В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 274 275 276 277 278 ... 287 288 »

Фарширований перець

Запарити у 0.5л кипяченої води ,1 стакан рису і поставити хай напухає.Тим часом пожарити 2цибулини,коли буде майже готова золотиста цибуля,додати тертої моркви і все протушити 3хв.
Змішати запарений рис з зажаркою з цибулі,моркви,додати приправи,перець,сіль,зелень,часник і пів кілограма фаршу.Все добре вимішати і начинити тою масою перець.(Перець я попередньо баланшую в кипяченій,підсоленій воді 3хв.)Взяти 3ст л сметани+2 ст л томатної пасти+1 стакан води-все вимішати і залити цією сумішю перець.
Поставити у духовку на малий газ на 1 годину.Смачно і ситно!

Детальніше  Неділя | 18:12 |  Коментарів: (0)

Урочистий корж з яблуками

 
На бісквіт:5 яєць,1скл цукру,0.5стак борошна,0.5стак крохмалю,2ст л порошку до печива
На желе:3 лимонні желе,5-6 яблук,3склянки води,
На крем:0.5л молока,0.5 стак цукру,цедра лимона,2 ложки крохмалю,1 ст л борошна
200гр масла
 
Білки збити з цукром на тверду піну,по одному добавляти жовтки,не перестаючи збивати.
Борошно вимішати з крохмалем і порошком до печива,всипати у яєчну суміш і легко все вимішати.викласти у змащену форму і пекти бісквіт 25 хв при 180гр.
Три желе розчинити у трьох склянках води,до гарячого желе додати терті яблука,все вимішати.Коли почне гуснути,влити на бісквіт.
Крем:Невеличку кількість молока відлити,а решта закип’ятити з цукром.До відлитого молока додати борошно,цедру розмішати і зварити в молоці,як молочний кисіль.Охолодити.Розбити масло в пухку масу і малими порціями добавити заварену муку,добре збити.Крем викласти поверх галаретки і прикрасити шоколадом.
Охолодити в холодильнику 5-6 год,краще на ніч..

Детальніше  Неділя | 18:10 |  Коментарів: (0)

Сирники з яблуками

500 г сиру
2 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ч.л. цедри лимона
2 яйця
0.5 ст муки
2 ст.л. кукурудзяної муки + для обкачування
2 тертих великих яблука
 
Розтерти сир з цукром і цедрою. Додати яйця, сіль, муку і перемішати. Сформувати 10 маленьких колобків.В середину кожного покласти чайну ложечку тертих яблук. Обваляти їх в кукурудзяній муці
Розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Викласти кульки , злегка притискуючи зверху долонею. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін.
Можна посипати цукровою пудрою і подавати з медом, варенням або із сметаною
 

Детальніше  Неділя | 18:08 |  Коментарів: (0)

Кекс зі сиру


200 г муки
350 г сиру
200 г цукру
100 г вершкового масла або маргарину
100 г крохмалю
4 яйця
1 пакетик розпушувача
2 ст. л. лимонного соку
терта цедра 1 лимона
1/2 ч. л. соли
мелений імбир - на кінчику ножа
вершкове масло для змазування форми
1 ст. л. цукрової пудри + пудра для посипки
Змастити маслом форму і посипати цукровою пудрою.
Протерти сир. Змішати крохмаль, муку, розпушувач, сіль і імбир. Додати цедру.
Цукор збити з маслом в світлу кремоподібну масу. Поодинці додавати яйця, збиваючи після кожного. Потім поступово додати сир і кожного разу збивати. Потім вже підмісити борошняну суміш.
Викласти у форму. Поставити в розігріту духовку.. Перевірити, чи пропеклася середина, за допомогою дерев'яної палички.
Готовий кекс перевернути на грати і остудити. При подачі посипати цукровою пудрою.
Я форму нічим не змащувала і не обсипала, оскільки вона силіконова. Випікала при 200 град. близько 50 хвилин.

Детальніше  Неділя | 18:06 |  Коментарів: (0)

Котлетки з кабачків

1 середній кабачок
100гр твердого сиру
2 яйця
0.5ст муки
сіль,перець,зелень
Кабачок потерти на терці і відцідити рідину.Добавити до кабачка тертий на терці сир,муку і яйця.Посолити,поперчити,нарізати зелень.гарно вимішати і на розігрітій оліїї жарити котлетки.
Швидко і смачно!
 


Детальніше  Неділя | 18:04 |  Коментарів: (0)
Неділя, 19/11/2017, 00:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1374]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017