В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 269 270 271

Печінковий паштет

Складники:0.5кг печінки(у мене куряча)
300-400гр шпондеру(частина сала з мясними прослойками)
1 курячу грудку або 200гр свинного мяса(можна любого)
2 великих цибулини,1 суха булочка
2 варених яйця,2 сирих яйця,сіль.перець,приправи
Цибулю ріжимо великими кусками і жаримо на олії.коли цибуля змінить колір додаємо до неї печінку.все обсмажуємо 5-8хв
 
 
 
 
 
 
Далі мелемо на мясорубці печінку,шпондер,варені яйця,булочку(попередньо замочити у молоці або воді,щоб змякла),два рази.До маси додаємо сирі яйця,приправи і добре вимішуємо.Викладаємо масу у застелену пергаметром бумагу і печемо до готовності(по краях буде золотистий)
 


Детальніше  Неділя | 13:24 |  Коментарів: (0)

Котлетки як в садочку

Рецепт з форуму"Едим вдома".На цей раз я захопилася приготуванням котлеток для діточок.Надзвичайно дієтичні,мягкі і хороша альтернатива паровим котлетам.Дякую Катюші за хороший рецепт.

В фарш добавляемо цибулю,жовток, розмочену у воді булочку і небагато води. Добре вимішати. Робимо котлетки, складаємо їх у форму і наливаємо воду так,щоби вона доходила до середини котлет. Ставимо в розігріту духовку спочатку на великий вогонь, потім на маленький. Готовимо 40хв, поливаючи котлетки бульоном. Головне,щоб вода не википіла, а то засохнуть.
 
 
 

Детальніше  Неділя | 13:19 |  Коментарів: (1)

Свинина запечена у рукаві

 
Гарний кусок свинини(у мене шия)замаринувати у сухому маринаді(перець,сіль,червоний перець,багато кропу і пертушки дрібно нарізаної,трави душиця,базилік,мелений розмарин)
Залишити все на 3-4 години.Далі залити все кислим молоком(або кефіром)і витримати в холодильнику всю ніч.(чим довше тим краще)
Потім запікаємо в рукаві свинину 2години до появи золотистої шкірочки.

Детальніше  Неділя | 13:09 |  Коментарів: (1)

Рулет мясний з індичкою та грибами

 
Нам треба:
близько 2кг свиної шиї(кусок видовжений і прямий)
1 кг філе індика
500гр сирих печериць
1 цибулина
Приправа до свинини
0.5ст соєвого соусу
1ст л желатину
150гр твер.сиру
Свинне м'ясо розрізати,як розгорнута книжка і відбити.Посипати приправою з обох сторін.Філе індика розрізати повздовж на куски(у мене 3куска)і теж відбити.Посолити,поперчити.Печериці нарізати пластинками і пожарити разом з цибулею до повного випаровування води.Чуть посолити.
На відбитий кусок свинини посипаємо рівномірно сухий желатин і викладаємо відбите філе індика.на філе-жарені печериці і зверху тремо сир.
Все це акуратно скручуємо у рулет і зв’язуємо з допомогою нитки.втираємо соєвий соус і залишаємо маринуватися рулет на ніч.

Зранку рулет загортаємо у фольгу,ставимо у духовку.печемо при 180гр,близько 3год.
На гарячий рулет(у фользі)ставимо прес і тримаємо до повного охолодження.
Нарізаємо і смакуємо.

Детальніше  Неділя | 13:05 |  Коментарів: (1)
1-5 6-10 ... 1341-1345 1346-1350 1351-1354
Субота, 24/06/2017, 09:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1292]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017