Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
| |
Olena87 | Дата: Вівторок, 12/11/2013, 14:42 | Сообщение # 3886 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| оксанка, гарненький тортик з орхідеями....такий нііііііжний!!!!Зоряна9810, доиничка супер!і з трояндочками милий! Леся, "монстрики"прикольні!!!з лебедями дуже ніжний!!! а з трояндою то просто ВАУ!!! курси даються взнаки!!!
kcюшka, спайдер класний!, шанелька суперова!!!, одиничка гарна,але як на мене трішки за широка (тільки без образ),а букет просто супер!!! _uliana_88, всі тортики супер!!! але найбільше мені сподобався клатч!!!Молодець!!! kcюшka, ВАУ!!! ото скрипка!!!!як справжня!!! ну ти молодець!!!Респект!!!
А це мій суботній тортик...(недоліків багато...критикуйте будь-ласка)
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Вівторок, 12/11/2013, 15:15 | Сообщение # 3887 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Ira, дякую. kcюшka, дякую, в мене там э стрічка, вона біла, і чогось покучерявилась. скрипка супер! Olena87, дякую. гарний тортик, недоліків не бачу.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 12/11/2013, 21:55 | Сообщение # 3888 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| _uliana_88, молодець скільки тортиків ,кожен красивий по своєму. kcюшka, як то кажуть віртуозна робота. Olena87, класний тортик,нема що критикувати.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 12/11/2013, 22:29 | Сообщение # 3889 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| kcюшka,ото скрипка супер прям справжня!!!!!!!!!!! Olena87, все класно!!!!!!критикувати небуду бо небачу за що.
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 13/11/2013, 15:48 | Сообщение # 3890 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Дівчата всі молодці!!!
Лесю без слів всі торти гарні!! Ксюшко всі гарні , а скрипка взагалі чудооооооооооооова!!! в мене запитання з чого струни робила?
Оленко гарний тортик!!! супер вирівняний!
Улянко ти просто молодець!!!! вже видно руку майстра!!!
Зорянко вже так більше не кажи "кидати тапками" ,бо нема чого роботи просто гарні!!
Всім величезне дякую за коментарі до моєї роботи!!! :obyatiya-87:
В мене сьогодні такий неордираний навіть не знаю що сказати... там все написано
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Середа, 13/11/2013, 16:28 | Сообщение # 3891 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| оксанка, дякую! дуже апетитно виглядає!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 13/11/2013, 16:37 | Сообщение # 3892 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата оксанка ( ) там все написано я хіба облизалася бо такий апетитний,що ЖАХ!!!!!!!!!!!!!Шоколад...лісовий горіх..для мене то просто вибух смаків
|
|
| |
kcюшka | Дата: Середа, 13/11/2013, 17:24 | Сообщение # 3893 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Дякую всім за увагу до моїх робіт :obyatiya-87:
Olena87, я навіть незнаю.... мені він дуже подобається, клас Цитата оксанка ( ) в мене запитання з чого струни робила? струни з мастики, видавлені екструдером... Цитата оксанка ( ) В мене сьогодні такий неордираний Мммммм....яка ж має бути смакота, таке шикарне фото, що так би й вкусила
Сообщение отредактировал kcюшka - Середа, 13/11/2013, 17:26 |
|
| |
Olena87 | Дата: Середа, 13/11/2013, 22:25 | Сообщение # 3894 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| _uliana_88, Ксюша, Ira, оксанка, kcюшka, дякую дівчатка!!!
оксанка, вау,який тортик....а ще й на такому кавовому фоні...аж пахне через екран...так би і зїлла кусочок...Супер!
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 14/11/2013, 00:40 | Сообщение # 3895 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| _uliana_88, ir71, kcюшka, Olena87, дякую мої дорогенькі!!!!!!!!!
Ірусю Тобі особливе дяяяяяяяяяяяяяяяяяяякую за рецепта!!!! Торта мало з пальцями не з’їли
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 14/11/2013, 02:17 | Сообщение # 3896 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, яка ж то смакота,а для подруг не зажирно? Фото таке щоб сама вперла, Я теж сьогодні трошки займалась роботою,ось приймайте
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 14/11/2013, 02:31 | Сообщение # 3897 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А ось ще правда фото вечірнє не дуже ,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 14/11/2013, 09:56 | Сообщение # 3898 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ксюша, з розуму можна зійти...посипалися шедеври!!!Квіти бомбезні а оформлення то вже вище на три кроки від того що було раніше.Давай признавайся що то за боковини? Трафарет? Айсінг? Так рівнесенько,так в тему,так зі смаком!
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 14/11/2013, 13:28 | Сообщение # 3899 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, ото видала супер тортики...молодець!!!!!! Квіти просто чудові!!! і я теж маю запитання на рахунок трафаретів а ну розказуй як робила?
Цитата Ксюша ( ) а для подруг не зажирно? скоріше замало було
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 14/11/2013, 20:34 | Сообщение # 3900 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, дякую,та до шедеврів далеко Використовувала трафарет який купила у Наталі інструмент і готову суміш для Королівсього айсингу,з допомогою дядька Гугла перевела інфу про той айсинг,розмішала 90 грам суміші з 1.5 столової л.води і тоді шпательком по трафареті нанесла.Сохне швидко.Думаю як наб"ю руку то буде краще оксанка,все розказала що знала,правда забула уточнити чоловік не тримав а я мастила,спочатку пробувала булавкою приколоти але мені не сподобалось то тоді просто тримала однією рукою а іншою з другого краю мазала а коли нанесла айсинг воно само трималось,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|