В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 17

Окунь під грибним соусом

Рибне філе за цим рецептом виходить дуже ніжним і ароматним.

2 філе морського окуня, або будь-якого іншого рибного філе без кісток збризніть лимонним соком і натріть лимонною цедрою та трошки рибної приправи.Нехай собі так промаринується хоч би з годинку.

Розігріти духовку.На великий лист фольги,змазаної олією,кладемо наше філе.(краше на кожен кусок риби,окреми лист фольги)Гарно і міцно загортаємо фольгу і ставимо у духовку на 30хв.Далі викладаємо наше філе на тарілку і поливаємо соусом.

Готуємо соус
На 1-2 ст.л. олії обсмажте ріпчасту цибулину, Порізану півкільцями, до золотистого кольору.

500гр грибів поріжте великими скибочками, додайте в сковороду з цибулею і стушкуйте 5-7 хвилин під кришкою, посолити і поперчити.Додати трохи муки та також піджарити кілька хвилин.Далі додаємо 1 стак сметани та тушкуємо все 15хв до готовності.


Детальніше  Середа | 15:23 |  Коментарів: (2)

Сирне суфле

300гр сиру
100гр цукр
2 яйця
1 пудинг(або 3ст л крохмалю)
0.5 стак жирних вершків
сік та цедра 1 лимону
можна додати жменю родзинок,або різану курагу

Сир змолоти у мясорубці 2 рази або добре зміксувати разом з вершками.Додати жовтки,цукор,пудинг,цедру та сік лимона.Білки збити окремо а потім по трохи додавати до сирної маси та вимішувати(обережно,щоб не зашкодити структурі білків)
Наповнити формочки для суфле і випікати на помірному газі у духовці 40 хв.
Гарно смакує з полуничним джемом,або з карамельним соусом,та в любому випадку надзвичайно ніжне та смачне.


Детальніше  Середа | 09:44 |  Коментарів: (1)
Четвер, 28/03/2024, 22:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024