Сьогодні знову пекла свій улюблений торт з яблуками.Ось тільки крем зробила до нього новий.Поділюся з вами його рецептом.
рецепт торта СЛОЙОНО-ЯБЛУЧНИЙ
Крем на основі білого шоколаду.
180 гр. порізаного білого шоколаду
2.5 ст.л. борошна
250 мл молока
200 гр. цукру
200 гр. вершкового масла
Ваніль
Вилити молоко в каструльку, насипати борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок.
Додати в молоко цукор і поставити на вогонь.
Довести суміш до кипіння і варити на маленькому вогні до загустіння, постійно помішуючи
(Щоб не підгоріло).
Зняти каструльку з вогню і відразу ж додати шоколад.
Перемішати до повного розчинення шоколаду і охолодити повністю.
Збити міксером м'яке масло до білого кольору, додавши ванілін.
Поступово додати в масло шоколадну масу і гарненько збити до однорідності.
Чудовий смачний крем!До речі він прекрасно підходить ,як основа під мастику.Добре тримає форму торта.