Шукаю рецепти ......
| |
ir71 | Дата: Середа, 21/07/2010, 13:52 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Підскажіть рецепт!
|
|
| |
Росинка | Дата: Четвер, 22/07/2010, 01:35 | Сообщение # 2 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Фаршировані яйця! Я фарширую яйця так: підтушую на смальці дрібно нарізану цибулю, потім охолоджену цибулю додаю до жовтків, додаю кріп, солю, перчу, заправляю майонезом і розминаю вилкою до однорідної консистенції. Цією масою фарширую яйця і ставлю охолоджуватися в холодильник. Подружка ще дає до цієї маси тушені печериці. Я не пробувала з печерицями, але думаю, що смачно.
Я Оля!
|
|
| |
comko | Дата: Субота, 24/07/2010, 11:59 | Сообщение # 3 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
| А я яйця, як правило, фарширую так: розминаю вилкою жовтки, масло і багато кропу, сіль, перець, фарширую цим яйця, а зверху роблю сіточку з майонезу.
Мене звати Наталя!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 25/07/2010, 11:36 | Сообщение # 4 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| А я яйка фарширувала так: жовток,смажена цибулька,варена ковбаса( добра,перемолоти),перець,сіль і заправити майонезом.Все розім"яти вилкою.Готово. А ще пробувала з такою начинкою: жовток,шпроти(звичайна консерва),сіль,перець,пару крапель лимону і запрвлене майонузом,зрозуміло все розім"яти вилкою.
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 25/07/2010, 17:36 |
|
| |
comko | Дата: П`ятниця, 06/08/2010, 10:45 | Сообщение # 5 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
| Таня, найшла ссилку http://gotovim-doma.ru/view.ph....-korok, подивіться може Вам допоможе.
Мене звати Наталя!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/11/2010, 15:44 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой гляньте яку я смакоту знайшла.Може хто таке шукає http://blooody-minded.livejournal.com/6849.html
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 06/12/2010, 13:28 | Сообщение # 7 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Маринований оселедець. 1)Гірчиця-1 ст.л 2)Сік лимона або оцет-1 ст.л 3)Олія-3 ст.л 4)Цибуля 5)кріп Все змішати та залити оселедець 1) Кетчуп-3 ст.л 2) олія-3 ст.л 3)Цибуля Залити оселедець 1) майонез 2)Яблуко очищене та натерте на мілкій терці 3) Цибуля Залити оселедець 1)Олія 2)оцет 3) цукор 4)цибуля Все змішати та залити оселедець А ще я беру св-морож.оселедець( а в травні у нас свіжий дунайський є) на ніч його солю.Потім мию від солі,ріжу на куски В банку сиплю трохи цибулю,потім кладу оселедець,поливаю оцтом та олією,знову цибулю,оцет,олія,оцет та т.д.Коли в травні у нас є він свіжий,то мариную так банлк 10 ,а потім все літо їмо з помідорами
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 06/12/2010, 13:29 |
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 19/12/2010, 18:38 | Сообщение # 8 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Не знаю який він за старовинний,але в нас таке називають засипана капуста. Отже: Відварюємо квашену капусту до готовності. Воду відціджуємо і заливаємо капусту молоком,залишивши трохи молока. Коли закипить висипаємо зверху промите пшоно(зверху на капусту,не перемішувати в ніякому разі) Накриваємо кришкою і нехай так париться на малому вогні ,доки все пшоно не розтріскається(тобто не розвариться) Коли воно розварилося,тоді перемішати. В окремі посуді змішати сметану,молоко,1-2 яйця,все добре розколотити і залити капусту.Посолити і поперчити до смаку. Подавати гарячим поливши зверху шкварками(для тих хто любить).Я поливаю підсмаженою підчеревиною. Смачного!!! P.S. Сметани не шкодуйте.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 19/02/2011, 20:36 | Сообщение # 9 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Рецепти для вафельниць
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 24/02/2011, 16:01 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Бисквіт на згущеному молоці 3 яйця 1 ст цукру 200гр молока 1 ст густої сметани 1 ч л розпушувача 1.5ст муки. Якщо хочете шоколадний то треба 4 ст какао(кількість муки при цьому можна не зменшувати) Від себе додам-бисквіт дуже солодкий і дуже липкий.Такий бисквіт добре пекти великими коржами на пляцок.Якщо у маленькій тортівниці то варто цю масу поділити на двоє
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 07/03/2011, 19:15 | Сообщение # 11 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цей майонез колись знайшла в неті і пробувала робити то в мене вийшов непоганий.Сподобався мені що був густим Домашній майонез 2 яйця , 5 ст.л молока, 1 ч. ложку, гірчиці (готової з тюбика), 0.5 ч.ложки солі, 1ч.ложку цукру , 1 десертна ложка оцту - збити все разом десь близько 10 секунд, потім вливати тоненькою струйкою олію (250мл). Вихід - 400 мл.
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 07/03/2011, 19:43 | Сообщение # 12 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| А я колись робила по от такому простому рецепту, теж знайденому в Інтернеті. Був непоганий. Майонез 1 яйце солі за смаком трошки менше ніж повна столова ложка звичайного оцту все взбити повільно додати 130 мл олії
Можна все подвоїти.
Сообщение отредактировал Оля - Понеділок, 07/03/2011, 19:44 |
|
| |
Оленка14 | Дата: Четвер, 17/03/2011, 20:47 | Сообщение # 13 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Оселедець маринований 0,5літра холодної кипяченої води, стопка солі ,75 грам (звичайна ) 1 ст. ложка цукру 1 листок лавровий 10горошин чорного перцю 10горошин коляндри
все це закипить , додаєм 3 ст. ложки оцту . Доводим до кипіння і знімаємо з вогню. 1кг мороженого оселедцю заливаю охолодженим маринадом . Завжди роблю на ніч, а на другий день вже їмо.Залежно від того як я маю час : деколи чищу від голови і нутрощів, а як не маю часу - то помила і цілою мариную. Якщо треба швидко, то розберу на філе . Тоді скоріше промариновується!
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Середа, 23/03/2011, 11:26 | Сообщение # 14 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Кексики 1стакан кислого молока 1 яйце 1 стопка рафінованої олії(можна чуть менше) 1стакан цукру 1ч.ложка соди 2-3стакани муки. Попробуйте ! Якщо сподобається буду дуже рада.
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 23/03/2011, 12:07 | Сообщение # 15 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| оксанка, ось тут мої перевертиші з ківі. Пам'ятаєш? Вони теж зовсім нескладні.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
|