В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 - Сторінка 52 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 52 з 325«125051525354324325»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
kcюшkaДата: П`ятниця, 19/10/2012, 23:55 | Сообщение # 766
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Pavluk, Таню ти молодчинка - все встигаїш, тортики гарненькі!!!
Ксенька1983, що скажеш, гарні роботи - так тримати ну і звісно удосконалювати. Olena87, я в захваті..... торти чудові, один від одного кращий!!!
Зоряна9810, суперовий тортик а недоліки є в кожного
Ксюша, класне сердечко da-38 da-38 da-38
Ну і я тут на лімузині ( що значить що скоро права буду мати emocii-160 ) smehs-260



 
оксанкаДата: Субота, 20/10/2012, 00:54 | Сообщение # 767
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Ксюша, дуже гарне сердечко da-38 da-38 da-38 da-38 da-38 а троянди...без слів- супер!!!Молодець!!!! da-38

kcюшka,
Quote (kcюшka)
Ну і я тут на лімузині

я в шоці думаю чи то під колеса кидатися, чи під шофера podmigivaniya-118 Молодець!!! Ото витворила!!!


 
МарянаДата: Субота, 20/10/2012, 12:00 | Сообщение # 768
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
kcюшka, браво!!! Суперовий торт! Просто слів бракує! А скільки ж він заважив? Я колись відмовила свою сестру від такого торту на весілля - видно дарма, бо бачу, що ""очі бояться, а руки - роблять". Ще раз молодець!!!!

 
masikДата: Субота, 20/10/2012, 14:36 | Сообщение # 769
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Ксюша, торт бомбезний.Троянди просто слів бракує.Молодець!!!!!
kcюшka, класний весільний тортик.Чудова ідея.
Зорянка, кітті чудова.Такий веселий тортик.
Я також з тортиками .Цей кпробувала скопіювати Іринчин тортик, такий захотіли.Ну і весільний я вже такий робила, але наречена саме його захотіла
 
Зоряна9810Дата: Субота, 20/10/2012, 15:27 | Сообщение # 770
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
masik,
торти просто бомбезні!!!


 
МарянаДата: Субота, 20/10/2012, 16:07 | Сообщение # 771
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
masik, чудові тортики!

 
оксанкаДата: Субота, 20/10/2012, 17:22 | Сообщение # 772
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
masik, Супер акурутні роботи!!! Я вже твої шедеври впізнаю без підпису,молодець!!! da-38 da-38 da-38

 
kcюшkaДата: Субота, 20/10/2012, 18:05 | Сообщение # 773
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
оксанка, Маряна, masik, дякую obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87
Quote (Маряна)
А скільки ж він заважив?

важить він 8кг, низ - медовий з чорносливом а сама машина з бисквітів + вишні
masik, красиві, акуратні тортики, молодець!!!
А у мене ще один весільний.....


 
PoetkaДата: Субота, 20/10/2012, 18:12 | Сообщение # 774
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ксюшка,то шось !!!!!!!!!!!!Я в шоці від того весільного лімузину,дуже кльовезно....
masik Супер,супер,то навіть без коментарів,дуже акуратна робота!!!!


Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Субота, 20/10/2012, 18:20 | Сообщение # 775
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline



Недоліків купа-купезна я знаю,але я так намучилась перетягнути той торт,це суцільний мус і я вже запізно дізналась (Леся допомогла) як його перетягнути,але було запізно,тож викручувалась як могла....Думаю людям сподобається....Ще я мастика чомусь зверху полосами пішла,сама не знаю,чому????????Перетягнула гарно а на ранок якісь полоси (ше такого не було)тому мусіла зверху прокандурінити....


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Субота, 20/10/2012, 18:41
 
КсюшаДата: Субота, 20/10/2012, 19:50 | Сообщение # 776
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчаточка ну і натворили за день скільки нових тортів ,що очі розбігаються,всі гарні і красиво зроблені.Всі без винятку молодці da-38 da-38 da-38

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Субота, 20/10/2012, 20:27 | Сообщение # 777
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
kcюшka,і коли ти встигаєш? молодець da-38 da-38 da-38

Poetka, Супер тортик!! Олю твої тортики такі неординарні, da-38 неможливо очей відвести!!!


 
ЛесяДата: Субота, 20/10/2012, 22:55 | Сообщение # 778
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ну це капець!!!!!!!!!!!!!!!Стільки краси понавиставляли.Навіть кращого не можу вибрати,Всі на висоті!!!!!!!!!!!!!Ось що значить гарні учениці у нашої Іринки!!!!!!!!!!!!!!!Так тримати da-38 da-38 da-38 .
Ксюшка!Ти лиш щойно виклала лімузин,а тут на тобі ще торти.Всі бездоганні.
Марянко!!!!!!!!!!!Твої торти надзвичайно акуратні.такі вже ідеальні.Жодної помарочки,навіть немає до чого придертися.
Олю!!!!!!!!А твої торти відрізняються оригінальністю.Все ти щось видумаєш не таке як у всіх.То напевно твій стиль!!!!!!!!!!!!! А тепер колися як ти робила орнамент???


 
PoetkaДата: Субота, 20/10/2012, 23:08 | Сообщение # 779
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дякую дівчатка!!!!!!
Quote (Леся)
А тепер колися як ти робила орнамент???

Лесю то трафарет і малювала шоколадом.....


Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Субота, 20/10/2012, 23:48 | Сообщение # 780
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Леся)
То напевно твій стиль!!!!

Напевне,бо як тільки щось пробую скопіювати то виходить кардинально протилежне......Тому навіть і не пробую.......


Я ОЛЯ!
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Сторінка 52 з 325«125051525354324325»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016