В гості до Ірини
 ДІЄТА!!! - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Я-Жінка » Жіноча тема » ДІЄТА!!! (тут можна ділитись різними дієтами і способами похудання.)
ДІЄТА!!!
ir71Дата: Вівторок, 07/02/2012, 11:59 | Сообщение # 46
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (irusyk)
що у мене вже пішов третій тиждень мого нового здорового життя))

Я дуже!!!!!!!!!!!!!!радію за тебе!У тебе є сила волі,ти можеш взяти себе в руки і це просто вказує на те що ти СИЛЬНА жінка!!!!Я б з радістю приєдналася до тебе,але у мене робота,яка повязана з випічкою,а це заставляє відійти від правильного харчування.Мушу попробувати те що продаю людям і так за цілий тиждень калорії прибавляються.А що до зарядки то я в свій час дуже багато років приділили плаванню,фізкультурі та бігу.Напевно набралася того на багато років вперед а тепер просто обросла лінню і зовсім немає бажання навіть якусь розминку зробити.З лінню треба боротися,а я немаю сили biggrin biggrin biggrin


 
PoetkaДата: Четвер, 23/02/2012, 22:22 | Сообщение # 47
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ірусик (irusyk) ти молодець, але таке стрімке похудання за 1 міс. 7 кг....то не є добре,у всьому має бути міра і індивідуальний підхід.
Я доприкладу не можу сидіти на кефірі,і влаштовувати розвантажувальні дні,бо млію і не те щоб хотілось їсти, а просто ну дуже себе зле почуваю.
найкраща дієта дівчатка це, не їсти після 18.00 бо тоді організм не перетравлює харчі, а вони просто в шлунку гниють.Найкраще пити зелений чай без цукру, або каву без цукру,а як хочеться солодкого то з"їсти негайно апельсинку, а ще краще ананас,яблуко спонукає апетит,тому яблука краще їсти за дня....В мене сестра в такий спосіб схудла на 50 кг. і досі тримається в формі....Просто після 18.00 і виключити цукро.... він направду нам нідочого, а в процесі травлення вільно перетворюється в жир......


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Четвер, 23/02/2012, 22:44 | Сообщение # 48
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Poetka)
.В мене сестра в такий спосіб схудла на 50 кг

ОГО!!!Як класно!!!Треба собі викинути з раціону цукор,все завтра починаю.Я теж не можу бути на строгій дієті,бо немаю жовчного міхура.івсе дається в знаки.Але ж олю,ти не є повна,що ти від себе хочеш???


 
irusykДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:34 | Сообщение # 49
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
дівчата, та ніхто і не говорить про строгу дієту... розкажу вам як я харчуюсь...в мене понеділок середа і п'тниця розвантажувальні дні, при цьому я почуваюсь добре, а це значить що мені це підходить.у всі решта дні я їм рибу, м'ясо,молочні продукти і вівсяну кашу, і овочі у будь-якому вигляді...тобто, немає значення чи вони варені, тушені чи жарені... хоч жарити стараюсь менше... їм фрукти, каву без цукру,солодкого ані трохи...хіба що пробую на смак креми як печу торти... але пробувати не означає їсти))))тож дієтою це назвати важко... оскільки за місяць часу це стало для мене способом життя))) і попри це все звичайно ж навантаження фізичне, година часу фізкультури... тож це аж ніяк не складно... зате як ефективно. якщо в когось є якісь питання то перечитайте ще інформацію про раціон харчування від доктора Міркіна...ДІЄЄЄЄ))))

 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:35 | Сообщение # 50
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
doctor

 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:35 | Сообщение # 51
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яблучна дієта ідеальна для схуднення.

Яблука - Дуже цінний фрукт, в якому присутні майже всі необхідні організму вітаміни та мінеральні речовини. Яблучна дієта допомагає нормалізувати або скорегувати порушення обміну речовин, боротися із зайвою вагою. Краще всього влаштовувати один розвантажувальний день "на яблуках". Ті, у кого проблеми з кишечником, просто зобов'язані щодня їсти яблука і влаштовувати собі яблучні дні. Щоб знизити вагу, "яблучний день" бажано проводити 1-2 рази на тиждень. Яблучна дієта дуже ефективна для профілактики атеросклерозу і корисна для гіпертоніків.

Існує кілька варіантів яблучної дієти:

Яблучна дієта 1

Протягом дня потрібно їсти тільки яблука. Причому стільки, скільки "влізе". Але при цьому обов'язково пити багато рідини.

Яблучна дієта 2

За день ви повинні з'їсти півтора кілограми свіжих яблук. І взагалі нічого не пити! Досить тієї рідини, яка в яблуках.

Яблучна дієта 3

Кефірно-яблучна: на 1 яблуко - 1 / 2 склянки кефіру 5-6 разів на день.

Яблучна дієта 4

Найжорсткіша. 1-й день - 1 кг яблук; 2-й день - 1,5 кг яблук; Третій день - 2 кг яблук; 4-й день - 2 кг яблук; 5-й день - 1,5 кг яблук; 6-й день - 1 кг яблук. Можна пити чай, бажано зелений, і жувати сухарики чорного хліба.

Для тих, хто кинув палити, корисна яблучна дієта протягом трьох днів поспіль. До неї рекомендується зелений чай.

Перш ніж сісти на дієту "Яблучна дієта", Обов'язково порадьтеся з лікарем.


 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:35 | Сообщение # 52
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Розвантажувальні дні
В організмі людини постійно утворюються шлаки, від яких йому необхідно звільнятися. Частина цих шлаків виводиться з сечею, частина видаляється з потім і шкірним салом, і значна частина виділяється через шлунково-кишковий тракт.
Потрібно мати на увазі, що під час схуднення організм людини зашлакован більше звичайного і більше звичайного потребує очищення. Тому рекомендується час від часу відвідувати баню для поліпшення видільної функції шкіри, а також влаштовувати розвантажувальні дні.

Проводити розвантажувальні дні краще всього раз на тиждень. При їх проводження дотримуйтеся наступних правил: вся їжа повинна бути розподілена на чотири-п'ять прийомів, режде ніж приступати до якого-небудь розвантажувальному дня, враховуйте індивідуальні протипоказання. При деяких захворюваннях продукти, що входять в раціон розвантажувального дня, категорично протипоказані. Якщо ви страждаєте хронічним захворюванням печінки, Жовчного міхура і цукровим діабетом, то використовувати сметанні та солодкі дні вам не можна. Яблучні дні протипоказані тим, у кого яблука збуджують апетит, протипоказані яблучні дні і при багатьох інших захворюваннях. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, інакше наслідки від розвантажувальних днів будуть прямо протилежними і не дадуть вам позитивних результатів.

Морквяний розвантажувальний день
Раз на місяць влаштовуйте собі морквяний день. Натріть на тертці свіжу сиру морквину, Додайте ложечку меду, лимонний сік і їжте цей смачний салат на сніданок, обід і вечерю протягом трьох днів. Воду можна пити в необмеженій кількості.

Яблучний розвантажувальний день
Приготуйте 1,5 кг яблук, Натріть їх на дрібній тертці і через кожні три години з'їдайте по 300 р. Пийте стільки рідини, скільки хочете.

Банановий розвантажувальний день
У день вам необхідно з'їсти 1 кг бананів і випити не менше 1 л рідини у вигляді соків, чаю або компоту без цукру.

Картопляні розвантажувальні дні
5 разів на день по 300 г печеної картоплі з невеликою кількістю сметани або рослинного масла.
Показання: захворювання серця з недостатністю кровообігу, захворювання нирок (посилюється сечовиділення завдяки значному вмісту солей калію).

Огірковий розвантажувальний день
У 4-5 прийомів з'їдати 1,5 кг свіжих огірків і 1 варене яйце.
Показання: ожиріння, подагра, атеросклероз, артрози.

Кавунові розвантажувальні дні
5 разів на день отримувати по 300 г стиглого кавуна.
Показання: атеросклероз, гіпертонічна хвороба, розлади кровообігу, захворювання печінки, Нирок.

Компотний розвантажувальний деньі
протягом дня (5 прийомів) компот з 1,5 кг яблук (Або 400 г сухофруктів), 150 г цукру і 800-1000 мл води.
Показання: захворювання печінки, Жовчних шляхів, нирок.

Рисово-молочний розвантажувальний день

На весь день вам буде потрібно 4-5 склянок нежирного молока і трохи рисової каші, звареної на воді. Протягом дня ви повинні їсти рисову кашу і запивати молоком.

Молочний розвантажувальний день
Рекомендується при захворюваннях серця. 6 разів на день через кожні 2 години по 100 мл молока, На ніч 200мл. фруктового соку, можна додати по 25 г підсушеного білого хліба. Молочний розвантажувальний день рекомендується для жінок після 35 років.

Сирний розвантажувальний день
400 г нежирного сиру з 1,5 ложками цукру розділіть на чотири порції і з'їжте протягом дня. Можна пити в цей день кефір, Але більше ніякої іншої рідини (навіть воду) пити не можна.

Перш ніж сісти на дієту "Розвантажувальні дні", Обов'язково порадьтеся з лікарем.


 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:35 | Сообщение # 53
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Дієта на гречці

Все досить просто. 7 днів їсте тільки гречку. Готувати потрібно так - насипаєте гречку в мисочку, заливаєте гарячою водою, чекаєте десь 5-10 хвилин, коли ви їсте. Можна зробити гречки на весь день,
На ніч можна випити стакан 1% кефіру. Результат - тотальне очищення шлунка, зменшення ваги до 5 кіллограм (може більше, не вважала, головне, видно) в основному йдуть обсяги - стегна, живіт.

Гречка сама по собі чудово очищає організм. Якщо харчуватися їй протягом 21 дня, виводяться всі антибіотики, що знаходяться в вас. Особисто я користуюся тільки цією дієтою, тому що на приготування усіляких спеціальних супчиків і поїдання 5 яблук на день у мене не вистачить сил. Гречку можна їсти в будь-яких кількостях, так що відчуття голоду вам не загрожує. Інша справа - набридає . Мабуть, в цьому теж частина секрету - на гречку вже не можеш дивитися, не те що їсти її, а якщо нічого не їсти - правильно, людина худне biggrin


 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:35 | Сообщение # 54
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Кефірна дієта

Вважається, що молоко і молочні продукти шкідливі, тому що вони нібито склеюють стінки кишечника. Це не так! Людині потрібні молоко, йогурт і сир, тому що міститься в них кальцій зміцнює кістки і зуби.

Кефірна дієта розрахована на 7 днів. Почати дієту слід з очищення кишечника за допомогою звичайної клізми.

Нічого, крім передбачених дієтою продуктів, в ці дні не можна. Крім того, є потрібно без цукру і солі. Втрата ваги складе до 5 кг.

1 день - п'ять варених картоплин і півтора літри кефіру;

2 день - 100 грамів вареної курки і ті ж півтора літри кефіру;

3 день - 100 грамів відвареного м'яса і 1,5 літра кефіру;

4 день - 100 грамів вареної риби з кефіром;

5 день - фрукти і овочі (окрім бананів і винограду) і 1,5 літра кефіру;

6 день - кефір;

7 день - мінеральна вода.

Кефірна дієта II

Дієта на кефірі розрахована на 9 днів. Під час дієти заборонені сіль, цукор і будь-які інші добавки.
Кефір використовувати краще всього 1% жирності. Протягом всієї дієти кефір можна пити без обмежень, додаючи до нього:
1,2,3 дні: 100г вареного рису в день (без солі)
4,5,6 дні: 100г відвареної курки в день
7,8,9 дні: яблука без обмежень.

Втрата ваги можлива до 8 кг.

Кефірна дієта III

Втрата ваги до 5кг

C 1 по 5 день пити 1% кефір, крім того:
1 день - тільки відварена картопля;
2 день - сир 0%;
3 день - будь-які овочі;
4 день - варена куряча грудка без шкірки;
5 день - фрукти (можна сухофрукти);
6 і 7 дні трохи інакше:
6 день - тільки кефір, можна 3.2%;
7 день - мінеральна вода і салат (перець, помідори, огірки, зелень), без кефіру.

Тільки дівчатка не перестарайтесь!
__________________


 
мамцяДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:35 | Сообщение # 55
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Розкажу вам свою історію похудання на дієтах.Після першої вагітності моя вага збільшилась ще на 20 кг.От уявіть собі жінку 1.58м і 74 кг.Чоловік мій виглядав худющим проти мене.От я вирішила похудати, бо ті комплекси, які в мене з'явились мене вже замучили, ну і мого чоловіка теж.Десь вичитала якусь дієту, дієта була строгою, я приступила.Витримала 4 дні, почав страшенно боліти шлунок, з того часу у мене з'явився гастріт.Але ідея худання мене не покинула.Десь 4 роки після того, я знову захотіла похудати, але тепер з розумом.Перерила всю інформацію в гуглі і склала свою дієту.І я таки на ній схудла на 18кг за 5 місяців.Скажу, що й після третьої вагітності я не поправилась так багато як з першою.Я набрала тільки6 кг.Кому буде цікаво можу написати дієту.

Оксана Я.
 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:36 | Сообщение # 56
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оксанко,дякую за цікаву історію.Як маєш час і бажання то звичайно поділися дієтою.
У мене теж є своя історія похудання.Я після другої вагісності поправилася на 18кг.Десь за рік взялася за себе.Просто сіла на овочі тушковані,печені,салати але все без солі.повністю з свого раціону викинула солотке і мучне.Їла рибу запечену,відварену і багато фруктів.Скажу чесно втриматися було важко.Але якщо хочеш чогось добитися то треба розвивати силу волі.Я так худала з лютого по травень.Скинула 12 кг.І зовсім перестало мене тягнути на щось смачненьке,просто звикла.
Улітку почалися наші виїзди з друзями на природу і ковбаски,шашлички дали своє я нагнала знову 5-6 кг.Але на тому і зупинилася.Тепер їм все і коли хочу і вага тримається.Ну хіба що взимку набираю 2-3 кг але на весну вони знову втрачаються.
Мені здається кожний організм знає на чому він має межу.Треба любити себе такою якою ти є.Я не прагну більше похудати,бо для себе зрозуміла що вага у мене вертається.Це мабуть моя оптимальна вага,хоча знаю що справді лишні кг є.Та всерівно почуваюся при тій вазі комфортно.


 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:36 | Сообщение # 57
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
До речі колись пробувала сидіти на кремлівській дієті то чуть "коньки не відкинула" biggrin більше так не хочу

 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:36 | Сообщение # 58
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Висівки для схуднення

Висівки не просто корисні для здоров'я вони наші надійні помічники в боротьбі із зайвою вагою. Рослинні волокна, яких багато у висівках, погано перетравлюються, набухаючи в шлунку і збільшуючи обсяг з'їденої їжі, вони створюють ілюзію ситості, і ми довше не відчуваємо голоду. Ну і, крім того, не дивлячись на велику кількість цінних біологічних речовин, у висівок дуже низька харчова цінність.

Висівки гарні для регулювання обміну речовин в організмі. Клітковина не має властивість спалювати жир, але вона виконує дуже важливу функцію і впливає на саму причину ожиріння - порушення обмінних процесів в організмі. Висівки сприяють поліпшенню перистальтики товстої кишки і моторики кишечника в цілому, що є профілактикою запорів, які також в деякій мірі сприяють набору зайвої ваги.

Окрім додавання висівок у страви, для зниження ваги можна порекомендувати наступний напій: залийте склянку висівок 1 л. гарячої води, доведіть до кипіння і кип'ятіть 15 хв. на слабкому вогні, процідіть. Пийте по 125 мл 3-4 рази на день до їжі.

Висівки, як компонент домашньої косметики

Для поліпшення стану шкіри, особливо чутливої, схильної до запалення і лущення, має сенс ввести в харчування висівки. А такі висівки як мигдальні та рисові дуже широко використовуються в різних косметичних засобах. У домашній косметиці популярні маски з заварених висівок з молоком - для пом'якшення шкіри, ліфтингу і м'якого пілінгу.


 
sladkoewkaДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:36 | Сообщение # 59
sladkoewka
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
А я схудла завдяки паровій дієт. І зайві кілограми скинула і організму не нашкодила. Тепер завжди буду так харчуватись, хоча інколи хочеться чогось не корисного eat

http://www.kralya.org.ua

Сообщение отредактировал sladkoewka - Середа, 25/08/2010, 11:11
 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:36 | Сообщение # 60
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (sladkoewka)
А я схудла завдяки паровій дієт.

Прошу поділитися досвідом,якщо не важко!


 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Жіноча тема » ДІЄТА!!! (тут можна ділитись різними дієтами і способами похудання.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024