась довольна лечением.

Сообщение отредактировал viktoriaviktoria2782 - П`ятниця, 17/07/2020, 16:49
 
profekievДата: Субота, 20/02/2021, 23:18 | Сообщение # 22
profekiev
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Я например раз в год хожу с терапевту в поликлнику, пока она вроде адекватная. Прошу чтоб выписала направления на все возможные анализы. Что то делаю бесплатно, а что-то за деньги в клиниках. Но если есть какие то отклонения, всегда ищу по отзывам узких врачей, в поликлинику рискую ходить, себе же дороже

Завжи ЗААА
 
luda25Дата: Четвер, 22/04/2021, 20:03 | Сообщение # 23
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 51
Статус: Offline
Хочу вам порекомендувати клініку в Ужгороді професора Біляка. Тут спеціалізуються на різних захворюваннях. Я сюди потрапила з проблемою вузлова фіброміома матки лікування https://bilyak.com.ua/directi....a-matki А простими словами пухлина. Найкращим методом лікування є лапароскопічний. Він використовується на різних стадіях розвитку хвороби і дозволяє малотравматично видалити такий вид утворення, як фіброміома матки. Лікування протікає легше, ніж при інших видах оперативного втручання.
 
povsienko7Дата: П`ятниця, 02/07/2021, 22:49 | Сообщение # 24
povsienko7
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
sorom
 
vladislavakovlev21Дата: Четвер, 23/09/2021, 12:28 | Сообщение # 25
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 62
Статус: Offline
Здравствуйте. Большое спасибо за хорошие советы. Если вы  ищете хорошую клинику за границей, чтобы родить здорового ребенка, могу посоветовать обратить внимание на сайт компании "AIST USA"  https://aist-usa.com/birth/ Эта компания организовывает роды в клинике Майами. Стоимость всех услуг здесь вполне доступная, которая включает проживание, питание и медицинскую помощь. Жена недавно рожала  в Майами и осталась очень довольна клиникой. можем рекомендовать эту компанию.

Сообщение отредактировал vladislavakovlev21 - Четвер, 23/09/2021, 13:49
 
paymentpromoДата: П`ятниця, 28/07/2023, 18:45 | Сообщение # 26
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Сьогодні хочу поділитись з вами своїм досвідом з використанням жижі для вейпу та порекомендувати деякі чудові варіанти. Одним із моїх улюблених ароматів став Chaser Black Salt від виробника Чейзер.

Я знаю, що купити рідину для вейпа часто може бути не так просто, як здається на перший погляд. З такою різноманітністю смаків та брендів, важко зробити правильний вибір. Тому, коли я натрапив на жижу Chaser Black Salt, я був приємно здивований.

Почну з того, що аромат цієї жижі дійсно унікальний. Його смак поєднує в собі трохи солодкість і легку солоність, що надає йому особливий шарм. Я багато експериментував з різними смаками, і можу зі спокоєм совісті сказати, що Chaser Black Salt вибивається серед них.

Окрім чудового смаку, хочу зазначити, що рідина виробляється компанією Chaser, який відомий своєю високою якістю продукції. Це дуже важливо, адже якість компонентів впливає на безпеку та задоволення від вейпінгу. І з Chaser Black Salt я був впевнений, що користуюсь якісним продуктом.

Якщо ви вже купували рідину в інтернет-магазинах, то знаєте, як важливо обирати надійного постачальника. Честність, висока якість обслуговування та оперативна доставка - ось те, що я ціную в магазині Guru Vape. Кожен замовлення завжди приходить вчасно, у належній упаковці, що свідчить про професійний підхід до клієнтів.

Завдяки такій якісній жижі та відмінному обслуговуванню я став постійним клієнтом GuruVape. Їх асортимент дозволяє мені експериментувати зі смаками та завжди знаходити щось нове та захопливе для себе.

Закінчуючи свій відгук, хочу наголосити, що я не маю жодних комерційних інтересів у рекомендації жижі Chaser Black Salt чи магазину Guru Vape. Моя мета - поділитись позитивним досвідом та допомогти іншим вейперам знайти гарний варіант для себе.

Так що, друзі, якщо ви шукаєте новий смак для свого вейпу та надійного магазину, рекомендую звернутись до Гуру Вейп та спробувати Chaser Black Salt. Відчуйте цілющі хвилі ароматів та насолоджуйтесь безпечним вейпінгом! Ваші легені та смакові рецептори будуть вам вдячні.

Вейпінг - це не тільки альтернатива тютюновому диму, а й цілий світ смаків та ароматів, що варто відкрити для себе. Бажаю усім вам яскравих вражень та хмарочосних вейп-сесій! Паліть без небезпеки та насолоджуйтесь кожним потягом!
 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Порадьте лікаря.
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024