В гості до Ірини
 Шукаю рецепти ...... - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 14
  • 15
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Шукаю рецепт! » Шукаю рецепти ......
Шукаю рецепти ......
ir71Дата: Середа, 21/07/2010, 13:52 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Підскажіть рецепт!

 
РосинкаДата: Четвер, 22/07/2010, 01:35 | Сообщение # 2
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Фаршировані яйця!
Я фарширую яйця так: підтушую на смальці дрібно нарізану цибулю, потім охолоджену цибулю додаю до жовтків, додаю кріп, солю, перчу, заправляю майонезом і розминаю вилкою до однорідної консистенції. Цією масою фарширую яйця і ставлю охолоджуватися в холодильник. Подружка ще дає до цієї маси тушені печериці. Я не пробувала з печерицями, але думаю, що смачно. smile


Я Оля!
 
comkoДата: Субота, 24/07/2010, 11:59 | Сообщение # 3
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
А я яйця, як правило, фарширую так: розминаю вилкою жовтки, масло і багато кропу, сіль, перець, фарширую цим яйця, а зверху роблю сіточку з майонезу.

Мене звати Наталя!
 
оксанкаДата: Неділя, 25/07/2010, 11:36 | Сообщение # 4
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
А я яйка фарширувала так: жовток,смажена цибулька,варена ковбаса( добра,перемолоти),перець,сіль і заправити майонезом.Все розім"яти вилкою.Готово.
А ще пробувала з такою начинкою: жовток,шпроти(звичайна консерва),сіль,перець,пару крапель лимону і запрвлене майонузом,зрозуміло все розім"яти вилкою.




Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 25/07/2010, 17:36
 
comkoДата: П`ятниця, 06/08/2010, 10:45 | Сообщение # 5
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
Таня, найшла ссилку http://gotovim-doma.ru/view.ph....-korok, подивіться може Вам допоможе.

Мене звати Наталя!
 
ir71Дата: Четвер, 25/11/2010, 15:44 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой гляньте яку я смакоту знайшла.Може хто таке шукає biggrin

http://blooody-minded.livejournal.com/6849.html


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 06/12/2010, 13:28 | Сообщение # 7
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Маринований оселедець.
1)Гірчиця-1 ст.л
2)Сік лимона або оцет-1 ст.л
3)Олія-3 ст.л
4)Цибуля
5)кріп
Все змішати та залити оселедець
1) Кетчуп-3 ст.л
2) олія-3 ст.л
3)Цибуля
Залити оселедець
1) майонез
2)Яблуко очищене та натерте на мілкій терці
3) Цибуля
Залити оселедець
1)Олія
2)оцет
3) цукор
4)цибуля
Все змішати та залити оселедець
А ще я беру св-морож.оселедець( а в травні у нас свіжий дунайський є) на ніч його солю.Потім мию від солі,ріжу на куски
В банку сиплю трохи цибулю,потім кладу оселедець,поливаю оцтом та олією,знову цибулю,оцет,олія,оцет та т.д.Коли в травні у нас є він свіжий,то мариную так банлк 10 ,а потім все літо їмо з помідорами


Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 06/12/2010, 13:29
 
ЛесяДата: Неділя, 19/12/2010, 18:38 | Сообщение # 8
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Не знаю який він за старовинний,але в нас таке називають засипана капуста.
Отже:
Відварюємо квашену капусту до готовності.
Воду відціджуємо і заливаємо капусту молоком,залишивши трохи молока.
Коли закипить висипаємо зверху промите пшоно(зверху на капусту,не перемішувати в ніякому разі)
Накриваємо кришкою і нехай так париться на малому вогні ,доки все пшоно не розтріскається(тобто не розвариться)
Коли воно розварилося,тоді перемішати.
В окремі посуді змішати сметану,молоко,1-2 яйця,все добре розколотити і залити капусту.Посолити і поперчити до смаку.
Подавати гарячим поливши зверху шкварками(для тих хто любить).Я поливаю підсмаженою підчеревиною.
Смачного!!!
P.S. Сметани не шкодуйте.


 
ir71Дата: Субота, 19/02/2011, 20:36 | Сообщение # 9
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Рецепти для вафельниць

 
ir71Дата: Четвер, 24/02/2011, 16:01 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Бисквіт на згущеному молоці

3 яйця
1 ст цукру
200гр молока
1 ст густої сметани
1 ч л розпушувача
1.5ст муки.

Якщо хочете шоколадний то треба 4 ст какао(кількість муки при цьому можна не зменшувати)
Від себе додам-бисквіт дуже солодкий і дуже липкий.Такий бисквіт добре пекти великими коржами на пляцок.Якщо у маленькій тортівниці то варто цю масу поділити на двоє


 
ir71Дата: Понеділок, 07/03/2011, 19:15 | Сообщение # 11
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цей майонез колись знайшла в неті і пробувала робити то в мене вийшов непоганий.Сподобався мені що був густим
Домашній майонез
2 яйця ,
5 ст.л молока,
1 ч. ложку, гірчиці (готової з тюбика),
0.5 ч.ложки солі,
1ч.ложку цукру ,
1 десертна ложка оцту -
збити все разом десь близько 10 секунд, потім вливати тоненькою струйкою олію (250мл).
Вихід - 400 мл.


 
ОляДата: Понеділок, 07/03/2011, 19:43 | Сообщение # 12
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
А я колись робила по от такому простому рецепту, теж знайденому в Інтернеті. Був непоганий.
Майонез
1 яйце
солі за смаком
трошки менше ніж повна столова ложка звичайного оцту
все взбити
повільно додати 130 мл олії

Можна все подвоїти.


Сообщение отредактировал Оля - Понеділок, 07/03/2011, 19:44
 
Оленка14Дата: Четвер, 17/03/2011, 20:47 | Сообщение # 13
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Оселедець маринований
0,5літра холодної кипяченої води,
стопка солі ,75 грам (звичайна )
1 ст. ложка цукру
1 листок лавровий
10горошин чорного перцю
10горошин коляндри

все це закипить , додаєм 3 ст. ложки оцту . Доводим до кипіння і знімаємо з вогню.
1кг мороженого оселедцю заливаю охолодженим маринадом . Завжди роблю на ніч, а на другий день вже їмо.Залежно від того як я маю час : деколи чищу від голови і нутрощів, а як не маю часу - то помила і цілою мариную. Якщо треба швидко, то розберу на філе . Тоді скоріше промариновується!
 
Оленка14Дата: Середа, 23/03/2011, 11:26 | Сообщение # 14
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Кексики
1стакан кислого молока
1 яйце
1 стопка рафінованої олії(можна чуть менше)
1стакан цукру
1ч.ложка соди
2-3стакани муки.
Попробуйте ! Якщо сподобається буду дуже рада. smile
 
TalochkaДата: Середа, 23/03/2011, 12:07 | Сообщение # 15
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
оксанка, ось тут мої перевертиші з ківі. Пам'ятаєш? Вони теж зовсім нескладні.

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Шукаю рецепт! » Шукаю рецепти ......
  • Сторінка 1 з 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 14
  • 15
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024