В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 269 270 271 272 273 ... 275 276 »

Пироженки з кабачків

 
Пропорції у довільній формі.Звичайний способом посмажити кабачки у клярі(яйце+мука,сіль,перец),дати охолонути.
Тим часом готуємо соус.Для того видавлюємо частик через часникодавку і додаємо майонезу,все гарно вимішуємо.
Тремо твердий сир і нарізаємо колечками помідори.Скалаємо наші пироженка.
Кабачок-соус-тертий сир-помідор-соус-кабачок.Прикрашаємо і блюдо готове.
Дуже смачна закуска,але краще смакує охолоджена

Детальніше  Неділя | 15:04 |  Коментарів: (0)

Запечена цвітна капуста

 
 
Одну велику головку цвітної капусти відварити у підсоленому молоці.Молоко попередньо треба розвести у воді(з розрахунку 1л млока+0.5 л води)
Остудити.
Готуємо соус.Для того змішуємо 0.5 ст майонезу з 0.5 ст кетчупа,2 ст л соєвого соусу+3 вичавлених зубчика часнику і перець за смаком.Можна додати ще якісь гострі приправи.Цім соусом добре змащуємо нашу капусту(в середині також!!!).Далі засипаємо тертим твердим сиром і посипаємо сухарями.
Ставимо у духовку для запікання на 30 хв(до золотистого кольору)
Прекрасний смак!!!Приготуйте і вам буде смачно!!!

Детальніше  Неділя | 15:02 |  Коментарів: (0)

Польський сирник з ягодами

Складники на тісто:

125 г масла
250 г муки
80 г цукру
1 яйце
6 плоских ст ложок кави капучіно (порош)
1 ложка какао
щіпка солі
1 ст ложка розпушувача

складники на сирну масу:
500 г сиру (змеленого)
3 яйця
100 г цукру
100 г масла
1 порошок пудингу ягідного
Масло розтопити, всипати капучіно, вимісити.. Муку, какао і порошок розпушувач просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, остуджене масло з кавою, замісити тісто. Досить туге, але таке має бути. Розділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозильник на 2 години.
М'яке масло розтерти з цукром. Розтираючи додавати жовтки і сир і всипати пудинг. Білки збити і піну, яка виникла, вимісити обережно з сирною масою.

Крім того:
Ягоди помити і обсушити.
Форму викласти папером (у мене тортівниця в діаметр 26 см). На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти ягоди, стерти другу частину тіста.Пекти близько 70 хвилин при температурі 180?C.

Детальніше  Неділя | 15:01 |  Коментарів: (0)

Сирний пиріжок з порічками

Дом.сиру— 500 г
Цукру — 3 ст. л.
Крохмаль — 2 ст. л.
1 ч.л.розпушувача
Яєць — 2 шт
Сметани — 2 ст. л.
1 плитка чорного шоколаду
Ваніліну
желе порічки
ягоди порічки
Змішати сир, яйця, крохмаль,розпушувач,сметану, цукор і ванілін.Збити міксером.
Масу розділити на дві і в одну додати растоплений шоколад і вимісити
Змастити форму і посипати дно і борти панірувальними сухарями або манкою. Викласти білу масу у форму, розрівняти а потім темну .
Випікати в духовці при 200 градусах 40 хвилин.
На захололий пиріг посипати ягоди і залити заздалегідь приготовленим желе.
Поставити в холодильник(на годину) застигати.
 

Детальніше  Неділя | 15:00 |  Коментарів: (0)

Фруктово-бисквітний пляцок

На тісто
3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печева,2 ст л какао,2 ст л кефіру,кулачок смородини(можна вишні,чорниці і значно більше додати)
Крем
0.5л жирної сметани,0.5 пудри
Помадка:2ст л какао+2 ст л молока+2 ст л цукру+50 гр масла(все довести до кипіння і остудити)

Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати.
Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси.
У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати смородиною(або іншими ягодами).Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв.
Для крему збити сметану з пудрою до пишного стану.
коли пляцок охолоне то покрити його кремом і полити помадкою.
Надзвичайно пухке тісто з ніжним кремом.Попробуйте спекти,непошкодуєте!!!!

Детальніше  Неділя | 14:58 |  Коментарів: (0)
Субота, 19/08/2017, 10:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1315]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017