В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 268 269 270 271 272 ... 275 276 »

Рулет з червоною рибою і шпінатом

5 яєць
250 гр.шпіната
сіль,
перець
250 гр.сирной пасти(типу плавленого сирка)
200-300гр.нарізки копченої червоної риби

Яйце збити,
додати помелений шпинат і добре перемішати.
Суміш вилити на деко(35см* 40 см), застелене папером для випічки і випікаємо омлет.
Випікати при температурі 175 З 10-15 хвилин.
Готовий омлет злегка остудити,
змастити сирною пастою і зверху рівномірно викласти рибу.
Тепер скрутити все в рулет і щільно загорнути у фольгу.
Рулетік ставимо на 8-10 год у холодильник
Ріжимо наш рулетик товщиною як палець і смачна закуска до столу готова

Детальніше  Неділя | 15:12 |  Коментарів: (0)

Фарширована картопелька

 
Пропорціїї у довільній формі.
Картоплю почистити,помити,зробити у ній ямки з допомогою ложечки.Начинити начинкою.Скласти у форму для запікання.Зверху посипати солю,перцем(приправи),нарізати цибулі,моркви.Влити сметани,накрити фольгою і запікати 1 год.
Начинка:мясо курки розмолоти добавити обсмажені з цибулею гриби і приправлені перцем і сілю.
Готову страву посипати зеленю.

Детальніше  Неділя | 15:10 |  Коментарів: (0)

Фаршировані кабачкові колечка грибами та сиром

    17/01/2010
Кабачки – 2 шт.
Шампіньйони – 300 гр.
Цибуля– 1 шт.
Сир – 100 гр.
Яйце – 1 шт.
Мука – 1 ст.л.
Кабачки нарізуємо товстими колечками приблизно 1 см завтовшки. Вирізуємо серединку, . Мочаємо в кляр – збите яйце з мукою - і обсмажуємо на розжареній рослинній олії. Подрібнені грибочки обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею Фаршируємо цією начинкою кабачки, посипаємо сиром, і відправляємо в духовку на 10хв. Подаємо, прикрасивши зеленню кропу.
Смачного!
 
 

Детальніше  Неділя | 15:09 |  Коментарів: (0)

Кокосово-чорничний сирник!

 
 
На корж
200г пісочного печеня
50г масла
1 яйце
Кокосова маса
400г дом.сиру
1 ст кокосової стружки
1 яйце
0.5 ст сметани
0.5ст цукру
2 ст л крохмалю
1 ч л розпушувача
Цедра лимона,1 ст л соку лимона
Ягідна маса
1.5 ст ягід чорниці,1 ст цукру
2 яйця,1 пачка пудингу,1 ст л крохмалю,50 гр масла
Помадка
100гр жирної сметани,80гр молочного шоколаду
Для коржа:все змолоти(вийде як тісто) і розложити на дно форми і у холодильник
Кокосова маса:Сир збити з цукром ,сметаною і яйцем.Добавити стружку,крохмаль і розпушувач.Добре розмішати.В кінці всипати цедру лимона і сік лимона.
Ягідна маса:чорниці змолоти у блендарі з цукром,добавити яйця,масло і добре все збити.До цієї маси додати пудинг з крохмалем і добре вимішати.
На охолоджений корж виливаємо кокосову масу,вирівнюємо.Далі ягідну масу(вона рідка!) і печемо 50-60 хв при 160г.Дати повністю остинути і тоді залити помадкою.
Помадка:сметану розігріти і всипати поломаний шоколад.Мішати до повного розтоплення шоколаду.Змастити торт і в холодильник.СМАЧНОГО!!!!

Детальніше  Неділя | 15:07 |  Коментарів: (0)

Двошаровий шоколадно- сирний торт

 
150 г гіркого шоколаду
150 г сл.масла(порізати )
5 ст.ложки какао
1 ст цукру
175 г малинового джему(варення)
5 яєць
1/4 ст.коняка
225 г муки
1 п розпушувача
Сирний шар:
300 гр сиру
1 пакетик пудингу
2 ст.ложки молока
3 ст.ложки цукру
1 яйце
Глазур:80г шоколаду і 50 мл вершків
Розтопити шоколад і масло, додати какао і цукор.Добре перемішати.
Поодинці в шоколадну суміш вбити яйця.Додати джем і коняк-перемішати
Додати муку з розпушувачем і перемішати.
Налити(розкласти) тісто у форму.
Сирний слой:
збити сир з цукром, додати яйце, молоко, пудинг.Розмішати.
Ложкою акуратно викласти сирну масу на шоколадне тісто. Можна паличкою зробити "мраморний" узор(я не робила)
Поставіти в духовку і пекти до готовності.
Після випічки повністю охолодити і полити глазур'ю

Детальніше  Неділя | 15:06 |  Коментарів: (0)
Субота, 19/08/2017, 10:22
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1315]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017