В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 268 269 270 271 272 ... 307 308 »

Мітітелі

 
Цей рецепт взяла на сайті кулінар.Незнаю чому така назва але я не стала нічого міняти.Єдиною умовою цього рецепту є те що робляться мітітелі саме з мяса а не з магазинного фаршу(!)

ФАРШ:
1кг.говядини (телятини)
100гр батона (сухого)
1 яйце
2ст.л розтопленого масла
сіль
перець
СОУС:
•100гр сушених грибів(білі)
•1 цибулина
•1банка сметани (400гр)
•сіль
•перець
1.М'ясо та батон(вимочений у молоці) пропустити через м'ясорубку - 3 рази!
2.З'єдную всі компоненти.
3.Перемішати і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години
4.Далі формуємо ковбаски, обсмажую на олії (чуть-чуть), складаю в гусятницю.
СОУС:гриби(попередньо намочені) відварити і з цибулею обсмажити, змішати з сметаною, посолити, поперчити та залити ним мітітелі.
Тушити 10-15 хв і готово! . Можна трохи часничку і зелені додати.
Дуже гарно смакує з відвареною гречкою
 

Детальніше  Четвер | 09:57 |  Коментарів: (0)

Маковий пиріг

 
На тісто:400гр муки
125гр цукрової пудри
1 ч л кориці
250гр вершкового масла
1 яйце
Начинка:
200гр маку
125мл вершків
3яйця
75гр цукру
3ст л меду
1 ч л кориці
200гр подріблених горіхів
200гр ізюму(кураги,чорносливу)
100гр кокосової стружки
 
 
Всі складові тіста змішати і замісити тісто.Загорнути у плівку і поставити у холод.
А тим часом готуємо начинку.Ізюм(курагу або чорнослив)запарити.Потім нарізати дрібно.
Мак розтерти у блендері і всипати у киплячі вершки.Дати охолонути.
Яйця збити з цукром до піни ,додати меду і також збити.Зєднати обидві маси яєчну і макову.Всипати горіхи,стружку і ізюм.Перемішати.
Тісто розділити на дві частини(меншу і більшу)Більшу викладаємо у круглу форму і робимо високі бортики.З меншої вирізуємо зірочки.
Викладаємо начинку на тісто і зверху складаємо зірочки так щоб вони накладалися одна на одну краями.Зверху змастити жовтком.
Випікаємо 45 хв при 170-180гр.Форма розміром 26 см.
 
 

Детальніше  Четвер | 09:25 |  Коментарів: (0)

І знову ЧАНАХИ

 
Ось сьогодні у мене знову чанахи(рецепт тут)
 
 

Детальніше  Середа | 12:16 |  Коментарів: (0)

Салат "Багач"

 
1 баночка кукурудзи
6-8шт перепелиних яєць
стакан дрібної вареної квасолі
морква тушена з цибулею
куряче філе
майонез
 
 
Мясо нарізати дрібнесенькими полосочками і обжарити на олії до золотистого кольору.Окремо обжарити цибулю з морквою.Дати цьому остинути.Змішати і додати до цього варені перепелині яйка,розрізані навпів,квасолю і кукурузду.Заправити майонезом.

Детальніше  Середа | 12:03 |  Коментарів: (0)

Тигр "Тигринятко"

Торт "Тигринятко"
 
 
В середині торт листковий-медовий з лимонний смаком(з кислинкою!)
 
Коржі:

50 г сл. масла
3 ст. л. меду
2 / 3 ст. коричневого цукру (або звичайного)
1 яйце
1 / 4 ст. молока
1 / 2 ч.л. соди
3 ст. борошна
дрібка солі

 

Нагріти на водяній бані масло, молоко, мед і цукор. Коли все розчиниться, зняти з вогню, вбити яйце. Окремо просіяти муку з содою і сіллю. Поступово додаючи, некруто замісити тісто (воно має лише не липнути до рук). Залишити його, накритим рушником, на 15 хв.
Розкатати тонкі (як для Наполеона) коржі, наколоти їх виделкою в декількох місцях (щоб не здувалися), і випікати за 5 хв (або поки не зарум'яняться) в розігрітій до 180С духовці.
Залежно від розміру торта, їх виходить 8-12 шт. Обрізати їх можна як до випічки так і після(я роблю це після)якщо тісто не перемісити, то воно не буде стискатися під час випічки.
Охололі коржі будуть твердими і хрусткими. Але просочившись кремом, вони стануть м'якими і пухнастими.
Окремо для просочування коржі я варила лимонний сироп(цедра 1 лимону+сік і +100гр води+100гр цукру)Все прокипятити 5хв і просочити цим сиропом коржі.
 
Крем.
цедра 1 лимона
сік з цього лимона
300 гр молока
2 яйця добре розбити виделкою і змішати з молоком.
100 гр цукру
2ст. ложки. крохмалю
1 стол. ложка борошна
Всі сипучі перемішати.
Молоко з яйцями вливати в суху суміш і розмішувати до зникнення грудочок.
Постійно помішуючи на маленькому вогні довести до кипіння.
Зняти з вогню, охолодити.
Додати цедру і сік лимона, добре перемішати.
Збити 250мл жирних вершків і поступово додавати заварну суміш.Крему виходить багато і він добре впитується.
Дати торту просочитися в холодильнику не менше 6 годин.
Зберігати в холодильнику до 5 днів або в морозилці до 1 місяця.
 
 
В розрізі показати не можу бо торт на замовлення.

 

Детальніше  Вівторок | 12:53 |  Коментарів: (1)
Четвер, 24/05/2018, 20:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1478]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2018