В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 04

Язик маринований

Язик яловичий( свиний теж підійде)-1.5 кг
Часник-4 зубця
Петрушка,укроп
Соєвий соус-5 ст.л
Мед- 1 ст.л
Перец чілі

Варити яловичий язик 3 години Охолодити,зняти шкірку ,нарізати пластинками.
Часник посікти,петрушку,укроп,соєвий соус,мед,чілі ,все змішати
Язик залити,поставити в холодильник на 2-3 години.Хай маринується.Смачного


Детальніше  Четвер | 18:19 |  Коментарів: (5)
Четвер, 25/04/2024, 10:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024