В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 270 271 272 273 274 ... 287 288 »

Сирник з персиками

Тісто:
- 3 скл. борошна
- 1 пачка маргарину
- 3 ложки цукру
- 5 жовтків
- 2-3 ч л ложки порошку до печива
- ванільний цукор
Борошно вимішати з порошком до печива, покришити з маргарином, додати решту складників і перемісити. Більшу частину тіста викласти до форми (вистеленої пергаментом), а решту замотати в плівку і вкласти до морозильника
Сирна маса:
- 1кг сиру
- 1 яйце
- 1 порошок абрикосового пудингу
1стак сметани
1ст л крохмалю
- 1/2 скл. цукру
Цедра 1 лимону

Крім того:
- 4 великих персиків
- 5 білків
- 1 скл. цукру пудри
Персики порізати на менші частини.
Сметану розтерти з цукром, додати змелений сир, яйце і порошок пудингу і крохмаль,цедру. Добре розтерти.
Білки збити в піну, всипати цукор і ще добре збити.Піну легко ввести до сирної маси.
Сирну масу викласти на тісто до форми, повкладати персики, а верх посипати натертим тістом,що було в морозилці. Пекти приблизно 1 годину

Детальніше  Понеділок | 11:05 |  Коментарів: (0)

Флоренський пиріг з грушами

2 яйця
10ст л цукру
сік і цедра з одного лимону
10ст л молока
10ст л муки(з чубком)
7 ст л олії
1ст л розпушувача
2 великих груші
1 грушева галаретка
 
Яйця збити з цукром,додати сік і цедру лимона,влити олію і молоко.Добре ще раз збити.І дуже повільно ввести муку з розпушувачем.Легко не довго розмішати.
Форму змастити або краще застелити папером.На верх тіста поскладати дольками грушу.Пекти до золотистого і остудити.
Там де є впадини від груші залити галареткою.Коли добре підстине то весь пиріг залити рештою галаретки.Остудити.
Рецепт взятий з польського сайту raspberries
 
 
 

Детальніше  Понеділок | 11:03 |  Коментарів: (0)

Тарт зі сливами

 
На корж:2стакана муки,150гр холодного масла,3ст л цукру,1 яйце.
На начинку:сливи без кісточок,мигдалева стружка
На заливку:1 яйце,1 пачка ванільного пудингу,0.5стак кефіру,0.5стак цукру

Приготування коржа:
Кладемо в миску муку, цукор і порізане кубиками холодне масло.Перемішуємо до стану крихти.
Додаємо яйце і перемішуємо до однорідного гладкого тіста.
Розкочуємо тісто на папері для випічки товщиною 5 мм.
За допомогою паперу переносимо у форму,відрізаємо зайве тісто і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин .

Нагріваємо духовку до 180 градусів.
Випікаємо 15 хвилин, при температурі 190 градусів.
Дістаємо і кладемо начинку:сливи і добре постпаємо мигдалевою стружкою.Заливаємо всі сливи заливкою.
Для того яйце збити з кефіром і цукром,всипати пудинг добре розмішати щоб не було грудочок і влити на корж.Пекти ще 20хв.Дати повністю остинути.

 

Детальніше  Понеділок | 10:19 |  Коментарів: (0)

Тарт зі сиром та малиною

На корж:2стакана муки,150гр холодного масла,3ст л цукру,1 яйце.
Сирна начинка.
150гр сиру змеленого з половиною стакана цукру+пів стакана жирних вершків.Додаємо три жовтки,ваніль і гарно все вимішуємо
Приготування коржа:
Кладемо в миску муку, цукор і порізане кубиками холодне масло.Перемішуємо до стану крихти.
Додаємо яйце і перемішуємо до однорідного гладкого тіста.
Розкочуємо тісто на папері для випічки товщиною 5 мм.
За допомогою паперу переносимо у форму,відрізаємо зайве тісто і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин .
Нагріваємо духовку до 180 градусів.
Випікаємо 15 хвилин, при температурі 190 градусів.
Дістаємо і кладемо сирну начинку.Зверху скадаємо довільно малину.Ставимо знову у духовку ще на 15-20хв до золотистого кольору. Охолоджуємо,посипаємо тертим білим шоколадом і смакуємо
 

Детальніше  Понеділок | 10:17 |  Коментарів: (0)

Вершковий торт з динею

Бисквіт:2 яйця
1пачка кіселю з дині(сухий концентрат2ст л муки,1 ст л розпушувача
на крем:
3желе(галаретки з дині)
100гр печива зі жовтим желе(у мене з червоним бо не знайшла)
1стак жирних вершків
0.5ст цукр.пудри
кусочки дині,шоколад білий,чорний для оздоблення

Білки збити на тугу піну,додати по одному жовтки і продовжувати збивати.Всипати кісіль,муку з розпушувачем і легко вимішати.Вилити у застелену форму і пекти 20 хв до золотистого.Остудити.Розрізати на два коржа.
Розвести три галаретки і всі в окремих посудинах.Вершки збити з пудрою до твердих піків.Влити охолоджене одне желе і кусочки дині.Гарно вимішати і половину влити поверх одного коржа бисквіта(у формі!)Далі по формі викладаємо печиво щоб закрити все дно і знову заливаємо другою частиною крему з вершків.Ставимо у морозилку на 15хв щоб добре застило.
Друге желе вимішати з нарізаними кусочками дині і поставити застигати в холод.
Після охолодження у холодильнику виймаємо форму з бисквітом і вершками і заливаємо третє раніше приготовлене желе та знову на холод.На застивші вже шари желе викладаємо пропитаний другий корж (я пропитувала йогуртом,але можна любим сиропом)
Зверху нарізаємо кубіками друге желе з динею що застигало в холодильнику і оздоблюємо все чорним та білим шоколадом.

Детальніше  Понеділок | 10:14 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 20/11/2017, 12:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1374]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017