В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 269 270 271 272 273 ... 308 309 »

Салат "Багач"

 
1 баночка кукурудзи
6-8шт перепелиних яєць
стакан дрібної вареної квасолі
морква тушена з цибулею
куряче філе
майонез
 
 
Мясо нарізати дрібнесенькими полосочками і обжарити на олії до золотистого кольору.Окремо обжарити цибулю з морквою.Дати цьому остинути.Змішати і додати до цього варені перепелині яйка,розрізані навпів,квасолю і кукурузду.Заправити майонезом.

Детальніше  Середа | 12:03 |  Коментарів: (0)

Тигр "Тигринятко"

Торт "Тигринятко"
 
 
В середині торт листковий-медовий з лимонний смаком(з кислинкою!)
 
Коржі:

50 г сл. масла
3 ст. л. меду
2 / 3 ст. коричневого цукру (або звичайного)
1 яйце
1 / 4 ст. молока
1 / 2 ч.л. соди
3 ст. борошна
дрібка солі

 

Нагріти на водяній бані масло, молоко, мед і цукор. Коли все розчиниться, зняти з вогню, вбити яйце. Окремо просіяти муку з содою і сіллю. Поступово додаючи, некруто замісити тісто (воно має лише не липнути до рук). Залишити його, накритим рушником, на 15 хв.
Розкатати тонкі (як для Наполеона) коржі, наколоти їх виделкою в декількох місцях (щоб не здувалися), і випікати за 5 хв (або поки не зарум'яняться) в розігрітій до 180С духовці.
Залежно від розміру торта, їх виходить 8-12 шт. Обрізати їх можна як до випічки так і після(я роблю це після)якщо тісто не перемісити, то воно не буде стискатися під час випічки.
Охололі коржі будуть твердими і хрусткими. Але просочившись кремом, вони стануть м'якими і пухнастими.
Окремо для просочування коржі я варила лимонний сироп(цедра 1 лимону+сік і +100гр води+100гр цукру)Все прокипятити 5хв і просочити цим сиропом коржі.
 
Крем.
цедра 1 лимона
сік з цього лимона
300 гр молока
2 яйця добре розбити виделкою і змішати з молоком.
100 гр цукру
2ст. ложки. крохмалю
1 стол. ложка борошна
Всі сипучі перемішати.
Молоко з яйцями вливати в суху суміш і розмішувати до зникнення грудочок.
Постійно помішуючи на маленькому вогні довести до кипіння.
Зняти з вогню, охолодити.
Додати цедру і сік лимона, добре перемішати.
Збити 250мл жирних вершків і поступово додавати заварну суміш.Крему виходить багато і він добре впитується.
Дати торту просочитися в холодильнику не менше 6 годин.
Зберігати в холодильнику до 5 днів або в морозилці до 1 місяця.
 
 
В розрізі показати не можу бо торт на замовлення.

 

Детальніше  Вівторок | 12:53 |  Коментарів: (1)

Закуска "Волохаті мочалки"

 
 
Треба:
Крекер солений(я брала «Ніжний» від Світоч)
Домашній сир(має бути мякий,без грудочок)300гр
1-2 зубчика часнику
1-2 ст л майонезу
0.5ч л паприки меленої(можна і менше,то до свого смаку)
Твердий сир 150гр
Маленьку пачку солених фісташок
 
 
 
Домашній сир пропустити через сито і вимішати з майонезом.Маса має бути схожою на крем-сир.Додати паприку,вичавлений часник і вимішати.Формуємо призму,в середину кладемо горішок фісташку.Обкатуляємо у тертому твердому сирі(на дрібній терці)і кладемо на крекер.Для того щоб краще було брати з тарілки,я використала зубочистки і фуршетні палички.
 

Детальніше  Вівторок | 10:41 |  Коментарів: (2)

Салат "Крабовий рай"

 
 
Крабові палички - одна пачка
Яйця-4 штуки
Огірки солені - 4 шт (маленьких)
Картопля в мундирі - 3 шт (середніх)
Часник - 5 зубчиків
Вершкове масло - 30 грам
Майонез Провансаль - 2 пачки
олія, чорний перець
 
 
 
 
 
Вафельні коржі круглі будь-якого діаметру-одна упаковка (я вирізала стаканом з великих прямокутних пластів вафель)
Але можна і без них. ота родзинка вся саме в цих коржах.
Всі ці продукти треба складати шарами в наступній
Знизу вгору.

Вафельний корж змащений майонезом
Відварна картопля через тертку, яку перемішала з чорним перцем і
рослинною олією (обов'язково) + трохи солі.

Вафельний корж змащений майонезом
Солоні або мариновані огірки через терку.Сверху капаємо трохи
олії (обов'язково)

Вафельний корж змащений майонезом
Відварені яйця через тертку + мелений чорний перець

Вафельний корж змащений майонезом
Сир типу голандський через тертку премішаний трохи з часником та олією (крапельку)

Вафельний корж змащений майонезом
Крабові палички через тертку або дрібно нарізані +
лимонний сік зверху
Вафельний корж змащений майонезом
Зверху посипала жовтки через дрібну тертку.і прикрасила зеленю

Мої коментаріїї.Салат дивовижний на вигляд і смачний.Але його не варто робити багато бо на слідуючий день він дуже розмокає і втрачає всю красу і смакоту.Скажу вам що мої гості дуже смакували його і хвалили.Але його варто готувати перед самою подачею на стіл і тримати в холодильнику.
Рецет взятий з кугінгу у Anisoara ,за їй велике дякую

Детальніше  Понеділок | 20:22 |  Коментарів: (0)

Моя чергова лялька -торт

Схема роботи торта ,така сама як і ось ОСЬ ТУТ
На цей раз використала шоколадні коржі і вершково-шоколадний крем зі жареним арахісом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рецепт тіста на коржі:
 
 
6 яєць
2 ст. цукру
2 ст. сметани
1 б. згущеного молока
3 ст. муки
8 ст. л. какао
1 пакетик порошку для випічки


Для просочення коржів:
200 г солодкої кави

На крем:
 
50мл жирних вершків
1стакан цукру
1 плитка чорного шоколаду
1 стакан жареного арахісу
 
Робимо тісто.Яйця добре збити з цукром до піни.Влити сметану,молоко і знову збити.Додати муку вимішану з порошком для випічки,какао.Тісто нагадує густу сметану.Випекти високий торт і розрізати його на кілька коржів.
Якщо так вийде що корж зверху спечений а в середині ні то варто накрити фольгою тортівницю з тістом і зменшити вогонь у духовці.
 
Робимо крем.Для цього збиваємо вершки до твердих піків разом з цукром.По трохи додаємо розтоплений охолоджений шоколад і знову збиваємо.
Змащуємо пропитані коржі кремом і посипаємо горіхами.Даємо торту настоятися 3-4 години а далі готуємо торт під мастику.
Для того окремо робимо масляний крем і обмазуємо торт.Після 5-6 год охолодження у холодильнику,торт можна прикрашати мастикою.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Тортик в розрізі
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Детальніше  Понеділок | 11:18 |  Коментарів: (0)
Неділя, 27/05/2018, 16:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1480]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2018