В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 - Сторінка 79 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 79 з 325«127778798081324325»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
PoetkaДата: Неділя, 18/11/2012, 21:29 | Сообщение # 1171
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дівчата ото краси натворили...Всі супер роботи і Зорянка твій космос вражаючий.....Масік супер!!!!!Ксюшка дуже гарно виконано і кольори кльові.....Оленко Маша така прикольна вийшла.....
мамця, як завжди на висоті...Оксанка просто вбила наповал, такккккиииийййй ТОРТ!!!!!Колір мій, і дизайн і взагалі все Бомбезно!!!!! da-38


Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Неділя, 18/11/2012, 21:31 | Сообщение # 1172
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Лесю торт шоколадний то шось, я таке люблю, але мені ніколи не вдавалось так акуратно перенести з пергаменту на торт, завжди десь відвалювалось, або не хотіло відлипати від пергаменту, ти його може змазувала жиром??????

Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Неділя, 18/11/2012, 21:38 | Сообщение # 1173
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Poetka)
ти його може змазувала жиром??????

Ні Оля,жиром не змазувала.Може ти задовго його охолоджувала.Я десь читала що треба що шоколад просто потускнів і відразу перенести на торт.Бо коли він ще свіжий то він блищить а коли готовий то робиться матовий.


 
ir71Дата: Неділя, 18/11/2012, 21:50 | Сообщение # 1174
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (nc)
а до ізомальту додають спец. добавки,щоб не танув і не ламався

ізомальт і без добавок не тане net-18


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 18/11/2012, 22:34 | Сообщение # 1175
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
.Що ти не так зробила???

робила все як писало, бо зробила перший раз то вона зацукрилась зразу потім зробила другий раз і вйшло супер. але торт стояв не в холодильнику а на балконі, і я думаю що, від вологості просто розтануло, бо каструлю ледве відмила..
Quote (Alenka)
щось середнє між машкою і якоюсь бабцею)

а мені сподобалась така весела....
Quote (Alenka)
що перший, бо наплутала з ромбами, але хлопчику і так дуже сподобалося.

а це саме головне! а я спочатку подумала що то галстук так зроблений....
Quote (nc)
а до ізомальту

про нього я вже начиталась але то було запізно щоб купити.. треба таке діло собфі замовити


 
оксанкаДата: Понеділок, 19/11/2012, 00:16 | Сообщение # 1176
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Quote (Poetka)
такккккиииийййй ТОРТ!!!!!Колір мій, і дизайн і взагалі все Бомбезно!!!!!
emocii-160
obyatiya-87 дякую!!!


 
AlenkaДата: Понеділок, 19/11/2012, 00:28 | Сообщение # 1177
Alenka
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 96
Статус: Offline
Ксюша, оксанка, Леся, Маряна, kcюшka, Poetka, Зоряна9810, дякую за хороші слова і за підтримку.

Пам'ятайте, дівчата: ваги - просто брешуть, люди - просто заздрять, а дзеркало криве просто... Ні на секунду не сумнівайтеся у своїй привабливості.
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 19/11/2012, 00:29 | Сообщение # 1178
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчатка всім дякую за коментарі ! Вони надихають і заставляють руки самі братись до роботи!


 
ncДата: Понеділок, 19/11/2012, 01:12 | Сообщение # 1179
nc
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 137
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Зоряна9810

Quote (Зоряна9810)
Зоряна9810

ось найшла про карамель, може буде цікаво вам http://www.kuharka.ruwww.kuharka.ru/talk/eat/cakes/6102.html


Сообщение отредактировал nc - Понеділок, 19/11/2012, 01:21
 
КсюшаДата: Вівторок, 20/11/2012, 20:58 | Сообщение # 1180
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Всім привіт,так як Леся написала що завтра Михайла,то в мене теж трошки була запара,ще й газ відключили,але вже справилась ось дивіться яких я сорочок нашила для Михайлів





Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 20/11/2012, 21:01
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 20/11/2012, 21:56 | Сообщение # 1181
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
ось дивіться яких я сорочок нашила для Михайлів

ох ти і швачка однако!!!


 
galyaДата: Вівторок, 20/11/2012, 22:24 | Сообщение # 1182
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 18
Статус: Offline
Доброго вечора. Хотіла вставити фото моєї першої роботи, але пише,що неправильний ББкод.

Додано (20/11/2012, 22:24)
---------------------------------------------
Ксюша, Ксюша-ТИ МОЛОДЕЦЬ.

Сообщение отредактировал galya - Вівторок, 20/11/2012, 22:11
 
НаталонькаДата: Вівторок, 20/11/2012, 22:41 | Сообщение # 1183
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ксюша, Молодець. Сорочок до вибору до кольору. Гарна робота.
 
ir71Дата: Вівторок, 20/11/2012, 22:55 | Сообщение # 1184
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Ксюша,ти всім Михайлів завтра вдінеш і головне всі при параді будуть,з краватками.Гарно зробила сорочки,елегантно!особливо червона мені сподобалася,модняча така!

 
galyaДата: Вівторок, 20/11/2012, 23:54 | Сообщение # 1185
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 18
Статус: Offline
Прикрепления: 4412007.jpg(37Kb)


Сообщение отредактировал galya - Середа, 21/11/2012, 00:16
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Сторінка 79 з 325«127778798081324325»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016