Огірок - 1шт
Болгарський перець червоний - 2шт
Цибуля червона - 1шт
Часник -2 зубчики
Лимон
Оливкова олія -2- 3ст.л
Томатний сік
зелень
Помідори покласти в миску , залити окропом на 2-3 хвилини , потім воду злити , з помідорів зняти шкірку , порізати на 4 частини.
Перці почистити від насіння ,зпекти в духовці при 200грд -20-30хв.Покласти в поліетиленовий кульок на кілька хвилин.
Далі легко зняти шкірочку. Порізати , огірок очистити від шкірки і теж порізати.
У блендер покласти помідори , перець , огірок , червону цибулю , часник і подрібнити до консистенції пюре , потім додати сік половини лимона , оливкову олію , томатний сік , ще збити.
Поставити в холодильник на 1 годину. Готовий суп посипати зеленню , можна подавати з сухариками .Я подавала з відвареним мясом.
Приємного апетиту !