В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 16

Тортик для любителя рибалки

 
Ось сьогодні цілий день посвятила тортику для чоловіка,який любить риболовлю.Надіюся що він буде задоволений подарунком.
 

Детальніше  Вівторок | 20:52 |  Коментарів: (5)

Пікантна закуска зі жарених яєць

Дуже довго ця закуска стояла у мене в черзі на випробування.Я все придивлялася до неї,а ось сьогодні рішила спробувати.Можу вам зі спокійною душею сказати-пробуйте собі таке приготовити,бо надзвичайно СМАЧНО!

10 перепелиних яєць(можна курячі)
Для соусу:3 ст.л. соевого соуса
1 ст.л. цукру
сік 1/2 лимона
1 зубець часнику

чорний перец, чуть солі
2 великих цибулини
30гр твердого сиру

Яйця зварити на твердо, почистити і пожарити цілими з обох сторін до румяної шкоринки.Це дуже швидко робиться.Потім викласти на паперову салфетку для видалення лишнього жиру.Якщо використовуєте курячі яйця то розріжте їх на четвертинки,якщо перепелині то на половинки.
Соус: в каструльці змішати всі продукти(крім часнику) для соусу і дати закипіти. Цибулини нарізати соломкою і пожарити на олії.. Викладені яйця добре полити соусом,посипати дрібно нарізаним часником,зверху викласти жарену цибулю і на верх потерти твердого сиру.

Закуска цікава і смачна.Жарені варені яйця міняються у смаку.А з пікантним соусом стануть роздинкою на вашому столі.Більше смакують охолодженими,хоча їх можна подавати і як гарячу закуску.Смачного!!!


Детальніше  Вівторок | 14:52 |  Коментарів: (3)

Торт "Сирний"з малиною

Торт "Сирний"-Це чудове поєднання ароматного бісквіту та низькокалорійного крему з сирним смаком. У сирний торт можна додати будь-які фрукти і ягоди.Торт дієтичний,ніжний та легкий.
 
Бисквіт:
яїця-5 шт.
цукор-1 ст
 мука-200 гр.
ваніль на кінчику ножа
 
Крем:
Сир обезжир.-250гр.
Вершки 33%-0,5л
Цукрова пудра-150 гр.
желатин-20 гр.
 вода1/2ст.
 Малина-300-400гр.
 
 
 

 
Залийте желатин водою, для набрякання. Набряклий желатин розпустіть на водяній лазні, що б остигнув до часу приготування крему.
Приготуйте бісквіт, яйця і цукор збийте до пишного, повітряного стану, об'єм повинен збільшитися в кілька раз. Потім, обережно введіть муку, замішуючи в один бік і від низу до верху, додайте ваніль. Вилийте тісто у форму, випікайте бісквіт при температурі 170 гр. Готовий, охолоджений бісквіт розрізайте на три коржі, причому один корж зробіть тоншим це буде денце.

Поки остиває бісквіт, готуємо крем.

Розітріть сир, що б зменшити фракцію крупинок і збийте з цукровою пудрою. У добре розтертий сир додайте тонкою цівкою вершки, не припиняючи збивати.

Коли сирна суміш збільшиться в об'ємі, стане однорідною і пишною, не припиняючи збивати, акуратно помалу вводите розведений желатин.
Застелите форму харчовою плівкою, на дно рівним шаром розкладайте тоненько врізаний бисквіт та частину малини, зверху трохи крему, зверху  шматочки бісквіта. На бісквіт- малину,крем і так повторюйте, поки не закінчиться бісквіт і крем.
Останній шар має бути крем, на який покладете денце. У міру укладання бісквіта, прагніть акуратно ущільнювати бісквіти. Поставте торт в морозилку на 30 хв, потім в холодильник на 1-2години
 
Якщо готуєте торт під мастику то окремо ще треба зробити масляний крем і гарно рівненько обмазати перевернутий застиглий торт і обтягнути мастикою.

Детальніше  Вівторок | 10:32 |  Коментарів: (2)
П`ятниця, 19/04/2024, 19:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024