В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 - Сторінка 191 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 191 з 325«12189190191192193324325»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
IraДата: Середа, 17/04/2013, 22:38 | Сообщение # 2851
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Леся, бездоганно і класнезно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
_uliana_88Дата: Середа, 17/04/2013, 23:56 | Сообщение # 2852
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Леся, супер! da-38
 
мамцяДата: Четвер, 18/04/2013, 08:52 | Сообщение # 2853
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
Маряно! квіти перекрасні!Молодець що пішла, певне купа вражень...Леся, крутий! Я б від такого не відмовилась da-38 а це мої
Прикрепления: 6953470.jpg(41Kb) · 3810179.jpg(36Kb)


Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - Четвер, 18/04/2013, 08:54
 
КсюшаДата: Четвер, 18/04/2013, 10:05 | Сообщение # 2854
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
мамця, дуже гарні тортики а чого вони в прикріпленнях
,Оксаночко хотіла спитати а то кружево то ти робила на тому маті спеціальному чи це ручна робота?,ну дуже красиво.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 18/04/2013, 10:06
 
kcюшkaДата: Четвер, 18/04/2013, 11:29 | Сообщение # 2855
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Леся, торик бездоганний, я б теж не проти такий мати podmigivaniya-118
мамця, вау яке круживо, ото вже мала коло чого посидіти, супер!!!


 
IraДата: Четвер, 18/04/2013, 12:35 | Сообщение # 2856
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
мамця, тка круто!!!! Білизна ручної роботи da-38 супер!!!!!!!!!!!!!

 
LILEJAДата: Четвер, 18/04/2013, 20:32 | Сообщение # 2857
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
мамця, дуже гарні роботи!!!

 
ЛесяДата: Четвер, 18/04/2013, 20:57 | Сообщение # 2858
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оксанко,білизна відпадна,як ти то робила???Поділися секретом.

У мене сьогодні сумочка
Прикрепления: 1622935.jpg(42Kb)


 
КсюшаДата: Четвер, 18/04/2013, 21:01 | Сообщение # 2859
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, сумка бомба

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Четвер, 18/04/2013, 21:20 | Сообщение # 2860
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата (Ксюша)
сумка бомба
точно,дьоргни за чеку і взірветься
smehs-260


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 18/04/2013, 21:41 | Сообщение # 2861
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, сумочка бездоганна, як ти її робила, а то мені в голові не вкладається як так рівно можна зробити перевернуту сумочку та щей так ідеально dumy-12

 
masikДата: Четвер, 18/04/2013, 22:02 | Сообщение # 2862
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Леся, але кльова сумка, модна.
Мамця,оце так білизна, дуже гарно зроблено.


Сообщение отредактировал masik - Четвер, 18/04/2013, 22:04
 
ЛесяДата: Четвер, 18/04/2013, 22:15 | Сообщение # 2863
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата (Зоряна9810)
як ти її робила, а то мені в голові не вкладається як так рівно можна зробити перевернуту сумочку та щей так ідеально
Спеціально для тебе розказую.Вирізала собі овал,по ньому вирізала верхній шар торта,потім відрізала ножицями по 1 см від шаблоні і так кожен раз як робила наступний шар.Перемастила починаючи з великого,і ниби вийшла гірка.Нічого нікуди поки що не перевертаєш.Дала йому трохи застигнути(перемащеного),виріняла картошкою,в холодильник,потім ще кремом під мастику,і знову в холодильник.Коли він класно застиг,превернула так як має бути.Вигладила і обтягла мастикою.Ось ця процедура досить важка,бо зверху у мене постійно рвалося на краєчку.


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 18/04/2013, 23:36 | Сообщение # 2864
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (Леся)
Спеціально для тебе розказую.
дякую Сонце. ти настоящий друг!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
МарянаДата: П`ятниця, 19/04/2013, 00:01 | Сообщение # 2865
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Леся, сумочка бомбезна!!!

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Сторінка 191 з 325«12189190191192193324325»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016