В гості до Ірини
 Треба знати і вміти - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Треба знати і вміти (Корисні поради)
Треба знати і вміти
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/02/2013, 19:57 | Сообщение # 76
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Танюша, в рецепті не сказано було ні к-сті лимонів ні імбирю. треба на око дивитися...

 
ТанюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:29 | Сообщение # 77
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Дякую за відповідь.
 
ir71Дата: Понеділок, 25/03/2013, 21:22 | Сообщение # 78
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Аптечка для вашого імунітету.


1) Овес.
Стакан неочищеного вівса, 2 ст. ложки плодів шипшини заварити в термосі 1,5 л окропу і залишити на ніч. Приймати по півсклянки 2-3 рази на день. Курс лікування - місяць, а потім зробити перерву. Разом з шипшиною можна покласти сухофрукти: сушені яблука, груші, курагу, родзинки, чорнослив, сушену горобину ...


2) Гарбуз.
300-400 г м'якоті гарбуза натерти на крупній тертці, додати 300 г меду і змішати з кашкою 2-3 лимонів (пропустити через м'ясорубку разом з цедрою). Зберігати в холодильнику, приймати по 1 ст.л. вранці натщесерце.


3) Горобина.
Жменя свіжих (або 2 сухих) ягід горобини промити, пропустити через м'ясорубку. 1 ст.л. пюре змішати з 2 ст.л. протертої журавлини, додати 5 ст.л. меду, по 2 ст.л. бурякового і часникового соку, перемішати і залити 2 ст. горілки. Настояти два тижні в темному місці, періодично збовтуючи. Приймати по 1 ст.л. 2-3 рази на день до їжі не менше місяця.


4) Золототисячник.
2 ч. л. сухої трави золототисячника залити 250 мл окропу, настояти під кришкою 5 хв., додати мелений прополіс на кінчику ножа і розмішати. Після охолодження процідити і додати 1 ч. л. білої глини, знову розмішати. Пити по 250 мл 3 рази на день за 1 годину до їжі невеликими ковтками. Курс 5 днів. Повторити через рік.


5) Імбир.
Шматочок кореня імбиру (6-8 см) натерти на дрібній тертці, залити 1 л гарячої води, додати дрібно нарізаний зі шкіркою лимон і мед (за смаком). Приймати по 250 мл 3 рази на день.


 
PoetkaДата: Вівторок, 26/03/2013, 23:23 | Сообщение # 79
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Напій для похудання і для імунітету (десь вичитала і вже таке роблю)
Червоне яблуко порізати на дольки,корінь імбирі десь 5 см. теж порізати, лимонну цедру (до смаку) залити кип"ятком (1.5 л.) і прокип"ятити десь з 2 хв. вкінці додати лимонного соку (як трохи вистигне компот) потім додати мід 2 ст.л. і пити....на весну дуже корисно..


Я ОЛЯ!
 
оксанкаДата: Середа, 27/03/2013, 00:26 | Сообщение # 80
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Poetka, Олю  дякую,  треба  буде  зробити,  не  так  для  похудання  як  для  імунітету  треба  навесну

 
оксанкаДата: Понеділок, 22/04/2013, 22:00 | Сообщение # 81
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Порада для  полоскання   горла.[size=12][/size]

на 0,5 ст.теплої води 2 ч.л. перекисю і 0,5 ст.теплої води 2 ч.л. настоянки календули,
спочатку перекисьом, а потім календулою , і  так   2-3 рази  на  день.
Ефект  просто  супер,  знімає  подразнення і  почервоніння  горла.


 
Marta-18Дата: Субота, 27/04/2013, 17:37 | Сообщение # 82
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Розшифровка аналізів онлайн
http://testresult.org/1
 
ТаньчикДата: Неділя, 28/04/2013, 12:19 | Сообщение # 83
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Marta-18, дякую за корисну інформацію

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
оксанкаДата: Неділя, 19/05/2013, 23:17 | Сообщение # 84
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Що робити, якщо вкусив кліщ

Якщо присмоктування кліща все ж сталося, первинну консультацію завжди можна отримати за телефоном 103. Якщо ж у вас немає можливості звернутися за допомогою до медустанови, то кліща доведеться видаляти самостійно.

Слід мати на увазі, що ймовірність захворювання на кліщовий енцефаліт, кліщовим бореліоз та іншими інфекціями, що передаються кліщами, залежить від кількості вірусу, що проникає при «укусі» комахи (тобто часу, протягом якого кліщ знаходився у присмоктувальносму стані) - чим раніше ви видалите паразита, тим краще.

Кліщів зручно видаляти зігнутим пінцетом або хірургічним затискачем, в принципі підійде і будь-який інший пінцет. При цьому кліща потрібно захопити якомога ближче до хоботка, потім його акуратно підтягують, при цьому обертаючи навколо своєї осі в зручну сторону. Зазвичай через 1-3 обороту кліщ витягується цілком разом з хоботком. Якщо ж паразита спробувати висмикнути, то велика ймовірність його розриву.

Видалення кліща необхідно проводити з обережністю, не здавлюючи його тіло, оскільки при цьому можливе видавлювання вмісту кліща разом із збудниками хвороб в ранку. Важливо не розірвати кліща при видаленні - залишилася в шкірі частина може викликати запалення і нагноєння. При цьому варто врахувати, що при відриві головки кліща процес інфікування може продовжуватися, так як в слинних залозах і протоках присутня значна концентрація вірусу кліщового енцефаліту.

Якщо при витяганні кліща відірвалася його головка, яка має вигляд чорної точки, місце присмоктування протирають ватою або бинтом, змоченими спиртом, а потім видаляють головку стерильною голкою (що нагріли на вогні) так, як ви видаляєте звичайну скалку.

Не мають під собою жодних підстав деякі надумані поради про те, що для кращого видалення слід накладати на кліща, що присмоктався мазеві пов'язки або використовувати масляні розчини. Масло може закупорити дихальні отвори кліща і він помре, так і залишившись в шкірі. Після видалення кліща, шкіру в місці його присмоктування обробляють настоянкою йоду або спиртом. Накладення пов'язки, як правило, не потрібно.


 
оксанкаДата: Неділя, 19/05/2013, 23:28 | Сообщение # 85
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Чим корисний квас Болотова з чистотілу?

Відповідь закладений в самій назві трави. Ця рослина сприяє очищенню тіла людини. Але відноситься це не тільки до шкірних покривів. Дія чистотілу поширюється на носоглотку, очі, вуха, шлунково-кишковий тракт, легені, сечостатеву систему.

Ферменти, отримані шляхом зброджування трави, молочної сироватки та цукру володіють величезним стимулюючою дією. Тому квас з чистотілом, приготований за рецептом Б.Болотова з успіхом використовується в народній медицині. Корисні властивості його квасів не заперечує і традиційна медицина.

Б. Болотов переконаний, що при зброджуванні в молочній сироватці чистотіл втрачає отруйні властивості і пити квас можна без побоювань, звичайно дотримуючись рекомендовану щоденну дозу.

В приготованому квасі на основі чистотілу унікальні лікувальні властивості набувають ферменти молочної палички. У зв’язку з цим, при регулярному вживанні напою відбувається очищення шкірних покривів, слизових оболонок, нирок, дихальних шляхів і носоглотки, поліпшується слух і зір, підвищується гормональна активність залоз

Як приготувати квас Болотова з чистотілом?

Щоб правильно приготувати квас слід зібрати стебла і листя рослини в екологічно чистому місці. Найкраще збирати чистотіл на віддалі від будинків, доріг, залізничних шляхів, промислових підприємств.

Налийте в емальований посуд або скляну банку з л свіжої сироватки (купите на ринку), 1 ст. цукру. Промитий, просушений, дрібно нарізаний чистотіл помістіть в зшитий з марлі мішечок, покладіть в нього чистий камінчик, опустіть на дно банки. Можна додати в сироватку 1 ч. л. натуральної сметани, для збільшення кількості здорових молочних бактерій.

Накрийте банку складеної в 2-3 шари марлею, поставте в сухе, тепле затемнене місце на 2 – 3 тижні. За цей час в настої сформуються особливі особини молочно-кислих бактерій, здатні оновлювати, очищати, оздоровлювати клітини людського організму.

Періодично, кожні кілька днів, прибирайте утворюється цвіль. Якщо з’явився осад (зазвичай з’являється на 5-6 день), квас обережно перелийте в чисту банку, осад вилийте, а квас долийте сироваткою до початкового об’єму.

В кінці другого тижня, якісно зроблений квас починає пінитися. Фахівці, що вивчали квас Болотова, відгуки про нього хворих, стверджують, що вживати лікувальний напій потрібно починати з малих доз: по 1 ст.л. за 30 хв до їди. Якщо неприємних відчуттів не виникло, далі слід пити по 0,5 склянки за 30 хв. до їжі протягом 1-2 тижнів.

За цей час практично повністю відновлюється епітеліальна поверхню шлунково-кишкового тракту. З шлунку і кишечника виводяться практично повністю нерозчинні хлориди важких металів, радіонукліди (цезій, стронцій та ін.)

Також можна робити інгаляції для очищення і оздоровлення легенів і бронхів. Для цього слід налити потрібну кількість квасу в каструльку, нагріти його і подихати 5-10 хвилин. Про проведення інгаляції робіть глибокі вдихи, затримуйте дихання на кілька секунд.

Після декількох процедур з легких з мокротою почнуть виходити частинки пилу, що містять шкідливі ре
човини та радіонукліди. Зберігати квас Болотова з чистотілом потрібно в холодильнику, у банку, щільно закритою кришкою.


 
КсюшаДата: Неділя, 19/05/2013, 23:50 | Сообщение # 86
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А я також вживала чистотіл,але оскільки це отруйна речовина,то з нею потрібно обережно .І так потрібно назбирати чистотілу подалі від дороги і промити і прокрутити через мясорубку,тоді видусити сік через марлю,додати спирт з пропорцї 1;1,і залити в скляну посуду закрити і поставити в холодильник на 14 днів.Тоді цю суміш переціджувати через марлю складену у 6--8 шарів ,до поки не стане кольору як коняк.Наша спиртова настойка готова до вживання.Таку настойку рекомендовано вживати для очищення кровіє спеціальна схема.Потрібно починати з 1 каплі на3 кубики талої води,я робила на звичайну воду на 1 ст. ложку і так п"ємо до 25 капель кожен день добавляючи по одній,а потім у зворотньому напрямку до 0.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Неділя, 26/05/2013, 19:23 | Сообщение # 87
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Поради як поводити себе у спекотні дні:

Пийте більше рідини

У день потрібно випивати два літри мінімум. А краще три або чотири, залежно від того, як сильно ви потієте. Але не потрібно випивати цілий літр за раз. Краще пийте невеликими ковтками

Що краще пити

Найкраще пити чисту воду, несолодкий трав'яний або фруктовий чай або шорле. Від алкоголю, сподіваючись і кава краще відмовитися. Також під забороною дуже холодні напої. Вони жодним чином не сприяють охолодженню, оскільки організму доводиться витрачати енергію, щоб нагріти їх до температури тіла, так що воно тільки сильніше нагрівається

Моя рада проти жари - пити сколотини й квас

Випийте сколотини в жаркий день! У чистому виді або з додаванням свіжих ягід або фруктів. Сколотини заповнюють в організмі недолік мінералів, загублених з потім. Квас теж добре допомагає при жарі

Правильна їжа прохолоджує

Через неправильне харчування організм споживає зайву енергію - при переварюванні. Тому влітку краще уникати рясних частувань, особливо жирних

Найкраще діють такі продукти, як овочі, фрукти, зелений салат, риба або індичка, м'ясо курки й телятина. Також для жаркої погоди відмінно підходять смачні холодні супи з огірків, помідорів або перцю. Руки ладь від пряних блюд. Через них потіти ви будете тільки сильніше, втрачаючи в такий спосіб рідина з організму




Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 26/05/2013, 20:05
 
ir71Дата: Неділя, 26/05/2013, 19:52 | Сообщение # 88
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (оксанка)
Якщо у вас виникнуть питання по здоровому харчуванню, досвідчений фахівець-дієтолог і кулінарний експерт завжди до Ваших послуг!
Сяня ,то тіпа ти?Можна звертатися до тебе за порадою у питаннях здорового харчування????


 
оксанкаДата: Неділя, 26/05/2013, 20:05 | Сообщение # 89
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (ir71)
Сяня ,то тіпа ти?Можна звертатися до тебе за порадою у питаннях здорового харчування????

де ти таке прочитала? smehs-260 sorom


 
ir71Дата: Неділя, 26/05/2013, 21:16 | Сообщение # 90
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (оксанка)
де ти таке прочитала?
аж ти хитрюга!Я на наступний раз закрию тобі дозвіл редагувати своє повідомлення і тоді я посміюся emocii-1833


 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Треба знати і вміти (Корисні поради)
  • Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024