В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 269 270 271 272 273 ... 290 291 »

Мої чебуреки

Рецепт хороший,провірений.Чебуреки получаються зовсім не жирні,а тісто тонке і хрумке.
 
Тісто:
борошно - 2 склянки, вода - 3 / 4 склянки, горілка - 1 столова л, 1 яйце, олія - 1 ст л, сіль - 1 / 4 ч.ложки.

Начинка:
фарш - 400г., цибуля – 1шт, кефір (або вода) - 100-125г., сіль, перець, спеції
В окріп додати сіль і олію. Швидко заварити в окропі 2-3 столові ложки борошна, відразу розмішати міксером і дати охолонути. (Заварювання частини борошна зробить тісто м'яким і пластичним)
В холодне тісто додати яйце і горілку, перемішати.
Поступово додаємо борошно і замішуємо міксером, насадкою для густого тіста.
Закінчити вимішування вручну, тісто не повинно липнуть до рук. Накрити тісто і забрати на годину в холодильник.
Готуємо фарш. М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, додати сіль і спеції, кефір (воду). Добре перемішати.
Скатати з тіста довгу ковбаску, нарізати шматочками, зі шматочків скачати кульки.
З кульки розкатати тонкий коржик, кладемо фарш .Згорнути півмісяцем і защепити, щоб не залишилося повітря.
У пательню налити олії на 2-3см., Почекати поки добре прогріється. Смажити на середньому вогні, з двох сторін.

Коментаріїї.У тісто додають горілку, щоб при смаженні входило менше масла.
У фарш бажано додати кефір, він має чудовий властивість: пов'язувати сирий фарш і віддавати рідину після нагрівання.
Якщо у фарш додавати воду, то обов'язково холодну.
Якщо краї погано склеюються, можна змастити їх яєчними білками

Рецепт взятий зі сайту Однокласники,але я ним коритуюсь вже давно
 

Детальніше  Понеділок | 17:10 |  Коментарів: (0)

Торт "Пяний КУЧМА"

 
 
коржі:
150 гр. маргарину
2 стакани муки
4 яйця
1 стакан цукру
200 гр сметани
1 ч.л. амонія
3 ст.л. какао(я робила без какао)
1 ч.л. сода з оцетом
Амоній перемішати із сметаною. Білки збити з цукром, повільно збиваючи + жовтки, поступово додаємо муку, сметану, м'який (не розтоплений, а м'який) маргарин і все інше. Тісто не має бути твердим, по консистенції як густа сметана
Печемо однакових 2 коржі.

Крем №1 у мене сирний .
нам знадобитися:300гр хорошого сиру
1стакан жирної сметани
150гр цукрової пудри
15гр желатину
1лимон і його цедра
Крем №2
1стакан сметани+100гр пудри+сік червоний(я використала сік з морожених чорниць і самі чорниці)

2 пачки крекера з какао

№1Сир збити зі сметаною і пудрою до пишної маси.додати сік і цедру лимона і легенько ввести розведений і охолоджений желатин.Добре вимішати.
№2.Сметану добре збити з пудрою і додати сік чорниць.
Перший корж просочуємо лимонним сиропом, змащуємо спочатку половиною сирного крему №1, потім викладаємо крем №2( і я посипала розмороженою чорницею). Крекер замочуємо в коньяк(у мене горілка) і ставимо ось так як на фото
Далі легко викладаємо знову крем №1 і притискаємо зверху другим просоченим коржем.
Ставимо у холодильник.Торту треба дати мінімум 5год для пропитки,краще ніч.
Для покриття я використала ганаш з темного шоколаду.
Мої коментаріїї.Цей рецепт я знайшла на одному з російських сайтів.Він подібний на рецепт пляцка «Пияк».Та напевно тому що був випечений за часів Кучми ,росіяни назвали його «Пяний Кучма».Я не стала міняти назви,хай так і буде.
На крем обов’язково треба добротної сметани,бажано домашньої.В оригінальному рецепті до крему додавали запарений чорнослив.Я ж думаю що можна любі ягоди використати.
Цей рецепт розрахований на велике деко.Я ж трохи зменшила порції і робила його у тортівниці.В загальному ця випічка мене по доброму вразила.Надзвичайно цікавий на смак і на вигляд.Спробуйте спекти,не пошкодуєте!
 

Детальніше  Понеділок | 13:15 |  Коментарів: (0)

Сирник «помаранчевий»

Корж: 2 стакани борошна, 2 ч.ложки порошку до печива, пів пачки м'якого маргарину, півстакана цукру, 2 яйця, жовток.

Маса з кіселів: літр води, 3 помаранчеві киселі.

Сирна маса: пів пачки м'якого масла, півстакана цукру, 500гр хорошого сиру, 3 яйця, молочний вершковий кисіль або вершковий пудинг,3ст л манки

Замісити тісто і викласти його у форму. Зварити помаранчеві киселі, гарячі перекласти на сире тісто і рівномірно розмазати. Відставити до холодильника.
Масло розтерти з цукром і, постійно розтираючи, добавляти поступово сир і жовтки. Потім всипати манку, молочний вершковий кисіль або пудинг і вимішати. На прикінці, легко мішаючи, з'єднати з тугою піною з чотирьох білків і рівномірно розприділити на холодному помаранчевому киселі. Вставити на 50 хв до нагрітої духовки до 180°C. Після того як вистигне полити глазур'ю і посипати декоративною стружкою.
Глазурь я робила змішавши пудру з вишневим соком і кілька крапель меду
 
Ідея взята зі сайту Wielkie Żarcie
 

Детальніше  Понеділок | 13:10 |  Коментарів: (0)

Сирник "Біла пані в темному капелюсі"

На сирну масу
750 г вершкового сиру, змеленого принаймні двічі
3 яйця
півстакана цукру
1порошок польського пудингу (сметанковий)
1 стакан жирної сметани
1 ложка з чубком манки
1 кісіль польського виробництва(яблочний)
ромовий аромат (до смаку)
2 ст л какао для оздоблення(питне!)

Складники на нижній корж

180 г крекеру кавового («Світоч»)покришеного
50 г масла, розтопленого
1,5 ложки сметани.
2 яблука
 
Всі складники на корж завантажити у комбайн на режим пульсація і замісити крихке тісто.Корж розложити по дні форми а на корж викласти очищені яблука дольками.
Для сирної маси:збити сир з яйцями додати решту складників і добре все розмішати.
Сирну масу виложити поверх яблук на корж і пекти близько однієї години.
Перед поданням припорошити акуратно 2 ложками какао, вимішаними з половиною ложки кориці

Мої коментаріїї.Рецепт я взяла з польського сайту і тому відповідно така назва.Я замітила що поляки люблять називати свою випічку якось так звабливо.
Сирник дуже смачний.Ось цей аромат кориці надає йому якогось такого шарму .рекомендую спекти цю пані.
Джерело-"Kulinarie na sodko
 

Детальніше  Понеділок | 13:08 |  Коментарів: (0)

Маринований часник

 
•4-5 головки часника (розібрати на зубчики)
•200 мл. томатного соку
•3 ст.л. оліїї
•1 болгар.перчик,четвертинку гострого перчика
•1 ч.л. цукру
•1 ст.л. меда
•1 ст.л.бальзамічного оцету
•1 ч.л. солі
•перец мелений до смаку
•зелень
Перці дрібно посікти. В тарілку для мх-пічки положити часник і перці ,
Додати цукор,сіль і зелень з чорним перцем.Добре перемішати.Залити соком,додати оцет,олію,мед і розмішати. Накрити і поставити у мікрохвильовку на 2хв.Витягнути,знову розмішати і ще раз поставити на 3хв. Через два дня –чудова закуска до мяса і для любителів гострого.

Рецепт запозичила на сайті Кулінар в свого друга Лєночки-ізумруд

Детальніше  Понеділок | 13:05 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 15/12/2017, 16:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1393]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017