В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 270 271 272 273 274 ... 279 280 »

Десерт "Фантазія"

 
Нам потрібно:4 галаретки різних кольорів,100гр дом сиру(мякого),1 стак сметани,1 йогурт 150гр,ягоди різні або фрукти(що кому довподоби)
Приготуємо в різних тарілках галаретки і хай остигають.Води треба взяти менше на половину,ніж зазначено в інструкціїї до приготування.
в одну з галареток додаємо сир і добре вимішуємо,в іншу сметану і ягоди,в третю-йогурт і теж розмішати.І так як підскаже фантазія.
Ставимо в холодильник застигати почергово кожний шар.
 
 

Детальніше  Неділя | 17:33 |  Коментарів: (0)

Гречка з грибами в горшочку

На один горшочок:4ст л гречки,лавровий лист,1 морквина,1 цибуля,150гр печериць.1ч л солі,400гр води,перець,приправи до смаку,50гр масла,1ст л сметани.
У горшочок засипати гречку,порізати моркву,цибулину,додати підсмажені попередньо гриби.Залити водою і додати решта необхідних інградієнтів.
Поставити у холодну духовку,розігріти до 180 г і тушити до готовності(50-60хв)
Подавати можна зі сметаною

Детальніше  Неділя | 17:32 |  Коментарів: (0)

Брауніз на пиві

150г гіркого(60-70%) шоколаду
200 г сливочного масла
4 великих яйця
1ст цукру
3/4 ст(105 г) муки
3 ст.ложки(без верха) какао
1/2 ст.(120 мл) пива
Розтопити шоколад з маслом
В миску міксера покласти яйця і цукор.Збивати 5 хвилин.
Понизити швидкість роботи міксера і додати шоколадну суміш.Перемішати.
Змішати муку і какао і добавляєм цю суміш до яїчно- шоколадної, перемішуємо до однорідного стану
Додаємо пиво і перемішуємо.
Виливаємо масу у форму і ставимо випікатися в заздалегідь нагріту духовку.Час випічки може бути від 25 до 35 хвилин...Все залежить від вашої духовки(у мене 30 хв),паличка повинна вийти з середини не мокра,а з налиплими вологими крихтами.
Вийняти з духовки, дати повністю остинути, нарізувати на шматочки..Можна зверху присипати пудрою, але я прикрасила растопленим шоколадом, горішками і цукатами.

Детальніше  Неділя | 15:27 |  Коментарів: (0)

Шоколадний сирник з вишнями

На корж:150г маргарини,0.5ст цукру,1 яйце,2 стак муки,1 пачка порошку до печива
Сирна маса:800гр хорошого сиру,1 скл цукру.4 яйця,0.5 ст сметани,2 ст л муки,1 ст л розпушувача,2 ст л какао,1 пачка шоколадного пудингу,0.5 л вишень без косточок
на помадку:1 плитка чорного шоколаду,2 ст л сметани

Маргарин посікти ножем з мукою і порошком,додати цукор,яйце і замісити тісто.Розкласти його по формі,зверху потерти трохи шоколаду і все поставити в холодильник.
Готуємо сирну масу:сир вимішати з цукром,яйцями і сметаною до однорідної маси.Всипати муку з розпушувачем,какао,і пудинг.Це все добре розбити з допомогою міксера.
У охолоджену форму з тістом, виливаємо сирну масу,а зверху розкладаємо вишні.Печемо при 180 г близько 1,10хв.Охолоджуємо в духовці.На охолоджений сирник поливаємо помадку(сметана вимішена з розтопленим шоколадом).Вживати бажано охолодженим

Детальніше  Неділя | 15:26 |  Коментарів: (0)

Пляцок "ВИШНЕВА НАСОЛОДА"

На тісто
3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печива,2 ст л какао,2 ст л кефіру,0.5л б вишень без кісточок
Маса сирна на крем:300гр хорошого сиру,150гр сметани,0.5 ст цукру,1 галаретка(у мене була з ківі,але краще вишневу)
На помадку:100гр сметани,50гр вершкового масла,1 плитка чорного шоколаду
Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати.
Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси.
У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати вишні.Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв.
Готуємо сирну масу:всі продукти(крім галаретки) добре збити до однорідної маси і влити розведену у малій кількості вишневого соку галаретку.Ще раз добре вімішати.
Коли корж повністю охолоне влити зверху сирну масу і поставити в холодильник для застигання(2-3год)
Помадка:сметану і масло розігріти.Кинути туди поломаний шоколад і мішати до повного розтоплення шоколаду.Коли помадка вистине,полити нею поверх сирної маси і ще охолоджувати поки не застине шоколад.

Детальніше  Неділя | 15:25 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 26/09/2017, 03:15
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1334]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017