В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 272 273 274 275 276 »

Курячі кульки з моцареллою

500 г курячого філе
3 скибочки білого хліба
1 яйце
1 ч л курячої приправи
200 мл нежирних вершків
100 гр моцарели
30 г тертого твердого сиру
150 мл олії
сухарі для паніровки
Приготувати з філе фарш.Відокремити білок від жовтка.Сир натерти на терці.
Замочити білий хліб у вершках, залишити на 10 хвилин.Віджати хліб і покласти у фарш, додати курячої приправи і тертий сир.Покласти вершки, що залишилися після замочування, і жовток і добре вимісити.
З фаршу зробити коржик і покласти в центр маленький шматочок моцарелли.Зкатати кульки, занурити в збитий білок, обваляти кульки в муці, потім в сухарях.
Обсмажувати з усіх боків в маслі до повної готовності

Детальніше  Неділя | 14:23 |  Коментарів: (0)

Пляцок ЯГІДНА ПАННІ

на тісто:
- 3 стакана пшеничної муки
- 5 жовтків
- 1,5 пачки маргарину
- 1 пачка розпушувача
- 2ст л цукру

- 100 г будь-яких ягід
- 1 ст ложка какао

Маса з сиру
300 г м'якого сиру
1 яйце
1 пачка(90г) малинового киселю

Маса з білків
- 5 білків
- 1,5 стакана цукрової пудри
- 3 ложки крохмалю
- 1 ложка соку з лимона
* 1 стакан у мене 250 мл або 135 г
Муку перетерти з маргарином, потім додати жовтки, порошок- розпушувач і цукор. Замісити тісто (якщо що дуже ліпиться, можна ще підсипати мукою). Готове тісто розділити надвоє. Одну частину замотати продовольчою плівкою і вкласти на годину до морозильника, другу викласти на дно тортівниці в діаметрі 28-30 см, або прямокутну форму 36x23 див.
Ягоди обполоснути, осушити, зняти плодоніжки. Розрізати на половинки(якщо полуниця) і нарізувати на тісто. Припорошити ягоди какао
Маса з сиру.
Все збити в міксері і викласти масу на ягоди
Маса з білків.
Білки збити в тугу піну з щіпкою солі, збиваючи всипати повільно цукор, а під кінець крохмаль і сік з лимона.
Накласти піну на сирну масу і на неї стерти заморожене тісто. Вставити в нагріту духовку і пекти близько години при 180C
 
 

Детальніше  Неділя | 14:21 |  Коментарів: (0)

Полосате м’яско

750г м’якоті свинини
750г курячого філе
3ч л желатину
5 листочків лаврових
5зубців часнику
Приправи,сіль,перець

 
М'ясо свинини нарізати пластинками і відбити,так само зробити з курячим філе.
На дно прямокутної форми положити 3 листочка лаврушки.мясо ложити чергуючи шари і не доходячи до верху форми на 1-1.5см(щоб соки не витікали)
Шари мяса посипати приправами і різаним часником та також між кожним шаром посипати по кілька кристаликів желатину.На верх покласти листя лаврове і закрити форму плотно фольгою.Запікати у духовці 1.5-2 год на невеликому вогні.
Готове м'ясо дістати з форми,не знімаючи фольги,поставити під прес.Як вистигне відправити в холодильник для повного застигання.

 

Детальніше  Неділя | 14:17 |  Коментарів: (2)

Крученики «по львівськи»

500гр свинячої вирізки(полядвиці)
1стак сметани
Морква,зелень
Сіль,перець
Олія
3варених яйця
2ст л борошна
 


Відбити Відбити куски свинини як на відбивні.Поперчити,посолити.В серединку на кожен кусок кладемо начинку і скручуємо трубочкою,закріплюємо зубочисткою.
Жаримо на розігрітій оліїї по кілька хвилин з усіх сторін.додаємо 1 стакан сметани і 0.5стак води.сіль,перець і тушимо все до готовності.
2-3ст л борошна піджарити до золотистого кольору,розвести водою і влити до кручеників.Добре розмішати щоб не було грудочок і проварити все ще 10хв.В кінці додати зелень.Подавати можна з гарніром,зокрема у мене з макаронами.
За начинку я використала подрібнені варені яйця,а можна будь що:жарені гриби з цибулею,сир зі зеленю,тушена капуста.


Детальніше  Неділя | 14:11 |  Коментарів: (1)

Курячий зельц

1 курка або 2 великих стегна і дві великих курячих грудки
1 пакетик (10-14 г) желатину
сіль,молотий перець, часник – за смаком
1 морквина
2-3 лаврових листка
.М'ясо зрізаємо невеликими шматочками. Жир відкладаємо убік, нам він не згодиться. Шкірку викидаємо.
Підготовлене м'ясо солимо, перчимо, додаємо видавлений часник і відставляємо убік десь на 2-3 години. Моркву злегка проварити,нарізати кусочками
Беремо чистий, картонний, з фольговим покриттям пакет з під соку або молока і наповнюємо його м'ясом,кусочками моркви. Зверху кладемо декілька лаврових листочків і засипаємо сухим желатином.
Готуємо високу посудину, наповнюємо її водою і ставимо на вогонь. Занурюємо пакет. Вода не повинна доходити по самий пакету, а десь на 3\4. Зверху, на м'ясо, ставимо вантаж: кавову чашку або маленьку скляну баночку. І придавлюємо чим-небудь важким. Я просто накрила кришкою, придавивши баночку. Воду доводимо до кипіння і варимо 1 годину Знімаємо вантаж і витягуємо пакет з води. Охолоджуємо. Перед вживанням пакет розрізаємо і отримуємо курячий рулет зі желе або курячий зельц.
Рецепт запозичила зі сайту «У самовара»
 

Детальніше  Неділя | 14:07 |  Коментарів: (3)
Неділя, 20/08/2017, 01:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1317]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017