В гості до Ірини
 Зір - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Зір
Зір
yliiss2095Дата: Понеділок, 25/07/2022, 10:31 | Сообщение # 1
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 53
Статус: Offline
Здрастуйте, у мене останнім часом став поганий зір, тому що я багато працюю за комп'ютером, можете порадити клініку, в яку можна звернутися? Нещодавно я знайшов в інтернеті клініку де є http://lvivmedicalcenter.com/services/ophthalmology/ операція з видалення катаракти у Львові з якою детальніше ознайомився та вирішив записатися на прийом. Лікар мене оглянув та підібрав лікування, дав рекомендації та виписав окуляри для роботи за комп'ютером, особисто мені все сподобалося. Пораджу всім звернутися у разі чого.
 
sonyadov88Дата: Четвер, 11/08/2022, 16:19 | Сообщение # 2
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Доброго дня! Після обстеження обовʼязково починайте профілактику зору. Як це робила я? Відшукала потрясний сайт https://harmonypro.com.ua, знайшла там розділ (органи зору), продивилась препарати. Потім подзвонила по одному з номерів телефонів, розповіла про свою проблему. Мені надали рекомендацію по загальній профілактиці зору. Пройшла чотире етапи і дійсно почала краще бачити. Такий ось в мене репепт здоровʼя для вас шановні.
 
jabloko888Дата: Понеділок, 24/10/2022, 12:59 | Сообщение # 3
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Дякую вам за інформацію! Дійсно гарний ресурс. Знайшла, що вних є профілактичні програми по різним напрямкам і вирішила разом з дитиною пройти програму профілактики застуди, гострого бронхиту, ОРЗ та інших. Доречі, ось за посиланням цей роздій на сайті: https://harmonypro.com.ua/organy-dyhaniya/ . Вже більше місяця приймаємо і не захворіли на нежить. Це говорить про стійкий ефект від препаратів, бо раніше в цю пору року вже б один чи два рази перехворіли.
 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Наше здоров"я » Зір
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024