В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 273 274 275 276 »

Мясний хлібець з фісташками

900 г курячого м'яса або
м'ясо курячих грудок (близько 3шт)
400гр фаршу (свинина+говядина)
1 яйце
1 зубчик часнику, дрібно-дрібно порізати
120 г готової шинки, порізати маленькими кубиками
1/2 чашки сирих, очищених фісташок
трохи меленого мускатного горіха
сіль, перець за смаком
Курячі грудки перемолоти і змішати з фаршом.
4. Додати яйце, часник, шинку, мускатний горіх, сіль, перець. Все добре, ретельно перемішати
Розігріти плиту .
6. Змастити прямокутний аркуш дуже щільної фольги злегка маслом. Викласти на нього фарш і сформувати брусок..
7. Перенести на деко і запікати 1 годину. Дати остигнути, не виймаючи, потім охолодити в холодильнику.
Мої коментаріїї.У мене було мало фісташок і я додала жарений арахіс.Скажу вам що вигляд непоганий але цього не слід робити то смак у такого арахіса-ніякий.
Рецепт взятий зі сайту KYXARKA.RU
 

Детальніше  Неділя | 14:04 |  Коментарів: (0)

Котлети у картопляній шубі

 
На 12 шт:600гр фаршу
1 яйце
1 маленька суха булочка
Сіль,перець,2 цибулини,4 великих картоплі,2 ст л мелених сухарів,
1 головка часнику

До фаршу додати терту 1 цибулю,часник,сіль,перець,вимочену у молоці булочку,яйце,можна зелень і приготувати масу на котлети.
4 сирих картоплини тремо на дрібній терці(як на деруни)додаємо 2 ст л сухарів,1 терту цибулю,сіль,перець і добре вимішуємо.
Сформовані сирі котлети вимазуємо у картопляній суміші і жаримо на добре розігрітій пательні з обох сторін до готовності.
 
 
 

Детальніше  Неділя | 14:01 |  Коментарів: (0)

Пікантний помідоровий супчик

Потрібно:1кг помідорів,1 цибулина,3зубчика часнику,1 болгарський перець,1 морквину,250мл мясного бульону,4-5ст л оливкової олії,150гр рису,сіль,перець,зелень,спеціїї до смаку

Помідори залити кипятком і зняти з них шкірочку.Мякоть змолоти у блендарі.Цибулю дрібно нарізати піджарити.Часник порізати дрібно,перець соломкою,моркву на терку.Коли цибуля буде майже піджарена до неї добавити часник,перець і моркву.
до протертих помідорів долити бульон,додати піджарені овочі,рис,посолити.поперчити і варити 30хв.за 1-2хв до готовності заправити спеціями і зеленю.До супа добре подати грінки з чорного хліба намазані часником.

Мої коментарії.Я варила суп без рису.А готовий суп весь пропустила через блендер і у мене вийшов суп-пюре.

Детальніше  Неділя | 13:57 |  Коментарів: (0)

Мясо запечене у вині

Нам треба гарний кусок свинячої
шинки
1 голівка часнику + кілька додаткових зубчиків
близько 3-4 ложки солі
сушеної травички (майоран, чебрець, орегано, і т.д.)

Сиру шинку я мию, осушую паперовими рушниками, зрізаю всі лишні оболонки і зайвий жир.
Почистити голівку часнику, і дуже дробно посікти. До часнику добавляю сіль,трави і розтираю широким ножем, так би отримати гладку кашку.
Додаткові зубки часнику, ріжу на скибочки. У м'ясі я надрізую ножем невеликі отвори і вкладаю в нього по скибочці часнику. Соляно– часниковою кашкою натираю м'ясо з усіх боків. Кладу до посудини прикриваю продовольчою плівкою і до холодильника на всю ніч (або принаймні на 5-6 годин).
Наступного дня туди ж вливаю червоне вино (ідеально було б якби вино закрило все м'ясо, але зазвичай одна пляшка виявляється дуже мало) і знову прикриваю і вставляю до холодильника. Цього разу на 2-3 дні. Час від часу під час маринування я перевертаю м'ясо на другу сторону.
Виймаю з холодильника на1-2 години перед тим як ставити до духовки.
Розігріваю духовку до 180.C. М'ясо печу зануреним у винному маринаді. В процесі печіння знову я обертаю м'ясо. На декілька хвилин перед вимиканням духовки зливаю маринад,обмащую кетчупом(хоча того можна і не робити) після чого ще я допікаю м'ясо.У мене це триває 2-2.5год.
А вино, що зливається, можна використати як соус

Детальніше  Неділя | 13:29 |  Коментарів: (0)

Овочі з телятиною у горшочку.

Можу вам сказати що це надзвичайно корисне і смачне блюдо.Зараз надворі літо,овочів багато і саме тому у мене на столі кожний день овочі.Хочу поділитися рецептом приготування цієї страви.

Нам потрібно 0.5кг телятини(це на 6 горшочків),сметана та
овочі:картопля,помідори,кабачок,морква,цибуля,болгарський перець.
На дно горшочка наливаємо трохи вершкового масла,далі ріжимо картоплю кубіками,цибулю,моркву теж нарізаємо кубіками.Телятину нарізаємо тоненькою соломкою і складаємо поверх моркви.Далі кабачки,перець і помідори(з помідорів зняти шкірку).Посолити,приправити перцем,лавровим листом,можна додати 2ст л сметани і ставимо у гарячу духовку на 1.5години.Готову страву посипаємо зеленю і додаємо дрібно нарізаний часник
 
 
 

Детальніше  Неділя | 13:26 |  Коментарів: (0)
Неділя, 20/08/2017, 01:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1317]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017