В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 273 274 275 276 277 ... 315 316 »

Горіховий бисквіт для тортів

4 білки
2 жовтки
 130 гр.муки
 100гр цукру
 1.5 ч.л.порошка до печива
90мл.молока/теплого.нагрітого до 30 "
 65 мл.олії без запаху
 ваніль
1 стакан дроблених горіхів
 форма діаметром 26 см. / не змащувати /
 
Муку,цукор(80гр),сіль,порошок до печива просіяти 2 рази.Жовтки,молоко,олію,ваніль збити міксером на великій швидкості до білої піни. З'єднати борошняну і жовткову суміші,всипати горіхи і добре перемішати лопаткою до однорідної маси.
Білки збити з цукром(25гр. )до стійких піків, додати 1 / 4 частину білків у жовткову-масляну суміш.Аккуратно перемішати знизу вверх,методом складання. Додати інші білки і перемішати таким же чином.Отримаємо однорідну пухнасту бісквітну масу
 Випікати в добре нагрітій духовці при 160 гр,25-30 хвилин. Готовому бісквіту дати остинути.звільнити від форми.
 
 

Детальніше  Вівторок | 18:44 |  Коментарів: (1)

Армянський Мацун

Молоко - 1 л
сметана-200 мг

Молоко закип"ятити.Хай трохи охолоне( пробачте по народному,щоб пальця можна було встромити)Потім даєте сметану,все то розколотити,вилити в слоїк ,не щільно закрити.Слоїк закутати та поставити на 12 годин.У Вас вийде дужа смачна страва.Якщо візьмете домашні молочні вироби ,буде густе.Від магазинної ,трохи рідше.Смак має вершковий з невеличкою кислинкою.Його можна подавати ,як напій і як соус(добавляючи в мацун часник та інше.)Смачного


Детальніше  Вівторок | 15:57 |  Коментарів: (0)

Боровички

Сир твердий-200 гр
Білок-3 шт
Гриби консерв для начинки

Тремо сир на мілкій терці.
Білки взбиваємо на кріпку піну

Дуже обережно білки змішати з сиром

Взяти плесканчик ,положити грибочон ,та зробити кульку.панірувати в муці.

Жарити в олії ,олії має бути так як в мене ,не багато,бо вийдуть не грибки,а кульки.Спочатку росте ніжка,перевертаєте,фомується шляпка.Виймаєт на серветку,хай впитає жир.

Ось і маєте гарну закуску.головне дивитесь ,який сир солений чи ні .вибираєте самі.До пива я беру більше солений.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 13:51 |  Коментарів: (6)

Йокширський пудинг

Тісто:
Молоко-1 ст
Мука-0.5 ст
Яйце-2 шт
сіль

Тісто замісити,має бути ,як на блини.Беремо форму ,як на кексики та змастити її верш.маслом.Розлити тісто в форми на половину форми.

ставити в духовку на 220 тепм на 8 хв.Не перепекти,будуть тверді.

Ось такі вони виходять

В Англїї пудинги подають до ростбіфу,але мені захотілось їх наповнити,так як вони мають вигляд корзинок.Дуже ніжні та смачні.А ще я трохи в тісто даю цукру та наповнюю чим то солодким,то вже до десерту.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 10:48 |  Коментарів: (4)

Кистибай

Кистибай

Тісто

Молоко- 0.5 ст
яйце-1 шт
Мука- 1.5 ст ( або скільки візьме)

Начинка

Пюре картопляне зправлене вершк.маслом
Сир твердий потертий на терці
Зелень
сіль
перець

Замісити тісто ,як на вареники.Розділити на рівні частинки.Дуже тонко розкачати ,та пожарити на сухій сковорідці з обох боків.У мене по часу -2 хв .Спечений коржик горячим зложити навпіл та накрити серветкою,щоб був мягкий.І так всі інші.Потім в середину покласти начинку та обжарити на олії .Виходе дуже хрумке та смачне.
Смачного


Детальніше  Понеділок | 22:44 |  Коментарів: (1)
Вівторок, 17/07/2018, 14:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1516]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2018