В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Червень » 07

Сирник "шокочері"

На корж:
2стак муки
2ст л темного какао
0.5ст цукру
1 порошок до випічки
1 яйко
2ст л сметани
150гр маргарини

На сирну масу:
600гр сиру
1 порошок шоколадного пудингу
1стак сметани або вершків
4 яйця
1 ст цукру
1 плитка чорного шоколаду
Крім того
1 стакан вишень(у мене морожена)
0.5 плитки подрібленого шоколаду,або жменю шоколадних чіпсів
какао для наптків для оздоблення

З даних продуктів на корж замісити мяке тісто.Розділити на дві частини.Одну викласти у форму зробивши бортики.Далі кладемо вишні і посипаємо дробленим шоколадом і кладемо другу частину тіста(можна потерти).Ставимо у холодильник,а тим часом готуємо сирну масу.
Для того сир пропустити через мясорубку,додати сметану,жовтки,пудинг і добре вимішати.Ввести охолоджений розтоплений шоколад.Окремо збити білки з цукром і обережно частинами підмішати до сирної маси.Все викласти у форму з тістом.
Пекти 1 годину,готовність можна провірити методом струшування.При цьому серединка сир6ника має трохи коливатися.Тоді сирник готовий.Залишити його остигати у духовці.
Готовий сирник можна по бажанню залити шоколадною помадкою.Я ж просто посипала какао для напитків(але не гірким!)

Фото сирника у розрізі з близька


Детальніше  Понеділок | 11:46 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 23/04/2024, 10:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
kvoronina647
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024