В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Вересень » 06

Сирник " в горошок"

На корж:
300гр кавового крекеру
1 жовток
50гр масла

На сирну масу:
600гр сиру
2 пакети заварного крему(сухий ванільний)
0.5 ст цукру
2 яйця+білок
50гр масла
2ст л згущеного малока
цедра з одного лимону
кілька жмень шоколадних чіпсів(або можна дрібно поламаний шоколад)

Корж.
Перемолоти печиво у процесорі або на мясорубці на дрібну крихту,додати розтоплене масло і жовток і замісити "тісто".Розкласти по дну роз"ємної форми.

Сирна маса.
Сир пропустити через мясорубку.Додати молоко,розтоплене масло,сухий крем та цедру.Окремо збити яйця з цукром і ввести у сирну масу.Все добре розмішати.В самому кінці всипати шоколадні кульки.Ще раз легко вимішати і викласти поверх коржа.Зверху сиру теж посипати шоколадом.

Пекти близько години або до готовності сирника.Охолодити і нарізати до чаю.Смачного!!!!

Детальніше  Понеділок | 11:42 |  Коментарів: (1)
Субота, 03/12/2022, 18:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2016]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022