Шукаю рецепти ......
| |
Леся | Дата: Понеділок, 14/09/2015, 10:43 | Сообщение # 181 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Саша.але молоко може їти у коржі ,я знаю що В шоколад на кипятку він є вологим і печеться на молоці
|
|
| |
Саша | Дата: Понеділок, 14/09/2015, 11:56 | Сообщение # 182 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Цитата Леся ( ) Саша.але молоко може їти у коржі ,я знаю що В шоколад на кипятку він є вологим і печеться на молоці Я знаю що для шоколаду на кип"ятку іде молоко. Але ця знайома точно проговорилась коли казала що зібралась перекладати торт а молока для крему не було. Це я добре почула.А так мені той торт аж пахне. І ніхто не знає того рецепта. Вже і по знайомих питала.
Я - Марійка.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 15/09/2015, 10:00 | Сообщение # 183 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Саша, який там крем???опиши його
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 15/09/2015, 13:22 | Сообщение # 184 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дівчата,хто має рецепт чорносливу що треба маринувати 7 днів???я мала неможу знайти,думала о тут написала теж небачу
|
|
| |
Саша | Дата: Вівторок, 15/09/2015, 21:07 | Сообщение # 185 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Цитата Леся ( ) Саша, який там крем???опиши його Крем там такий на вигляд , як нутелла з банки але смак ніжніший і не такий густий. , і в кремі цілі горіхи фундуки.
Я - Марійка.
Сообщение отредактировал Саша - Вівторок, 15/09/2015, 21:09 |
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/09/2015, 12:45 | Сообщение # 186 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Саша, а може там заварний крем на основі чорного шоколаду?,а може тафіта ?
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/09/2015, 13:32 | Сообщение # 187 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Марійко,мене осінило,здається я знаю який крем робить твоя знайома.Заварює звичайний заварний ,збиває його з маслом+ продається така паста фундучна аба арахісова
|
|
| |
Саша | Дата: Середа, 16/09/2015, 13:36 | Сообщение # 188 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Цитата Леся ( ) Марійко,мене осінило,здається я знаю який крем робить твоя знайома.Заварює звичайний заварний ,збиває його з маслом+ продається така паста фундучна аба арахісова Я навіть уяви не маю про таке. Ви багато печете то може при нагоді спробуєте і скажете який смак вийшов. Бо те що я їла то просто божественне!
Я - Марійка.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/09/2015, 16:42 | Сообщение # 189 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| а де ти живеш ,?може є у вас таке
|
|
| |
Саша | Дата: Середа, 16/09/2015, 18:36 | Сообщение # 190 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Цитата Леся ( ) а де ти живеш ,?може є у вас таке Зараз у Львові. Я про таке не знала і навіть не цікавилась. Бо не печу на замовлення. А так для сім"ї тільки.
Я - Марійка.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/09/2015, 22:20 | Сообщение # 191 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| думаю у вас є така паста для тортів і кексів
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 20/09/2015, 12:59 | Сообщение # 192 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дівчата їла пляцок там були коржі макові шоколадні і сир я думаю варений перемащені заварним кремом з кубиком галяретки,точного рецепту не знаю питала в тої що пригостила, сказала що то не вона пекла,хто може щось таке їв, пробував ,має поділіться рецептом
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
vasytun | Дата: Понеділок, 21/09/2015, 17:07 | Сообщение # 193 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| дівчата!! перечитавши ваші рецепти я деякі приготувала! і мені дуже сподобалося! Дійсно найкраще готують українські жінки!! вирішила поділитися своїм рецептом! Салат «Обжорка» Для приготування святкового салату « Обжорка » знадобляться такі інгредієнти : огірки свіжі - 3 шт .; куряче філе - 200 грам; чорнослив - 120 грам; морква корейська - 110 грам; оливкова олія - 2 столові ложки; копчене філе - 50 грам; печериці - 10 грибочків ; цибуля - 1 шт .; кріп - 35 грам; сіль - 15 грам; майонез домашній - 100 грам . детальніше про приготування. в кінцевому результаті виходить така вкусняшка)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 21/09/2015, 18:39 | Сообщение # 194 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| vasytun, дякую за рецепт.але думаю його потрібно поставити в темку Салати,бо тут тема Шукаю рецепт,а підтема Салти є у темі Тут можна поділитись рецептом
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 05/11/2015, 22:30 | Сообщение # 195 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Дівчата може хто має рецепт такого пляцка, він має в народі дуже різні назви, там знаю точно є два коржі а середина типу бите скло, сметана з галяретками. Буду вдячна.
|
|
| |
|