В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 272 273 274 275 276 ... 291 292 »

Салат з грибів

Продукти у довільній пропорції.
Гриби любі але свіжі(у мене гливи) обжарити на олії до золотистого кольору.Викласти.на тій же пательні пожарити цибулю.Коли буде майже готова додати потерту на терці моркву і все разом протушити кілька хвилин.Змішати з грибами і дати остинути.
Перепелині яйця зварити і розрізати навпів.Додати до грибної суміші і заправити майонезом.
Дуже смачний закусочний салат!!!

Детальніше  Понеділок | 11:44 |  Коментарів: (0)

Сирник «Кавказька полонянка»

На корж:1 стак+3ст л борошна
1ст л порошка до печива
1 яйце,2 ст л розчиної кави
Пів пачки масла(близько 100гр)
3ст л цукру
На сирну масу:
800гр сиру(протертого)
0.5стак цукру
3 яйця
1 порошок шоколадного пудингу
3ст л крохмалю
1плитка чорного шоколаду
0.5 стак сметани
Крім того 1 стакан джему або повидла
Помадка:1 плитка чорного шоколаду+2ст л сметани(розтопити шоколад у сметані

Замісити з даних продуктів тісто і викласти у форму,зробивши бортики.Поставити у холод.
Готуємо сирну масу:Сир збити з цукром,яйцями,сметаною.Ввести розтоплений шоколад і добре вимішати.Додати сухі компоненти:пудинг,крохмаль і ще раз добре збити.

На дно форми з тістом ложимо джем або повидло і рівномірно розприділяємо по поверхні.Поверх повидла викладаємо сирну масу.Печемо сирник 1 год при 170 гр.
Охолоджуємо.На охолоджений сирник поливаємо помадку і даємо їй добре застинути в холодильнику.
Мої коментарії.Сирник вийшов шоколадно пришоколадний!!!До кави саме те що треба.Одне що я жалію,я дуже лінувалася пропустити сирник через сито.Тому результатом не дуже задоволена через крупинки сира білого кольору.
 

Детальніше  Понеділок | 11:42 |  Коментарів: (0)

Запечена картопелька

 
Картоплю почистити ,зробити надрізи,але не до кінця.В розріз можна вложити тоненько нарізаний шпондер або твердий сир(я у серединку поклала ковбасу).Посипати приправами,сілю,перцем.Полити зверху олією і викласти добре на змащене деко.Накрити фольгою і запікати десь близько години при 160гр.За 10-15хв до готовності зняти фольгу щоб зарум’янилась картопля.Подавати зі зеленю і дрібно посіченим часником.Можна посипати тертим сиром.СМАКОТА!!!!

Детальніше  Понеділок | 11:40 |  Коментарів: (0)

Мої трюфелі

200 г згушеного молока
250 г темного шоколаду,
1/3 або 1/2 ст. горіхів (на ваш вибір)
3 ст. лож. лікеру (у мене Бейліз)

Молочний або білий шоколад для обсипання(я використала просто кокосову стружку)

Горіхи обсмажити і дрібно розмолоти.
Молоко добре нагрівати на водяній бані, додати поламаний темний шоколад і мішати до однорідності (маса буде досить густою). Зняти з вогню, додати лікер і горіхи. Добре вимісити і охолодити до кімнатної температури.
Поки маса охолоджується, натерти на дрібній терці шоколад для обсипання і поставити його в морозилку (так легше вкачуватиме трюфелі).
З маси скачати кульки, обваляти їх в шоколаді і покласти в паперову капсулу (не обов'язково,я використала фольгу). Шоколадна маса буде дуже пластичною, абсолютно не прилипатиме до рук, і робити кульки з неї дуже легко.. Готові цукерки поставити в холодильник. У закритому контейнері «трюфелі» можна зберігати 2 тижні.
Смачного!

Детальніше  Понеділок | 11:38 |  Коментарів: (0)

Цукерочки"Шоколадне маршмелоуу"

200 г темного шоколаду
100 г жирних вершків
50 г вершкового масла
1 ст. ложка цукру
2 ч.л. розчинної кави
1 ст л ложки коньяку.
1стл.ложки роздроблених горіхів
1 пачка зефіру ШОУМЕЛЛОУ
какао, кокосова стружка,пудра для посипання
 
Вершки змішати з цукром, довести до кипіння, і тримати на слабкому вогні до повного розчинення цукру.
Додати каву і гарненько розмішати а потім додати масло з шоколадом і мішати до повного розчинення.
Всипати горіхи, влити коняк і розмішати.
Зефір маршмелоу поодному за допомогою вилки мачати в шоколадній суміші і викладати на папір для випічки.
Поставити в холод на 30 хвилин для застигання.
Застиглі цукерочки обсипати кокосовою стружкою або какао з пудрою.


Детальніше  Понеділок | 11:36 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 18/12/2017, 23:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1395]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017