В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 01

Маково- смородиновий сирник

Тісто:

Яйце-2 шт
Цукор-100 гр
Вершк.масло-150 гр
Сгущ.молоко-2 ст.л
Сухе молоко-2 ст.л
Розпушувач-1 ч.л
Мука-1.5 ст

Все змішати,вилити в форму та поставити випікати 10 хв

Сирне тісто:

Сир краще базарний жирний)-0.5 кг
Мак мелений-1 ст
Яйце-4 шт
Ванільний пудинг( брала д.еткер)-1 пач
Цукор-100 шт

смородина морожена-100 гр

Сирне тісто змішати та вилити на корж,який пікся в духовці.На сирну масу висипати смородину ,трохи в масу її втопити.Та пекти в духовці.Смачного


Детальніше  Понеділок | 22:25 |  Коментарів: (0)

Салат аля -мімоза

Рецепт

Сардина в своєму соці- 1 банка
Яйце-4 шт
Морква сира-1 шт
Цибуля біла-1 шт
яблуко- 2 шт
Майонез
сік лимона-1 ст.л
Цукор-0.5 ч.л

Цибулю мілко пошаткувати,збризкати соком лимона та посипати цукром.Моркву потерти на мілку терку.Яблука на терці крупно та трохи збризкати соком лимона.Сардини,злити сік та подавити троха виделкою.Білок потерти на крупно,жовток _на мілко

В салатницю складаємо та перемащуємо майонезом.

Сардина+цибуля+майонез+морква+майонез+яблуко+майонез+білок+майонез+жовток

Смачного


Детальніше  Понеділок | 21:01 |  Коментарів: (0)

Торт "Яблунева ніжність"

Бисквіт з приколом
5 яєць
3/4 скл цукру
3/4 скл муки
1/4 скл крохмалю

Білки відділити від жовтків. Збити в тугу піну. По - трохи сипати цукор. В кінці додавати жовтки. Муку з крохмалем легенько вмішіти,додати 1 ч л порошку до випічки,вмішати це в білок з допомогою широкої лопатки.Розмішати круговими рухами в одну сторону,легкою
Тортівницю викласти папером для випічки. Вилити бісквітне тісто і поставити і гарячу духовку 160*С на 40хв.

Тільки що спечений корж у формі кинути з відстані 60-70 см на підлогу. охолодити.

Не бійтесь кинути бісквіт на підлогу , при ударі щось відбувається і тісто не осідає!!!
Рецепт розрахований на форму діаметром 20-22 см. Рецепт з польського блогу "Моя випічка"

Крем.

250мл жирних вершків збити з 0.5 ст пудри до тугої піни.Додати 2 ст л вареного згущеного молока і ще раз збити.
Начинка.
800гр кислих сортів яблука почистити і нарізати на пластинки.Проварити кілька хвилин з 1 ст цукру.Дати охолонути.

Корж розрізати на 3 коржі.На кожний корж викласти трохи варених яблук і промазати грубим шаром.Зверху трохи крему і знову корж.Далі так само.Верхній корж я залила розтопленим у 2 ст л сметани шоколадом.Оздобила рубленими горішками.

Торт готовий,як тільки застине шоколад.Мягкий,сочний і смачнючий.Спробуйте і ви!


Детальніше  Понеділок | 09:36 |  Коментарів: (5)
Вівторок, 16/04/2024, 08:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024