1.5кг свинної шиї або сирої шинки
2шт курячого філе
200гр мороженого шпінату або великукількість зелені(це хто яку любить)
приправа до свинини
паприка,перець,часник
Гарний цільний кусок свинини розрізаємо великим пластом так щоб було схоже на відкриту книжку.Добре відбиваємо.Натираємо сумішю вичавленого часника з паприкою та чорним перцем.
Куряче філе розрізаємо як на відбивні(з 2 шт філе зробити 4 шт куска для відбивних)і також відбиваємо через харчову плівку,щоб не пошкодити філе.Змащуємо філе майонезом і залишаємо наше мясо окремо маринуватися 5-6год(краще на ніч)
Далі на відбитий кусок свинини викладаємо куряче філе,а зверху рівномірно розприділяємо розморожений попередньо шпінат.Скручуємо рулетом при цьому стараючись добре стиснути мясо.Обмотуємо міцною ниткою(або спеціальними зажимами),кладемо на широкий лист фольги,складеної у двоє,загортаємо і ставимо у духовку пектися до 2 год при 180гр.
Розрізаємо на таріль,коли рулет повністю остине.
Смачного і гарних свят!