В гості до Ірини
 Їмо красиво........ - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 7«1234567»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Вчимося прикрашати стіл.Карвінг » Їмо красиво........ (Додаємо лише фото гарно прикрашених страв)
Їмо красиво........
ir71Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:56 | Сообщение # 31
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline






Прикрепления: 9312545.jpg(88Kb) · 6179854.jpg(55Kb) · 9462615.jpg(60Kb) · 5939198.jpg(59Kb)


 
ir71Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:56 | Сообщение # 32
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Майстер клас .Відео

 
PavlukДата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 33
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дуже цікаве мистецтво карвінгу. Як хтось вміє, то поділіться з нами, буде цікаво навчитися.
Ось найшла цікавий сайт присвячений карвінгу. Карвинги-украшение блюд


 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 34
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я тільки вчуся,я роблю із картоплі квіти,з цибулі,тюльпани з помідорів,різні приколи з шкірки огірка,листочки з перю.Покажу пару фото
Я б ближче оце все назвала не карвінгом,а просто прикрасою блюд,з карвінгом я ще не дуже дружу,тільки починаю вчитись.На рахунок квітів із цибулі і картоплі можу розказати,кому інтересно.
Прикрепления: 3038970.jpg(23Kb) · 1487389.jpg(25Kb) · 4441903.jpg(51Kb) · 4399691.jpg(23Kb) · 4229549.jpg(32Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 35
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
На рахунок квітів із цибулі і картоплі можу розказати,кому інтересн

звичайно що цікаво...
я теж робила раз квіти з цибулі і порею, мені сподобалось...


 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 36
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Пару букетиків для вас
Тепер все по порядку у першому букеті звичайні помідори,краще сливки,помити ,розрізати вздовж на 6-8 частинок не дорізаючи до кінця,маленькою ложкою вийняти всю мякоть,зробити будь яку начинку як для фаршированих помідорів
і начинити наші квітки,стебла можуть бути з пір"я молодого часнику або зеленої цибулі.
Рози з лавашу.То є звичайний салат олів"є під розами.Готовий тонкий лаваш змащуємо начинкою сирок плавлений,майонез,можна варене яйце,зелень,скручуємо рулетом і розрізаємо на підходящі нам куски.
Букет Бузку
Біла редька дайкон терта на терці,часник і майонез
Червона капуста також на терці ,хрін і майонез,сіль перець за смаком.Листя петрушки.
Прикрепления: 4182749.jpg(19Kb) · 9374195.jpg(16Kb) · 1339926.jpg(21Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 10/10/2011, 23:51
 
PavlukДата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 37
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ксюша, Браво!!! Для нас звичайно цікаво, так що розказуй все шо знаєш smile smile smile

 
LILEJAДата: Неділя, 03/02/2013, 14:57 | Сообщение # 38
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
ir71, молодець. Класну темку створила.
Ксюша, гарні ідеї. Я колись робила прості квіти з цибулі, помідорів, якісь прикраси з моркви і пружинки з огірка. На жаль, фото тоді ще не робила. Але дуже хотіла б навчитися як гарно прикрашати страви.


 
ir71Дата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 39
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Оксано дякую.Все цікаво,будемо вчитися!

 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 40
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, Постараюсь показати все що вмію,думаю ви не будете розчаровані
Прикрепления: 2327245.jpg(13Kb) · 7747932.jpg(8Kb) · 4088210.jpg(16Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 41
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
ir71, Дякую за нову темку!!!! smile smile smile smile smile
Ксюша, Оксанко, дякую за прекрасні роботи!!!!!!!! Деколи не важливо що є на тарілці, головне як страву подати, прикрасити, і всі гості в захваті happy признаюся в мене таке було... wink


 
kcюшkaДата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 42
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дякую за такі чудові ідеї оформлення страв good

 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 43
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
З часом покажу більше,рада що вам подобається flower

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:58 | Сообщение # 44
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ще одна квіточка із помідора та огірка
Прикрепления: 3292443.jpeg(57Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
УлянкаДата: Неділя, 03/02/2013, 14:59 | Сообщение # 45
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Ксюша, чудово good good good Я би теж хотіла навчитись таке робити!!!

s
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Вчимося прикрашати стіл.Карвінг » Їмо красиво........ (Додаємо лише фото гарно прикрашених страв)
Сторінка 3 з 7«1234567»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016