В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 273 274 275 276 277 ... 287 288 »

Суп з лисичок

Потрібно
1літрова банка грибів лисичок на 3 літри курячого бульону

5-6 картоплин,1 морква,1 цибуля,зелень.приправи
1 велике куряче філе

Гриби помити з допомогою щіточки і обварити 2хв у воді.Злити воду і добре промити.
У кипячений курячий бульон всипати порізану кубіками картоплю,моркву,цибулю і цілі гриби.Все варити майже до готовності.За 5хв до готовності додати дрібно нарізане куряче філе і приправи.
Додати зелень,перець і виключити суп.
До супу добре подати грінки зі розплавленим сиром.
 
Мої коментаріїї.Цибулю можна зажарити і додати до бульону.Але у мене не люблять зажарки,тому я проварену цибулю розмелюю на блендарі і потім додаю у суп.

Детальніше  Неділя | 22:51 |  Коментарів: (0)

Грушево-ванільний торт

На бисквіт:2 яйця,1\3стак цукру
50гр борошна
20гр крохмалю,1 пачка ваніліну
На грушевий мус:1кг груш,1\4стак цукру
1 лимонна галаретка
На крем:0.5л вершків 33%жирності,0.5стак цукру,1 ст л желатину,кілька капель екстракту ванілі.
На пропитку-100мл лікеру,для прикраси-50гр шоколаду
З даних продуктів на тісто спекти бисквіт.Для того відділити білки від жовтків.Білки збити на тугу піну,додати цукру і далі збивати.Потім додавати по одному жовтку і збивати.Муку вимішати з крохмалем і ваніліном і всипати у яєчну суміш.Легко і акуратно розмішати і одному напрямку.Викласти тісто у застелену форму і пекти 25 хв.
Остудити і лише потім пропитати лікером.
Для мусу груші очистити і потерти на терці.Змішати з цукром і проварити до готовності.(у мене зайняло 15хв)
Окремо розвести галаретку у дуже малій кількості води і влити до груш.Остудити до такого стану,коли мус почне трохи тужавіти,застивати.
Вилити мус на пропитаний бисквіт і поставити в холод для повного застивання.
Вершки збити з цукром до твердих піків і влити розведений желатин і 50гр води,екстрат ванілі.Ще раз добре все розмішати і викласти на охолодженний мус.
Поставити в холод на 4-5 год.
Прикрасити розтопленим шоколадом
 

Детальніше  Неділя | 18:21 |  Коментарів: (0)

Пляцок зі сливами

Для тіста:
3 стакана муки з розпушувачем
200 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
2 пакетики ванільного цукру
4 яєчних жовтка
10-12 слив
4 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка вершкового пудингу,кокосова стружка
Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до однорідного тіста з гладкою поверхнею
Тісто викласти у форму а зверху поскладати половинки слив
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.
Викласти білкову масу рівним шаром поверх слив,а зверху посипати кокосовою стружкою.Відправити до духовки і пекти 40 хвилин або до зарум'янювання тіста.
Мої коментарії.Пляцок вийшов дуже смачним,вологий,але моя помилка в тому що я не дочекалася коли охолоне(дуже вже сильний аромат стояв по всій квартирі)і він трохи розвалився.А те решта що застило-було надзвичайне!!!

Детальніше  Неділя | 18:19 |  Коментарів: (0)

Шоколадно-ванільний бисквіт з грушами

тісто:3яйця,1стак цукру,150мл олії,150мл кефіру,2стак муки,1пакет розпушувача,екстрат ванілі,1ст л какао,1 пакетик шоколаду(гарячий шоколад)1 ст л ванільного рому,3великих груші

Білки збити з цукром на міцну піну,поступово додавати по одному жовтку і продовжувати збивати.Далі влити олію,кефір і вимішувати.Обережно вводимо муку з розпушувачем і вимішуємо лопаткою або на самих менших оборотах міксера,але не довго(!)Ділимо масу на двоє.До однієї додаємо какао,шоколад і добре розмішуємо.До іншої екстат ванілі,1ст л рому.
На дно застеленної форми спочатку виливаємо біле тісто,ложимо на верх кусками половину з кількості груш,далі темне тісто і на верх решта груш.Ставимо у розігріту духовку на 30-40хв.Готовність провіряла сухою зубочисткою.
Готовий бисквіт посипати пудрою
 
 

Детальніше  Неділя | 18:17 |  Коментарів: (0)

Мої запечені баклажани

 
Моя начинка:1 велика цибуля,1болгарський перець,2помідори,200гр фаршу(мішаного),часник,зелень
Підготовити баклажани як у Наталі.Дати остинути.Готуємо начинку.Для того піджарити цибулю.Коли буде готова додати фарш і все добре виделкою розбити і піджарити.Далі даємо нарізаний кубіками болгарський перець,помідори без шкірки і нарізану серединку від баклажанів.Все протушити 10хв.В кінці додати трохи часнику.
Начинити цією масою синенькі і поставити у розігріту духовку на 20хв.Далі посипати тертим сиром і ще потримати у духовці 5хв до розплавлення сиру.Посипати зеленю і подавати.
 

Детальніше  Неділя | 18:14 |  Коментарів: (0)
Неділя, 19/11/2017, 00:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1374]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017