В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 18

Запечені крильця з часничком

Курячі крильця - 1,5 кг 
Сіль, перець
Для глазурі:
Соєвий соус - 2 ст.л.
Майонез - 2 ст.л.
2ст л меду
Бальзамічний оцет - 1 ст.л
2 зубці часнику
зелень.

Рецепт для крилець дуже швидкий і легкий,а крильця виходять смачні зі хрусткою скоринкою.
Розігріваємо духовку на 200-220 град.

Крильця легко обмащуємо у майонезі і
викладаємо у форму для запікання на фольгу, злегка солимо і перчимо і запікаємо в духовці близько 20 хв. для утворення скоринки, щоб підготувати шкіру для обробки глазур'ю.

Глазур - однакові частини соєвого соусу, меду і оцту.

Пензликом змащуємо щоб вийшла глазурь кожне крильце з двох сторін, знову ставимо в духовку (бажано під гриль) і чекаємо на красиву скоринку.Після того як крильця запеклися,зверху посипаємо вичавленим часничком та зеленю.
На гарнір можна рис з овочами або картоплю.


Детальніше  Вівторок | 19:14 |  Коментарів: (4)
Четвер, 18/04/2024, 22:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024