В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 - Сторінка 192 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
КсюшаДата: П`ятниця, 19/04/2013, 15:26 | Сообщение # 2866
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ось дивіться мав бути літак а що вийшло я сама і не знаю.Щось у мене це й раз з мастікою було не все окей.Я колина крила торт а вона вся почала здуватись,у мене таке було вперше тому і не знала що з тим робити я гладила воно в іншому місці лізло,от підкажіть ви тут більш досвідчені в чому моя проблема,правда до мастіки робленої додала куплену .Хоча ті що забирали були задоволені,а я ні.
Прикрепления: 4586823.jpg (47.4 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
LILEJAДата: П`ятниця, 19/04/2013, 15:40 | Сообщение # 2867
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ксюша, дуже класно вишло. Того й не помітно!

 
ir71Дата: П`ятниця, 19/04/2013, 16:21 | Сообщение # 2868
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (Ксюша)
Я колина крила торт а вона вся почала здуватись
Ксюшо ти свій торт у морозилці тримала хоч трохи?І який крем давала під мастику?Інколи це від перепаду температури(якщо торт був у морозилці) а інколи від якості пудри.(бо купована мастика не любить нашої пудри)Взагалі переважно таке з мастикою і тортом буває при жарі.Витягуєш торт з холоду і покриваєш мастикою а попадає тепле повіртя з кімнати і робить свою справу-бульбашку.Просто треба щоб торт постояв трохи в теплі або бульбашки легко протикати голкою і притискати утюжком.

Мені торт сподобався.хоча проситься щоб він був довшим.І дуже гарно поєднала ніжно голубий.Просто класна робота!!!


 
КсюшаДата: П`ятниця, 19/04/2013, 16:54 | Сообщение # 2869
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, в морозилці не тримала ,а в холодильнику але поки його вирівнювала то він у мене пробув у теплі хвилин 20,потім покривала мастикою,може і так як ти кажеш,у мене такого ще не було тому я і написала ,до мастики з тучок я добавила трошки куплениої ніби вимісила гарно розкачала все було супер а потім таке,крем робила масло з згущенкою і топлений шоколад я такий завжди роблю .я так думаю що то через змішування тих мастик.А може так мало бути а ще мені здається що я або замало дала пудри або затонко розкачала але торт вже поїхав.Дякую за підказки і компліменти ,для мене це надто багато

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: П`ятниця, 19/04/2013, 20:14 | Сообщение # 2870
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата (Ксюша)
Ось дивіться мав бути літак а що вийшло я сама і не знаю.
Що ,що літак і вийшов.Іто кольовий.Чого придираєшся???????????А трап суперський,я до свого навіть не причепила.
А про мастику.У мене буває що дується,але тоді коли я її розтачую,і я мушу її добре вимісити,а так щоб на торті,то незнаю


 
Olena87Дата: Субота, 20/04/2013, 00:44 | Сообщение # 2871
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Леся, айфон бездоганний!!! а сумочка шанель то взвгвлі відпад!!!неймовірнв краса!!!

мамця, бюст шикарний! а ринг то взагалі відпад! Молодець!!!
Ксюша, літак супер! і нічого йому не бракує! дуже гарний получився!
 
НаталонькаДата: Субота, 20/04/2013, 12:10 | Сообщение # 2872
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата, ви тут талант, талантище зі своїми тортами.  Всі торти красиві, самобутні, неповнорні ...... Ви молодці., Дякую за красу, створену вашими руками.
 
Зоряна9810Дата: Субота, 20/04/2013, 13:13 | Сообщение # 2873
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
В мене сьогодні простенький такий 
Прикрепления: 4164357.jpg (83.1 Kb)


 
КсюшаДата: Субота, 20/04/2013, 13:26 | Сообщение # 2874
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, такий весь шоколадний прям проситься до рота.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Субота, 20/04/2013, 15:30 | Сообщение # 2875
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Зоряна9810, прекрасна  робота  з шоколадом!!!   Мо-ло-дець!!!! da-38

 
Marta-18Дата: Субота, 20/04/2013, 15:59 | Сообщение # 2876
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Цитата (Зоряна9810)
В мене сьогодні простенький такий
  Дуже не простенький...і дуже шоколадний. da-38
 
Olena87Дата: Субота, 20/04/2013, 16:29 | Сообщение # 2877
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Зоряна9810, гарний тортик, такий шоколадний,аж хочеться кусочок вкусити!
 
_uliana_88Дата: Субота, 20/04/2013, 17:09 | Сообщение # 2878
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Леся, сумочка супер da-38
Зоряна9810, ммм, шоколадний тортик, обожнюю їх) прекрасна робота da-38
мамця, гарні роботи da-38
Ксюша, літак класний! гарні кольора, та й виконання супер da-38
я сьогодні мала такий тортик. (правда дуже переживаю, бо поїхав з Пустомит в Ямпіль, там бісквіт з сметанковим кремом перший раз вставляла трубочки, буду надіятись, що довезуть не розтрясуть і він не осяде) dymae
Прикрепления: 2884799.jpg (34.1 Kb)
 
Olena87Дата: Субота, 20/04/2013, 17:42 | Сообщение # 2879
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
_uliana_88, ооо який ганюній тортик!!!дуууже гарний і ніжний! надіюсь що доїде благополучно!
 
ТаньчикДата: Субота, 20/04/2013, 18:05 | Сообщение # 2880
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
_uliana_88, дуже гарний тортик! Корона шикарна!!!!!!!!!!!

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024