В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 273 274 275 276 277 278 279 »

Пляцок ПАСКАЛЯ

Для тіста:
3 стакана муки з розпушувачем
200 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
2 пакетики ванільного цукру
4 яєчних жовтка
Для начинки:
1 стакан джему або густого варення (абрикосового або сливового)
4 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка шоколадного пудингу
100 г тертого гіркого шоколаду
Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею.
Відірвати від тіста шматок величиною з кулак і, загорнувши в харчову плівку, відправити до холодильника.
Тісто, що залишилося, викласти у форму і змастити джемом.
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.
Викласти білкову масу рівним шаром поверх варення і посипати тертим шоколадом (півпорції).
Охолоджений шматочок тіста натерти на терці і посипати пляцок поверх шоколаду, потім присипати терте тісто шоколадом, що залишився.
Відправити до духовки і пекти 20 хвилин або до зарум'янювання тіста.
 
 
 
Рецепт настільки точний, простий і "послушний", що жодних змін не було потрібно.До речі, замість варення підійдуть і фрукти або ягоди, свіжі або консервовані. Пляцок вийшов ніжним і смачним

Детальніше  Неділя | 14:56 |  Коментарів: (0)

Брауніз з твердим сиром

Для брауніза:
150 г гіркого шоколаду
200 г масла
4 яїца
1 ст.саxара
2 ст.ложки порошка розчинної кави
4 ст.ложки коняка
1 ст муки, 1 пакет розпушувача
200 гр горіхів, порізаних на великі шматочки
Для сирного шару:
150 гр будь-який 30% сиру
30 г м'якого масла
1/4 ст цукру
1 яїцо
1 ст.лож. муки
50 гр натертого шоколаду(будь-якого)
жменя нарізаної кураги

Нагріти духовку до 180 гр
Розтопити шоколад з маслом(робила в мікро)
Збити яйця з цукром, поки суміш не буде світлою,добавити шоколадну суміш і збивати еше 1 хв.
Потім додати каву, коняк,чуть солі, муку, разрихл. і горіхи.Все добре перемішати.Вилити у форму.
Трохи збити тертий сир з маслом, додати цукор, яйце,муку і шоколад і курагу.
Вилити зверху на шоколадну масу і акуратно розподілити.
пекти 45 мин.
Верх я прикрасила растопленим шоколадом, горіхами і маленькими зефірчиками
 

Детальніше  Неділя | 14:54 |  Коментарів: (0)

Рулет "ПОЛОСОЧКА"(закуска)

Печінка куряча 500 гр.
Сир твердий 200 гр.
Яйце варене 2 шт.
цибуля 2 шт.
0.5 ст жирних вершків
Морква 1 шт.
Желатин 15 гр
Майонез 2-3 ст.л.
Кріп, зелена цибуля
Сіль, перець
Цибулю нарізати, обсмажити на олії, додати терту моркву і протушкувати 10-15 хв
Печінку промити, видалити плівку, нарізати великими шматками і додати до овочів на пательню.
Обсмажити, додати вершки і протушкувати до готовності під кришкою.
Сир і яйця натерти на терці, додати майонез, порезану зелену цибулю, кріп і вимісити до утворення однорідної маси.
Розпустити желатин в 100 гр.кипяченой води.
Печінку і овочі подрібнити блендером.
Розчинений желатин розділити на двоє і ввести в сирну і печінкову маси.
У форму, укладати шарами печінкову і сирну маси.
Поставити в холодильник на ніч.

Детальніше  Неділя | 14:52 |  Коментарів: (0)

ШОКОЛАДНЕ БРАУНІ З КАВОЮ

Шоколадне пришоколадне і дуже смачнюще!!!

200 г шоколаду
3 ст л какао
2 ст л розчинної кави
100 г вершкового масла
3 великих яйця
1 ст цукру, ваніль
1 п розпушувача
1 ст муки
для глазурі:1 пл шоколаду, 50 мл вершків(будь-яких)
 

 
Розігріти духовку і форму застелити бумагою.Ростопити шоколад з маслом у мікрохвил.,або на водяній лазні,добавити кави і добре вимішати.Збити яйця,цукор,ваніль.Добавити шоколадну масу ,потім муку з какао і розрихлювачем.Перемішати,влити у форму і випікати 30хв.готовність перевіряти паличкою.Вона повинна вийти з вологими крихтами(але не сирими!)НЕПЕРЕТРИМАЙТЕ!!!
Помадка.Розтопити шоколад з вершками.Полити брауні.СМАЧНОГО!
 


Детальніше  Неділя | 14:51 |  Коментарів: (0)

Торт "Полунична радість

Бісквіт: яїця-5 шт.цукор-1 ст+ 3 ст.л. мука-200 гр. ваніль на кінчику ножа Суфле: Сир обезжир.-200гр. Вершки 33%-0,5л Цукрова пудра-150 гр. желатин-30 гр. вода1/2ст. Полуниця свіжа-300-400гр. Шоколад для прикраси
Залийте желатин водою, для набрякання. Набряклий желатин розпустіть на водяній лазні, що б остигнув до часу приготування суфле. Приготуйте бісквіт, яйця і цукор збийте до пишного, повітряного стану, об'єм повинен збільшитися в кілька раз. Потім, обережно введіть муку, замішуючи в один бік і від низу до верху, додайте ваніль. Вилийте тісто у форму, випікайте бісквіт при температурі 170 гр. Готовий, охолоджений бісквіт розрізайте на два коржі, причому один корж зробіть тоншим це буде денце.
Поки остиває бісквіт, готуємо суфле.
Розітріть сир, що б зменшити фракцію крупинок і збийте з цукровою пудрою. У добре розтертий сир додайте тонкою цівкою зливання, не припиняючи збивати.
 
 


 
 
Коли сирна суміш збільшиться в об'ємі, стане однорідною і пишною, не припиняючи збивати, тонкою цівкою вводите розведений желатин.
Застелите форму харчовою плівкою, на дно рівним шаром розкладайте частину полуниці, зверху трохи суфле, зверху суфле шматочки бісквіта. На бісквіт- полуницю- суфле і так повторюйте, поки не закінчиться бісквіт і суфле. Останній шар суфле, на який покладете денце. У міру укладання бісквіта, прагніть акуратно ущільнювати бісквіти. Поставте торт в морозилку на 30 хв, потім в холодильник на 1-2години
 
 

Детальніше  Неділя | 14:48 |  Коментарів: (0)
Четвер, 21/09/2017, 16:49
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
ir71
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1330]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017