В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 18

Угорський квасолевий супчик у горщику

Наваристий ароматний суп прикрасить ваш пісний стіл.
Приготуйте його в горщику - дуже смачно!

Замочуємо з вечора півсклянки білою квасолі в холодній воді.
Вранці промиваємо, додаємо 1,5 л води і ставимо варити квасолю до готовності.

На рослинній олії обсмажити шматочки часнику, кубики ріпчаста цибулька, тертий на крупній тертці моркву - все до золотистого кольору.
Гриби (у мене печериці) відварюємо у підсоленій воді 10хв.Воду злити.А гриби підсушити на пательні до випаровування рідини.Додаємо до цибулі і добре все розмішуємо.

Виймаємо овочі з пательні, в масло, що залишилося кладемо пів чайної ложки сухої солодкої паприки і 2 ст л сметанки. На сильному вогні прожарюється ці спеції хвилину, помішуючи.

Потім вливаємо трохи квасолевого бульйону, доводимо до кипіння і виливаємо в каструлю з квасолею та грибами.

Розкладаємо по керамічним горщикам сиру картоплю, нарізану кубиками, овочеву засмажку, рівномірно розливаємо суп, солимо за смаком, додаємо зелень петрушки та кропу і доводимо суп до готовності в духовці (приблизно 30 хвилин, до м'якості картоплі).


Детальніше  Четвер | 15:14 |  Коментарів: (1)
П`ятниця, 19/04/2024, 04:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024