В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 268 269 270 271 272 ... 291 292 »

Шоколадний чізкейк або сирник по англійськи

Для коржа:

2 ст. меленого шоколадного печива
100 г розтопленого вершкового масла
3ст л кокосової стружки

Для начинки:

700 кг кремового сиру 1 ст цукру
120 г плиткового шоколаду
1 пакетик шоколадного пудингу
2ст л какао
Ванільний цукор
3 яйця
0.5ст жирних вершків або сметани
0.5ст цукру

На крем
Я використала 1 стакан жирних вершків з 3ст л цукру і 10гр желатину(розведеного завчасно і охолодженого).А також розтоплену і охолоджену 0.5 плитки молочного шоколаду.
Малина для прикраси.
Для розємної формочки 23 см.

Роз'ємну формочку змастити розтопленим маслом.Викласти мелене у блендері шоколадне печиво,стружку і змішати все з розтопленим маслом. Гарненько все перемішати і потім притиснути гарненько долонькою або дном стакана.Поставіти в нагріту 180С духовку на 10 хв.

Тепер швидко приготуємо начинку.

Для цього спочатку розітремо у блендері до кремового стану сир. Потім змішаємо його з цукром і ваніллю на великих оборотах.
Зменшимо швидкість до середньої і додамо пудинг,какао,вершки.Тепер переключимо швидкість на малу і додамо яйця (по одному), добре перемішуючи після кожного.
Всипати поломаний шоколад і добре розмішати. Вийняти формочку з основою чізкейк з духовки і влити приготовану начинку і поставити в духовку 160С. Вимкнути духовку і залишити чізкейк в ній охолоджуватися на 1 годину. Потім вийняти з духовки, дати добре охолонути, провести тонким ножиком по краях, затягнути харчовою плівкою і поставити на 6-8 годин у холодильник.
Остиглий чізкейк вийняти, звільнити від формочки і викласти крем.

Ось так виглядає чізкейк спечений і охолонувший…

Детальніше  Понеділок | 17:37 |  Коментарів: (0)

Пельмені з мясом і підберезниками у горшочку

На 4 горщика об'ємом по 0,5 л. --
Заморожені пельмені з м'ясом
2 середні цибулини
250-300 гр. підберезовиків (або інших грибів)
сіль
перець чорний
***
кип'ячена вода
1-1,5 стол. ложки курячого бульйону
4 маленьких лаврових листочка (або 2 великих)
сіль
перець чорний
кріп

Цибулю порізати півкільцями і підсмажити.
Додати до цибулі гриби і підсмажити разом з цибулею.Посолити і поперчити.У каструлі закип'ятити воду.
Додати курячий або м'ясний бульон.Посолити і поперчити.
У горщики викладати спочатку цибулю з грибами.
Потім заморожені пельмені.
А можна перекладати шарами - цибуля з грибами - пельмені - цибулю з грибами - і знову пельмені.
Але заповнювати горщики треба не щільно, не до кінця, а залишаючи трохи вільного місця.Лаврові листочки розкласти по одному в кожен горщик.
Якщо листочки великі, то поламати їх навпіл.Підготовленим бульйоном наповнити горщики, але заповнювати на весь об'єм горщика, а так, щоб тільки покрити пельмені.

Посипати пельмені кропом.І поставити у гарячу духовку на 20-25хв.
Смачно,не передати!!!

Детальніше  Понеділок | 17:35 |  Коментарів: (0)

Струдель з ізюмом

Сьогодні на сайті "Хорошая кухня"знайшла рецепт одного тіста.Мені закортіло його попробувати.От ділюся з вами рецептом

Листкове "Ледаче" тісто.
Розчинити 1/2 ч.лож.сух.дрожжей 1ст.теплого молока, додати 1яйцо і чуть солі.Замісити некруте тісто, поділити на 2 частини.
Масло 150гр.подготовити так щоб було розмященим..Тісто розкатати прямокутником не тонко і промазати добре маслом, скрутити трубочкою, а трубочку загорнути в спіралю щільно обмотати плівкою і в холод, мінімум на 1год,максимум 3-4год.Після охолоджування розкатати тісто і готувати.
Але не місити тісто!
 
Для начинки я використала дом.сир.
300гр хорошого сиру змішала з 3ст л цукру, 1 яйцем і пачкою вершкового пудингу.
Додала 50гр масла 2ст л молока.Добре вимішала.В кінці додала 200гр ізюму.
Мої коментаріїї.Я в захваті!!!Тісто хороше,слухняне і не треба підсипати мукою стіл.Начинка у рулеті так пропікається що сирний смак не відчувається,зато випічка м’яка.Можна і яблучну і сливову зробити начинку.
З порції цього тіста у мене получилось три штруделя.

Детальніше  Понеділок | 17:32 |  Коментарів: (0)

Салат з фасольки

Продукти у довільній пропорціїї.
Варена фасоля,кубіками кислий огірок,соломкою шинка(небагато!),жарена цибуля з морквою.Все заправлено майонезом.
Ситний смачний салатик!

Детальніше  Понеділок | 17:29 |  Коментарів: (0)

СИРНИК "ОСІНЬ"

 
На корж
130гр масла
2стак муки
2ст л какао
1пачка порошку до випічки
0.5стак цукру

Сирна маса:
600гр сиру
1стак цукру
3яйця
1 пачка польського пудингу
0.5стак сметани
Цедра 1 лимону і сік
3ст л манки
1ч л порошку до випічки
Гарбузова маса:
1.5стак гарбузового пюре(гарбуз спекти у духовці і протерти у блендері,без рідини)
3-4ст л цукру
1 яйце
1пачка польського пудингу.
50гр розтопленого масла
Крім того 4ст л дроблених оріхів
З даних продуктів замісити тісто,половину розкласти по формі,а другу половину поставити у морозильку.
Готуємо сирну масу:Сир добре збити з цукром,яйцями і сметаною.додати цедру,сік лимона,манку,порошок пудингу і порошок для випічки.Добре вимішати.(Я робила це з допомогою міксера)
Гарбузова маса:Пюре гарбуза змішати з цукром,яйцем,пудингом.Додати масло і розмішати.
Складаємо у форму.На корж з тіста кладемо якусь невелику частину сирної маси і розрівнюємо лопаткою.Далі гарбузову масу і тоже розрівняти.І знову сирну масу.Так чергуємо шари.Верхній шар- сир.На сам кінець тремо решта тіста,що було в морозилці і посипаємо дробленими оріхами.
Печемо близько 1 год.Дати сирнику повністю охолонути в духовці.СМАЧНОГО!
 

Детальніше  Понеділок | 17:17 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 18/12/2017, 19:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1395]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017