В гості до Ірини
 Лікуємо зуби всією родиною. - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Лікуємо зуби всією родиною.
Лікуємо зуби всією родиною.
axinejДата: Неділя, 09/05/2021, 22:24 | Сообщение # 1
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 2
Статус: Offline
Досвід мій і моїх близьких свідчить, що лікувати зуби треба завчасно.
По-перше, своєчасне звернення дозволить "піймати" хворобу зуба на ранній стадії і максимально зберегти його. По-друге, лікування обійдеться значно дешевше, ніж коли зуб запущений.
Знаєте, дуже жалкую, що свого часу недооцінила важливість профілактичних оглядів! Наче й не болить, а потім виявляється проблема, яка потребує значних зусиль від лікаря та пацієнта.
Зараз я слідкую, щоб всі члени моєї родини раз на півроку проходили огляд у зубного лікаря. Для цих цілей чудово підходить сімейна стоматологія https://familia.ua/ua Запис на зручний час, хороший сервіс і прийнятні ціни.
А ви часто ходите на профілактичні огляди до стоматолога? Тільки чесно  privetstvie-197
 
lazorenannaДата: Вівторок, 16/11/2021, 16:38 | Сообщение # 2
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 11
Статус: Offline
Нажаль мушу зізнатися, що досить довго не ходила до стоматолога, хоча знаю що треба це робити регулярно. Завжди - то часу не вистачає, то грошей, а як донька народилася - так взагалі не про що інше окрім неї і не можу думати.
Але ось вже як кілька років біля дома відкрилася стоматологія Славія https://slavia.ua/uk - почала регулярно до них звертатися. А почалося все з того, что мост, який стояв у мене на передніх зубах, почав руйнуватися. Так от - звернулася я до них, мені його зняли, усе ретельно почистили - довелося видаляти два кореня навіть - а потім поставили новий, ще кращій ніж був попередній!
 
krasovskydavydДата: Вівторок, 22/02/2022, 15:43 | Сообщение # 3
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 9
Статус: Offline
А у мене так вийшло, що з самого народження відсутній зуб 5-рка, просто було порожнє місце. Звернувся в українсько-швейцарську клініку Парцелян, для вирішення цього питання, тому що, через відсутність зуба, сусідні хилилися. Мені запропонували встановити імплант у цій клініці https://porcelain-dent.com.ua/service....mplants, я погодився, і увесь процес, від звернення, до встановлення імпланту, зайняв 2 місяці. Результатом задоволений, так як зовні, не відрізниш від справжнього зуба, і до того ж це не потребує додаткового догляду.

Сообщение отредактировал krasovskydavyd - Вівторок, 22/02/2022, 15:45
 
alex85udalovДата: Субота, 01/10/2022, 14:23 | Сообщение # 4
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 190
Статус: Offline
Стоматологія Івано-Франківськ зарекомендувала себе з хорошого боку, на нашу заявку відгукнулися оперативно, надали зручний час для візиту до кабінету. Комфорт відзначу відразу, а весь процес лікування зубів був якісним та без болю. Звертатись рекомендую, працюють фахівці з колосальним досвідом, а умови загалом дадуть фору будь-яким іншим стоматологічним клінікам.
 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Лікуємо зуби всією родиною.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024