В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 274 275 276 277 278 ... 315 316 »

Турецька пахлава

Турецька пахлава

Тісто:

Мука-500 гр
Молоко-150 мг
Масло вершк.-50 гр
сіль

Для змазки

Масло вершкове розігріте-200 гр

Начинка

Горіх мелений -300 гр
Цукр.пудра-300 гр
Все змішати

Сироп

Цукор-250 гр
Вода -250 гр
Зварити сироп,охолодити

Молоко посолити ,підігріти з маслом ,всипати муку та замісити еластичне тісто.Хай тісто відпочине 30 хв.Потім тісто поділити на рівні кульки,у мене вийшло 18 шт.Кожну кульку розкачати ,мають вийти тонкі кружальця.Кружальце змастити добре маслом,насипати начинкою ,взяти палочку ,товщиною в карандаш та дл.25 см..За допомогою палочки звернути рулет ,та стягнути з палочки ,зробивши при цьому зборки .Вироби змазати жовтком розведеним з водою,та поставити випікати.
Горячу пахлаву в формі залити сиропом на 6 годин Смачного


Детальніше  Понеділок | 22:17 |  Коментарів: (2)

Яблучний пиріг на печиві

 
800гр яблук
1ст л кориці
Цукор 1 стакан
3 яйця,
1 склянка сметани
 100г розтопленого вершкового масла
1 пакетик розпушувача
Муки стільки, що б вийшло тісто як на оладки.
1 пачка звичайного печива(типу Шкільне)
0.5стакана молока
Помадка 
50мл вершків(сметани)
 50гр масла, 50гр чорного шоколаду
 
 
Цукор збити з яйцями, додати розтоплене масло, додати сметану, розпушувач. Муки стільки, що б вийшло тісто як на оладки. Печиво звичайне в пачках розминаємо до крихти, вливаємо молоко і размішуємо.Висипаемо цю масу в форму і рівняємо по всій поверхні. На печиво складаємо різані яблука, присипаємо корицею і заливаємо тістом. Пекти хв 40 при 180. Готовий пиріг перевертаємо на блюдо. Форму змащувати не потрібно.
 
Помадка: всі компоненти довести до кипіння і гарненько вимішати. Остиглий пиріг заливаємо помадкою.Прикрашаемо за бажанням!
 
 

Детальніше  Понеділок | 11:37 |  Коментарів: (1)

Сирно-шоколадні тістечка

 
1 склянка мелених вафлів (у мене було "Артек")
1 / 2 банки згущеного молока
Начинка: 250 грам знежиреного сиру
100 грам шоколаду
1ч. ложка цедри лимона
100 г кураги
 щіпка ваніліну
6 ст.л.цукру
 3ч.л. желатину
250мл. жирних вершків
 
 
 
Вафлі перемішуємо з молоком.Розприділяємо всю цю масу по дні рознімної форми (притискається дуже добре, але краще робити руками, тому що маса липка трохи)-і в морозилку. Насамперед замочила желатин в невеликій кількості води. Потім курагу промила, залила десь склянкою води і поставила варити на повільний вогонь, поки не стане м'якою. Потім остудила і в блендері все в пюре перемолола. Пачку сиру розділила навпіл, пропустила кожну частину через сито В одну частину додала розтоплений шоколад, 3ст.л цукру, в іншу-курагу і ванілін, цедру лимона а так само інші 3 ложки цукру. Желатин на бані розпустила і порівну додала в обидві суміші. Сливки збила і теж порівну додала. На основу викладала по черзі 1 / 2 маси з курагою, 1 / 2 шоколадної, відповідно по два рази на годину у холодильник. Прикрасила стружкою шоколаду і кокоса.
 
 
Получилось смачно і гарно.Попробуйте собі приготувати,непошкодуєте бо смачно!

Детальніше  Понеділок | 11:22 |  Коментарів: (2)

СМАЖЕНЕ МОЛОЧНЕ ПОРОСЯТКО

Берем молочне поросятко випотрошуємо його і ставимо вимочувати на добу.Потім позбавляємось щетини з допомогою обпалювання, натираємо сіллю,приправою і часником.Залишаємо так на добу,щоб добре промаринувався.Закріпляємо на вертілі і смажимо 3-4 год залежно від ваги на яблучних дровах. Поливаємо час від часу вином і постійно прокручуємо вертиль,щоб наше поросятко добре пропеклося.Знімаємо оформляємо і до столу.Смачного!!!
 
 
 

Детальніше  Неділя | 12:03 |  Коментарів: (2)

Кекс з цедрою апельсина та шоколадом

 

яйця 3 шт.
цукор 0.5 склянки
соняшникова олія 4 ст. ложки
кефір 0.5 склянки
борошна 2 склянки
соди 0.5 чайн. ложки
розпушувач 0.5 чайн. ложки
ванільний цукор 1 упаковка
шоколад 100 гр
цедра апельсина(у мене 2х)
 

Обожнюю випічку з цедрою апельсина!!!!
Запах просто зводить з розуму! Такі аромати літають по кімнаті поки печеться цей неймовірно легкий кекс.
Зараз у нас апельсинової-мандариновий сезон, скористаємося моментом.

Отже.
Два види цукру розтерти з яйцями.
Додати масло, кефір і соду з розпушувачем.
Всипати борошно і замісити тісто. Воно схоже на оладєве тісто(чуть густіше)
Натерти на крупній тертці шоколад, додати цедру.
Випікати при 180-200 гр. хвилин 30-40.
Приготуйте і Ви!
Смачного!
 
 

Детальніше  Субота | 19:35 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 17/07/2018, 14:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1516]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2018