В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 274 275 276 277 278 279 »

Їжачки(закуска)

картопляне пюре, хліб, сир, 4 перепелиних яйця, дробленні сухарі, чорний перець горошком
З хліба вирізаємо основу під "їжаки",ложимо кусочок сиру і половинку перепелиного яйка.Накриваємо все це діло картопл.пюре і посипаємо сухарями,формуючи при цьому фігурку схожу на їжака.Запікаємо у духовці 10хв.СМАЧНОГО!

Детальніше  Неділя | 14:46 |  Коментарів: (0)

ЗАКУСОЧНІ КАЛИ

Шинка(нарізка) 200 г
сир 100 г2-3 ст.л.жирной сметани
1 помідор
зелений лук
перець, паприка, 1 зубець часника
марінов.корнішон
Шинку нарізуйте тонкими скибочками(у мене вже нарізана була), змастіть приготованою масою, скрутіть рулетіками,зкрепіть зубочисткою і вставте корнішон
Масса:сир гарненько вимісіть з дрібно нарезаним помідором, зеленим луком, добавте часник,перец і чуть паприки.Все заправте жирною сметаною.Готові кали оформите зеленню.
 

Детальніше  Неділя | 14:39 |  Коментарів: (0)

Салат КОКТЕЛЬНИЙ

200 г курячого філе
1 свіжий огірок
1 зварене яйце
100 г чорносливу
100 г горіхів
4 ч.л.сметани
4 ч.л.майонеза
зелень
Чорнослив вимочити в окропі, охолодити.Відварене філе, огірок, чорнослив нашаткувати соломкою, яйце дрібно порубати, горіхи подрібнити.
Сметану змішати з майонезом.Підготовлені продукти укласти шарами, полити майонезно-сметанним соусом, зверху прикрасити горіхами і зеленню.
 

Детальніше  Неділя | 14:25 |  Коментарів: (0)

Курячі кульки з моцареллою

500 г курячого філе
3 скибочки білого хліба
1 яйце
1 ч л курячої приправи
200 мл нежирних вершків
100 гр моцарели
30 г тертого твердого сиру
150 мл олії
сухарі для паніровки
Приготувати з філе фарш.Відокремити білок від жовтка.Сир натерти на терці.
Замочити білий хліб у вершках, залишити на 10 хвилин.Віджати хліб і покласти у фарш, додати курячої приправи і тертий сир.Покласти вершки, що залишилися після замочування, і жовток і добре вимісити.
З фаршу зробити коржик і покласти в центр маленький шматочок моцарелли.Зкатати кульки, занурити в збитий білок, обваляти кульки в муці, потім в сухарях.
Обсмажувати з усіх боків в маслі до повної готовності

Детальніше  Неділя | 14:23 |  Коментарів: (0)

Пляцок ЯГІДНА ПАННІ

на тісто:
- 3 стакана пшеничної муки
- 5 жовтків
- 1,5 пачки маргарину
- 1 пачка розпушувача
- 2ст л цукру

- 100 г будь-яких ягід
- 1 ст ложка какао

Маса з сиру
300 г м'якого сиру
1 яйце
1 пачка(90г) малинового киселю

Маса з білків
- 5 білків
- 1,5 стакана цукрової пудри
- 3 ложки крохмалю
- 1 ложка соку з лимона
* 1 стакан у мене 250 мл або 135 г
Муку перетерти з маргарином, потім додати жовтки, порошок- розпушувач і цукор. Замісити тісто (якщо що дуже ліпиться, можна ще підсипати мукою). Готове тісто розділити надвоє. Одну частину замотати продовольчою плівкою і вкласти на годину до морозильника, другу викласти на дно тортівниці в діаметрі 28-30 см, або прямокутну форму 36x23 див.
Ягоди обполоснути, осушити, зняти плодоніжки. Розрізати на половинки(якщо полуниця) і нарізувати на тісто. Припорошити ягоди какао
Маса з сиру.
Все збити в міксері і викласти масу на ягоди
Маса з білків.
Білки збити в тугу піну з щіпкою солі, збиваючи всипати повільно цукор, а під кінець крохмаль і сік з лимона.
Накласти піну на сирну масу і на неї стерти заморожене тісто. Вставити в нагріту духовку і пекти близько години при 180C
 
 

Детальніше  Неділя | 14:21 |  Коментарів: (0)
Четвер, 21/09/2017, 16:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
ir71
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1330]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017