Отже
На шоколадні коржі
2яйця
1стакан цукру
1стакан кефіру
1,5стакани борошна
1чайна ложка амоняку(порошком не заміняти!)
2столові ложки какао
На кокосовий корж
3білки
100грам цукру
100грам кокосу
1 ст ложку крохмалю
Крем
250мл домашньої сметани
1 пакет сметамікс(згущувач)
0.5 ст цукру
1 пакет готового заварного крему(ванільний смак)
Крім того фрукти-консервовані персики,свже ківі та банани(можна мандарини,апельсини та манго)
Готуємо шоколадний корж
Збити 2 яйка з цукром.Влити кефір(а в ньому розвести амоняк)Всипати борошно вимішане з какао.Все вимішати ложкою і влити у застелену пергаментом форму.Пекти 1 великий корж.Коли вистигне розрізати на два коржі
Кокосовий корж.Білки збити з цукром до твердих піків.всипати кокосову стружку вимішану з крохмалем.Пекти на маленькому вогні при 180град близько 40хв до золотистого кольору.
Крем.Сметану збити з згущувачем,цукром.Окремо зварити заварний крем і дати охолонути.Зєднати обидві маси і добре все збити.
Складаємо торт.Шоколадний корж,просочений сиропом з персиків –крем-кусочки персика,ківі,банана-кокосовий корж-крем-кусочки фруктів-знову шоколадний корж,просочений персиковим сиропом.
Торту дати постояти хоча б ніч або 5-6 год.Прикрасити і смакувати.Я зробила помадку зі шоколади та сметани ,а верх оздобила фруктами.
Прошу вибачення за фото торта у розрізі.Торт так швидко розійшовся,що я й забула про фото.На останьому кусочку,що залишився на столі,раптом згадала що не зробила фото у розрізі.Тому кусочок не настільки вийшов гарним,як самий торт.Зате,який СМАЧНИЙ!!!!
Рецепт попав у фаворити,буду повторювати ще не раз.І вам раджу!
Доповнення.Якщо Ви не впевнені у сметані то краще сметану відцідити через марлю,щоб відійшла лишня сирватка.Тоді крем вийде чудовим і густим.