В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 272 273 274 275 276 ... 282 283 »

Брауні з чорною смородиною

 
3 яйця
0.5стак цукру
100гр вершкового масла
150гр чорного шоколаду
120гр муки,2ст л какао
2ч л розпушувача
коняк або бренді-2ст л
ваніль,3-4ст л перемеленої смородини
Помадка:плитка шоколаду,3ст л сметани
 
Яйця збити з цукром до піни.Шоколад і масло розтопити і легко ввести до збитих яєць.Перемішати.Всипати муку з розпушувачем і какао.Все розмішати на малих оборотах міксера.Влити бренді і знову розмішати.
Вилити тісто у застелену папером форму а зверху дати розмелену смородину і розмішати по поверхні.Пекти 30хв при 160гр.Паличка має бути з вологими крихтами.Не перепекти!!!
На горячий корж виливаємо помадку і даємо повністю остинути.
Помадка:сметану змішати з шоколадом і мішати до повного розтоплення шоколаду.
 

Детальніше  Неділя | 17:49 |  Коментарів: (0)

Кекс з кабачком!

3стакана муки,1пакет розпушувача,1 великий кабачок(потерти на терці)
1стак цукру
1стак олії
4яйця
1\3стак кефіру
1ч л кориці
1ч л цедри лимона
оріхи

Яйця легко збити додати тертий кабачок,олію.В окремій посудині змішати всі сухі компоненти.Мокрі тобто яїчну суміш влити в сухі і добре розмішати,підливаючи при цьому кефір.Тісто має бути як густа сметана.В самому кінці добавити оріхи і влити тісто у застелену(обовязково!) форму.Пекти 1 год і відразу не витягати,а дати пів години щоб остив в духовці.Можна посипати пудрою
 

Детальніше  Неділя | 17:47 |  Коментарів: (0)

Кабачки "а-ля бутерброд"

 
Кабачок нарізувати кружечками і видалити серединку.Обсмажити кабачки з одного боку на сковорідці.
У форму для запікання положити кабачки необжареною стороною вгору.У середину кожного кабачка виливаємо сире яйце, прагнучи не пошкодити жовток, посолити
 
 
 
Змастити майонезом, поспати тертим сиром.Випікати в духовці при температурі 180 градусів, до розплавлення сиру.
Дуже смачно в гарячому вигляді.
Рецепт взятий зі сайту Кулінар

Детальніше  Неділя | 17:45 |  Коментарів: (0)

ЗАКУСКА З БАКЛАЖАНІВ

    17/01/2010
 
Баклажани порізати колечками і добре посолити щоб зійшла гіркота.Далі обкачати в клярі(яйце+мука)і обсмажити на олії.Поставити на салфетку щоб вийшов лишній жир.
Готуємо начинку:цибулю піджарити до золотистого кольору і додати терту моркву.Все перетушити 5-8хв.Як остине додати видавлений часник,зелень,чуть майонезу.Вимішати.
Кружельця баклажанів скласти пополам,а в серединку класти начинку.Добре вживати охолодженими.
 

Детальніше  Неділя | 17:42 |  Коментарів: (0)

Сирник "Мішель"

1 кг сиру,4 яйця,0.5стак сметани,0.5 стак цукру,2ст л сухого молока,2ст л крохмалю,2ст л муки змішаної з 1ч л розпушувача.,2 пачки кіселю(з різними смаками),2ст л порошка"Нестле"(для напитку),1 галаретка,1 стак ягід.

Форму змастити маслом і добре посипати сухарями.Сир змолоти з цукром і добре вимішати з яйцями,сметаною,молоком,крохмалем і мукою.Збити все до однорідної маси.
Розділити масу на дві однакових частини і до кожної додати по 1-й пачці кіселю з різними смаками.У форму вилити одну ч-ну маси,посипати добре порошком "нестле"(щоб покрити всю поверхню).Зверху налити другу ч-ну маси з іншим кіселем,Пекти 40-50хв до золотистого.
Дати остинути.Поверхню сирника засипати ягодами і залити приготовленою(розведеною у воді)галареткою,Поставити в холодильник охолоджуватись
 
 
 
Мої коментарії. ЗАМІСТЬ "НЕСТЛЕ"МОЖНА ВЗЯТИ КАПУЧІНО В ПОРОШКУ ШОКОЛАДНОГО СМАКУ,ДУМАЮ ЩО МОЖНА НАВІТЬ ПРОСТО РОЗЧИННУ КАВУ.Я У СВОЄМУ РЕЦЕПТІ ВИКОРИСТАЛА ТІЛЬКИ ОДИН КІСІЛЬ І ДОБАВИЛА ЙОГО У ВЕРХНЮ МАСУ.
І ЩЕ ОДНЕ-ЦЕЙ РЕЦЕПТ РОЗРАХОВАНИЙ НА ФОРМУ діаметром 24СМ,У МЕНЕ Ж БУЛА ФОРМА 27СМ,ТОМУ ВІДПОВІДНО СИРНИК ВИЙШОВ НЕ ВИСОКИМ.
 
 
 
 

Детальніше  Неділя | 17:41 |  Коментарів: (0)
Середа, 18/10/2017, 12:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1352]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017