Сочний,ароматний
і смачнющий!!!
Тісто готуємо так
.4 яйця збити з 1 стаканом цукру до піни.Додати 2/3стак олії,2/3 стакана м’якого
сиру,1,5ст л соку лимона,цедру одного лимона,ванілін(1пакет) і якщо маєте то
мигдального масла(запах)
В окремій
посудині змішуємо борошно(1 стакан),1 ч л розпушувача,стакан меленого мигдалю(я
брала стакан мелених волоських горіхів).В цю масу вливаєте рідку масу з яйцями
і добре розмішуєте(не міксером!).Тісто нагадує густу сметану.
Виливаємо у
застелену пергаментом форму і ставимо пектися на 30хв(приблизно при 170град)
Готуємо начинку.
Стакан м’якого сиру,1
яйце,3ст л цукру,пакет ваніліну,цедра лимону зміщуємо до однорідності.Добре це
зробити в блендарі.
Витягнути кекс
,дати йому кілька хвилин для охолодження(я не давала!)Влити начинку на верх
кекса,посипати товченим мигдалем(можна змішати з 1 ст л меду)Я знов таки замінила все волоськими горіхами.І знову поставити
пектися ще на 20хв.Сирна начинка має просто добре розплавитися.
Різати тоді коли
повністю кекс буде холодним.