В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Серпень » 30

Трюфельньний торт з горіхами

На коржі:
1 баночка згущеного молока
2 яйця
0.5стак борошна
0.5 стак какао
1 пачка порошку до випічки

Крем.1 плитка чорного шоколаду(76%)
1.5стакана вершків жирних
1 стак пудри
50гр масла
50гр коняку
0.5 стак подрібленого жареного арахісу

Пропитка:1 пакетик сухого питного шоколаду +2 ст л коняку

Яйця збити і влити згущене молоко.Розмішати і всипати просяне борошно з какао і порошком.Тісто має бути трохи густіше за тісто на млинці.Якщо сильно густе то додати трохи молока або води.

На пергаментному папері намалювати круг(цей рецепт розрахований на тортівницю розміром 22см в діаметрі) і виливати по 2-3 ст л на це коло,розмастити по кругу і пекти по 5хв при 200гр.Папір відразу знімати,бо як охолоне то не відстане.Відразу так само робити другий корж.Має вийти приблизно 6-8 коржів дуже тоненьких.
Пропитуємо коржі-в окропі(0.5стак)розводимо шоколад і додаємо коняку.Розмішуємо і даємо охолонути.Пропитка готова.

Крем.Розтоплюємо масло та шоколад у 2-3 ст л вершків.(до кипіння не доводимо).Окремо збиваємо вершки з пудрою і поступово вливаємо охолоджену щоколадну масу.Далі продовжуємо збивати.В кінці вливаємо коняк і все добре збиваємо по пишної маси.Перемазуємо пропитані коржі,при цьому кожний промазаний корж посипаємо арахісом.
Дати пропитатися торту мінімум 4години.

Смачного!!!

Детальніше  Понеділок | 10:04 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 19/04/2024, 13:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024