В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 23

Ковбаски свинячі по-вірменському

свинина-500 г
картопля-300 г
яєчний жовток-2 шт
часник, кориця, мускатний горіх, сіль, перець за смаком
борошно

Перемолоти в м'ясорубці м'ясо (я брала фарш), часник і варену картоплю (зробити сухе пюре без води). У фарш додати корицю, мускатний горіх, сіль, перець, жовтки, все добре перемішати.
Сформувати з фаршу невеликі ковбаски, обваляти їх у борошні і обсмажити до появи скоринки.
Подавати до любого гарніру, також можна подати з соусом Гуакамоле
від Яринки


Детальніше  Вівторок | 10:46 |  Коментарів: (1)
Субота, 20/04/2024, 06:30
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024