В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 273 274 275 276 277 ... 293 294 »

Сирне печиво

 
200гр масла
1ч л солі
200гр твердого сиру
2 жовтки
2 стак муки
3ст л гірчиці
На кінчик ножа меленої паприки
Тмин,кунжут або любі інші приправи

Масло збити з гірчицею до пишної маси,додати жовтки і добре розбити.Поступово всипати муку і приправи і розмішувати.В самому кінці додати тертий сир,замісити тісто,зкрутити валиком і поставити в морозилку на 1 годину.
Нарізати кружечками і випікати у розігрітій духовці до золотистого кольору.

Мої коментаріїї.Печиво чудове!Приправи можна давати любі,які ви любите.Також можна додати дрібно посічену зелень.
Треба обов’язково дочекатися,щоб підстило бо у гарячому вигляді воно сильно ломиться.Дуже добре смакує з пивом.

Детальніше  Понеділок | 12:57 |  Коментарів: (1)

Кекс НЕГРЕНЯ

"Вибрані шоколадні торти" ("Бібліотечка світової кухні")
2 стакана муки з розпушувачем
1/3 стакана какао
1 стакан цукру
200 г вершкового масла
250 г гіркого шоколаду, подрібнити
1/3 стакана теплої води
3 яйця
 

Духовку нагріти до 160 градусів. Змастити глибоку форму
(23 см) розтопленим вершковим маслом
Просіяти у велику миску муку і какао. У центрі зробити поглиблення.
У середню каструльку налити воду, додати цукор, вершкове масло, шоколад і перемішувати на слабкому вогні, поки масло і шоколад повністю не розтануть і суміш не стане однорідною.
Зняти з вогню. До сухих інгредієнтів додати масляно-шоколадную суміш і яйця і швидко і акуратно перемішати дерев'яною ложкою. Не перемішуйте довго!
5. Масу викласти у форму і випікати 1 годину або до тих пір, поки зубочистка не вийде чистою з тортика.
Залишити у формі на 20 хвилин, потім перевернути на решітку
Мої коментарі. Якщо будете пекти не в силіконовій формі, треба викласти дно і борти папером для випічки і змастити папір маслом. Форма неодмінно має бути глибокою - тортик добре піднімається. А робити його дуже просто, ось тільки печеться він потихеньку. Шоколадна маса до забивання яєць не густа, після перемішування з яйцями стає в'язкою і збирається до купи, майже не залишаючи слідів на стінках миски. Стежите аби не пересушити кекс.
В оригінальному рецепті кекс добре полити помадкою зі шоколаду.Але кекс настільки шоколадний що я обійшлася без неї

Детальніше  Понеділок | 12:53 |  Коментарів: (0)

СОТЕ З ОВОЧІВ

1 баклажан
1кабачок
1 червоний перець
1 жовтий перець
3шт помідорів
50гр тв..сиру
Сіль,приправи
2зубчика часнику,зелень
 
 
Великий баклажан нарізати кубіками і посолити.Почекати щоб вийшла гіркота.а потім пожарити на оліїї.Цибулю теж нарізати і пожарити,змішати з баклажанами.
Помідори ,кабачок і перець (бажано різних кольорів )нарізати кубіками.
У змащену форму викладаємо на дно баклажан з цибулею,а далі шарами чергуємо перець.кабачок,помідори.Верхній шар має бути помідори.Посолити,приправити і на верх потерти твердий сир.Ставимо у розігріту духовку на 30хв.
Посипати зеленю і дрібно нарізаним часником.СМАЧНОГО!

Детальніше  Понеділок | 12:51 |  Коментарів: (0)

Баклажани в аджиці

 
Цей рецепт приглянувся мені давно.Одного разу в гостях таке їла,але якось попросити рецепт не сміла,бо не такі вже близько знайомі ми були з господинею,люди.І ось зараз на Кулінарі я знайшла щось таке подібне і спробувала зробити.А смакувати буду взимку.
Отже дякую administra за рецепт(слова автора,фото -моє!)

2 кг баклажан
1 кг болгарського перцю
0,5 кг моркви
1,5 кг томатів
100 гр 9%уксуса
200гр часнику
400 гр рослинної олії
150 гр цукру
50 гр соли
зелень петрушки
пекучий перець за смаком, у мене 1 стручок

баклажани нарізати кружечками 1 см завтовшки, моркву натерти на крупній терці, перець нарізти півкільцями, помідори подрібнити в пюре.Все викласти в миску, додати цукор, сіль, масло.Варити з моменту закипання 45 хв.За 10 хв до кінця додати подрібнений часник, перець, зелень петрушки і оцет.Гарячими розкласти в стерильні банки.Вихід 8 банок по 0,5 л

 

Детальніше  Понеділок | 12:49 |  Коментарів: (0)

Лавашні налисники з грибами

2 листа лаваша
1 куряча грудка
1кг грибів(у мене підберезники)
1 цибулина
Сир твердий
Олія
Сіль,перец.

Листи лаваша нарізати на квадрати.
Гриби відварити у підсоленій воді,порізати на смужки і піджарити у розігрітій оліїї поки не випарується рідина.
Цибулину також піджарити до золотистого кольору і додати до грибів.
Сиру курячу грудку нарізати тоненькими смужками і піджарити у сильно розігрітій оліїї декілька секунд,постійно помішуючи(не довго!!!)
Змішати гриби і м'ясо,посолити,поперчити,.вимішати.Можна додати зелень.Начинити цією масою налисники.Помістити їх у змащену маслом форму,побрискати зверху маслом і потерти твердий сир.

Запікати всю цю справу у розігрітій духовці(200гр)десь 30хв.Налисники стають хрумкими.
Подавати до росолу або грибної юшки.Смачного!!!
 

Детальніше  Понеділок | 11:46 |  Коментарів: (0)
Четвер, 18/01/2018, 05:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1405]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2018