В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 270 271 272 273 274 ... 308 309 »

Їжачки(закуска)

Нам потрібно:
картопляне пюре,
 хліб, сир,
 4 перепелиних яйця,
 дробленні сухарі,
 чорний перець горошком

З хліба вирізаємо основу під "їжаки",кладемомо кусочок сиру і половинку перепелиного яйка.Накриваємо все це діло картопл.пюре,надаємо форму їжака і посипаємо сухарями,формуючи при цьому фігурку схожу на їжака.Запікаємо у духовці 10хв.СМАЧНОГО!

Детальніше  Неділя | 16:17 |  Коментарів: (0)

Юшка грибна з білих лісових грибів

 
150гр сушених білих грибів
1 стакан відварених свіжих білих грибів(у мене морожені)
1 стакан відвареної білої квасолі
1-2 цибулини
корінь пертушки
1 морквина
100гр вершкового масла
2-3ст л оливкової олії
зелень

Гриби (сушені)намочити на ніч.Також намочити квасолю.Зранку окремо все відварити до готовності.До грибів додаємо моркву,корінь петрушки,1 цибулину та свіжі гриби.Варимо все приблизно 30хвилин.До готових грибів додаємо квасолю і зажарку з цибулі.
Зажарка.Пожарити цибулину на суміші олії та масла.
Дати добре юшці закипіти,додати сіль,перець за смаком.У кружки додаємо трохи зелені.Смачного!
 

Детальніше  Неділя | 09:14 |  Коментарів: (0)

БІЛІ КУЛЬКИ

 
 
 
 
500 г курячої грудинки
200 грам сиру
1 яйце
часник
чорний перець

М'ясо (сире) прокрутити з сиром і 2 зубчики часнику разом.
Додати чорний перець і трохи солі, тому що треба врахувати, що є сир твердий. Ретельно перемішати. Намочити руки олією і робити маленькі кульки які складаю на широку тарілку,змазану олією.
Тарілку з кульками трохи струшувати в різні боки і відразу всі кульки кидати на розігріту олію в пательні.І весь час струшувати пательню з кульками на всі боки, щоб вони прожарилися з усіх боків.Це займе 5-7хв. ВСЕ! страва готова.

Їжте на здоров'я! Дуже смачно з аджикою і з смаженою картоплею фрі.

А я розкажу про салат з цими кульками.
Пікантний салат з білими кульками
Маленьку баночку корсервованих дрібних огірків
мариновані опеньки баночка на 450гр
чорні оливки без кісточок 100 грам
солодкий перець маринований 2-3шт
зелена цибуля
спеції до смаку
рослинне або оливкове масло
 
Готуємо м'ясні кульки за рецептом вказаною вище. Охолоджуємо і посипаємо улюбленими спеціями. Я сиплю чорний перець. Огірки,гриби залишаємо цілими а перець соломкою.Також порізати зелену цибулю і оливки.
Все ретельно перемішуємо і заливаємо сумішшю з рослинно олії з краплиною гострої гірчицею.
Сіль не добавляю.Салат повинен обов'язково настоятися.
Салат можна подати до столу за годину.
На смак пікантний гострий. Дуже підходить до міцних напоїв

Рецепт кульок та ідею салата взяла з сайту kuking та робила все зі своїми змінами

Детальніше  Неділя | 09:12 |  Коментарів: (1)

Пляцок "Сакура"

 
 
 
БІСКВІТ: 4 яйця
100г цукру
70г муки
50г крохмалю
1пачка малинового кіселю
БІСКВІТ: Відокремити білки від жовтків. Збити білки в щільну піну з 70г цукру. Жовтки з рештою цукром збити до утворення кремоподібної маси. Поєднати збиті білки і жовтки, додати просіяне борошно з крохмалем і кіселем. Акуратно все змішати. Викласти в прямокутну форму (у мене 30 * 20). Випікати при 180 град. 20-25 хвилин. Остудити.
Рецепт на 1 рулет
2 яйця
2ст л цукру
2ст л борошна
Збити яйця з цукром і ввести борошно ,розмішати лопаткою.Печемо три таких рулета. Випікати при 175 град. 10-15 хвилин. Випікається в тій же формі, що і бісквіт. Ще гарячі скрутити разом з папером (на якій випікалися) в рулет, прикрити рушником і охолодити.
Крем №1до рулетів
1 пачка масла
1 пакет пудингу зварити і охолодити. Масло збити до білого кольору. Невеликими порціями додати його в пудинг і змішати.Намазати цим кремом рулети.А в серединку я положила желейні цукерки,а можна ягоди або горішки(що душа забажає).Скрутити і дати застинути в холодильнику.
Крем № 2 до всього пляцка
У половині стакану соку вишні розвести желатин і поставити остивати до кімнатної температури.
300гр вершків збити з 1 стак цукру.Поступово додати 200гр м’якого домашнього сиру і далі збивати.Влити остивший желатин і все разом гарно збити до пишної маси.
Збираємо пляцок.Бісквіт розрізати навпіл. Укласти пласт вниз, на нього трохи крему №2, потім три рулета з кремом №1 між ними розподілити крем№2 і накрити другим шаром бісквіта. Поставити в холодильник на 2 години.
Мої коментарії.Це смачно!!!!скажу тільки що на одному з польських сайтів я прочитала що виходить дуже смачний бисквіт,якщо до нього додати желе(галаретку)і я спробувала.Спочатку так ріс у духовці,що думала що не "зловлю",але коли виключила то відразу сів.Тому я пекла вже другий на кіселю.То у мене на фото видно що верхня частина то бисквіт на галареттці,а нижній-на кіселі.Смачно в обох варіантах.
Ідею підглянула на сайті кулінар.ру

Детальніше  Субота | 21:17 |  Коментарів: (1)

Торт- БАРБІ

Сьогодні я робила торт ляльку.Хочу поділитися майстер класом по виготовленню таких тортів.
Основну ідею я взяла на форумі сайту "Повари.ру".
 
 
 
 
Отже спочатку пекла коржі.Коржі можна з різного тіста.Гарно виходить з високого пишного бисквіту.Я же спекла звичайне кексове тісто,яке легко піддавалося деформуванню та різанню.
 
І так крок перший.Печемо корж і вирізаємо круги відповідного розміру.В даному випадку торт робила у салатниці сферичної форми.Самий тонкий корж викладаю по розміру тарілки,яка попередньо застелена харчовою плівкою
 
 
 
В центрі ставлю паперову трубу з використаного рулону фольги,розміром по висоті ляльки
 
Крок 2.Ложу крем і закриваю крем найменшого діаметру.
 
 
 
 
Крок 3.Далі все продовжую чергувати,аж до закінчення коржів і крему.При чому коржі повинні дійти до кінця труби.
 
 
 
Ось таке я отримала.Ставлю в холодильник застивати на ніч.Зранку перевертаю тарілку і отримую круглий торт.
Для того щоб той торт був рівненький під мастикою,я обмазую його добре масляним кремом і даю ще 3-4 год постояти для повного застигання
 
 
Тепер оформляю мастикою.Спочатку рюші,далі велике покриття,що дась нам спідницю ляльки.
 
 
 
 
Потім окремо "шию" верхню частину платтячка вже безпосередньо на ляльці і ось отримала торт-ляльку "Барбі"
 
 
 
Детальніше  Субота | 15:09 |  Коментарів: (8)
Неділя, 27/05/2018, 16:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1480]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2018