В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 - Сторінка 298 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
юсяДата: Неділя, 04/01/2015, 15:42 | Сообщение # 4456
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Привіт, дівчата! Якось натрапила на ваш форум , отримавши зарад позитивного натхнення і  вирішила спробувати. happy Погляньте і оцініть , що вийшло ...

Прикрепления: 5844913.jpg (43.8 Kb)


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.

Сообщение отредактировал юся - Неділя, 11/01/2015, 17:04
 
юсяДата: Неділя, 04/01/2015, 15:44 | Сообщение # 4457
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Ось ще кілька wink
Прикрепления: 2482641.jpg (72.0 Kb)


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.

Сообщение отредактировал юся - Неділя, 11/01/2015, 17:01
 
юсяДата: Неділя, 04/01/2015, 15:45 | Сообщение # 4458
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Прикрепления: 7320181.jpg (33.7 Kb)


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
ir71Дата: Неділя, 04/01/2015, 16:07 | Сообщение # 4459
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
юся, Юля, раді вітати тебе у нас на форумі.Для початку у нас є темка де ми знайомимося. ТИЦЬ
Треба трошки розповісти про себе.
Цитата юся ()
 вирішила спробувати. Погляньте і оцініть , що вийшло ..

Вийшло непогано але треба дуже добре попрацювати над вирівнюванням тортів.
Але все прийде з часом, було б бажання!


 
IraДата: Неділя, 04/01/2015, 20:26 | Сообщение # 4460
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Цитата юся ()
Погляньте і оцініть , що вийшло ..


все вийшло зовсім непогано,ще трошки практики і зусиль і посипляться шедеври. Головне неображатися на критику і несоромитися питтати порад.


 
юсяДата: Неділя, 04/01/2015, 23:59 | Сообщение # 4461
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Дякую коментарі, зауваження влучне *дуже добре попрацювати над вирівнюванням тортів* спочатку не думала, surprised що це не так просто dry

Додано (04/01/2015, 23:59)
---------------------------------------------
В мене є кілька запитання до вас порадьте, будь ласка  
1. Я використовувала сухі барвники Украса і колір не завжди був такий, яким мені хотілось. Доводилось підфарбовувати зверху. Які барвники використовуєте ви? Які кращі гелеві чи сухі? 
2. Якій мастіці віддати перевагу : власного виробництва чи фабричній?Я спробувала з маршмеллоу, ну так , для покриття нормально ,а для ліпки не дуже (мені здалось, можливо я помиляюсь). Тому прикупила , мастику Украсу універсальну - вона в принципі чудова( порівнюючи з маршмеллоу, тому що немає більше з чим порівняти). Що краще обрати для покритя і що - для ліпки. Чи комбінувати?


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.

Сообщение отредактировал юся - Неділя, 04/01/2015, 23:55
 
КсюшаДата: Понеділок, 05/01/2015, 22:14 | Сообщение # 4462
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
юся, я користуюсь лише Маршмелоу,Украсівську раз купила і більше не купляла,тому що вона мені не сподобалась,барвники від Украси не використовую,бо то результату нема якісного, я користуюсь російськими гелевими,а ще маю від Вілтон,а ще є пасти різні,то вони гарно фарбують,я наприклад всі свої останні фігурки ліпила з мармишкової мастики,є готова,але вона мені не підходить,дуже топиться в руках,дівчатам супер,мені ні, як з курсів вона мене не полюбила,ще роблю шокомастику,олені робила з неї,а ще роблять молочну мастику для фігурок.Якщо ти маєш лишні гроші і маєш закази що відробиш ті гроші,то є різні купні мастики,але я лише брала червону коли не могла колір зробити,тепер навчилась то купної не беру.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Вівторок, 06/01/2015, 05:53 | Сообщение # 4463
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
юся, Ксюша відповіла на твої запитання.Я лиш додам,що мармишковою я покриваю,фігурки ліплю з купованої.Використовую різні види,всі що написала Ксюша.Є багато видів і мастик і фарбів,сухими украсівськими не користуюся взагалі.(на початках використовувала)

 
юсяДата: Вівторок, 06/01/2015, 14:22 | Сообщение # 4464
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Дякую, дівчата, що мене просвітили в цьому питанні. Сьогодні замовила кілька гелевих барвників, спробую і відпишу wink

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
КсюшаДата: П`ятниця, 09/01/2015, 19:23 | Сообщение # 4465
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ось мій тортик який доробляла 6 вже при температурі 38.8,так що не судіть строго,
Прикрепления: 5814470.jpg (38.5 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: П`ятниця, 09/01/2015, 23:09 | Сообщение # 4466
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
вже при температурі 38.8,так що не судіть строго,
при такій температурі ти ще могла торт робити?  Все вйшло добре так що судити небуду бо нема за що.


 
jylia1988Дата: П`ятниця, 09/01/2015, 23:50 | Сообщение # 4467
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
Ксюша, гарненький! Мій хлопчик б дуже зрадів такому тортику, а в середині машинок щось є?)
 
оксанкаДата: Субота, 10/01/2015, 10:27 | Сообщение # 4468
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
вже при температурі 38.8,так що не судіть строго,
ти  просто  кіборг wink ....торт супер!!!!


 
лізаДата: Субота, 10/01/2015, 12:43 | Сообщение # 4469
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
оксанка, ну ти як сказанеш, "кіборг" - хі-хі, ой, не можу стримати сміху biggrin  

Ксюша, торт дуже гарний. А здоров`я треба поправляти, ми вже чекаєм на наступні шедеври:thumb:
 
КсюшаДата: Неділя, 11/01/2015, 01:07 | Сообщение # 4470
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Всім гарно дякую за підтримку ,jylia1988
Цитата
а в середині машинок щось є?)
тож фігурки з мастики ,вони маленькі я роблю з допомогою молдів,хоча на курсах була ,але ліпити сама не хочу.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024