В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 341 342 343 344 345 ... 425 426 »

Торт на святкування одного рочку для дівчинки

Вага 2кг.В середині ванільні бисквіти з вершково-сирним кремом,персиками та полуничкою


Детальніше  Середа | 17:48 |  Коментарів: (8)

Яблучна шарлотка на йогурті

Недавно до нас на форум прийшла одна дуже мила жіночка,чудова мама двох дівчаток і прекрасна господиня.Саме вона поділилася з нами рецептом "Яблучної шарлотки".

Смачно не передати.

Дякую,Мартусі1309,за смачний рецепт.


А всіх кого зацікавий рецепт,заходьте до нас на форум СЮДИ


Детальніше  Середа | 11:58 |  Коментарів: (0)

Тістечко "Персик"

Рецепт зі серії швидко та смачно.

200 г готового листкового тіста;
2 персики ;
4 ст . л . абрикосового джему ;
1 яйце.

Персики вимити , обсушити , розрізати навпіл і видалити кісточки. Кожну половинку нарізати скибочками.
Тісто розкачати в тонкий пласт , вирізати 4 кола з хвостиком , діаметри кіл повинні бути на 1 см більше діаметрів половинок персиків.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Кола з тіста густо змазати абрикосовим джемом , покласти по центру половинку персика .
Яйце злегка збити і змастити краю пиріжків. Випікати 15 хвилин (або до готовності) .
Рецепт підглянула в
laperla_


Детальніше  Вівторок | 09:55 |  Коментарів: (2)

Швидкий бисквітний рулет

Думаю що у кожної господині є рецепти , які виручають її , коли готувати немає часу , але потрібно швидко і щось особливе - смачне , красиве або навіть просто до чаю.
Цей рецепт мене ніколи не підводив - усе робиться просто , швидко,без зусиль . Рулети по ньому завжди виходять повітряними ,та смачними.

На тісто
5 яєць ;
1 склянка цукру;
1 склянка борошна;

На крем
250гр сиркової маси(готової)
0.5ст хорошої сметани
0.5стак ягід(суниці)

 Холодні яйця розбиваємо в чисту посудину , добре збиваємо міксером - повинна вийти густа маса . Поступово додаємо цукор і продовжуємо збивати.Так само поступово - борошно. І перемішуючи міксером.

Тут єдиний секрет вдалого рулету полягає в тому , щоб не переборщити з борошном - краще покласти неповну склянку , стакан " без верху ",бо надлишок борошна зробить тісто більш щільним , що ускладнить згортання рулету.

 
Деко застилаємо папером для випікання , на нього ( нічим не змащене ) виливаємо тісто , рівномірно розподіляємо .У прогріту до 180 градусів духовку тісто відправляємо на хвилин 10 - не перестарайтеся , рулет повинен бути злегка золотистим. Ніяких скоринок , подрумяненних країв в даному варіанті не допускається .

 Витягли бісквіт - швиденько беріть чистий рушник і починайте згортати рулет , поступово відриваючи пекарський папір і допомагаючи собі рушником - тісто адже гаряче .Так треба залишити на кілька хвилин(15-20)Далі вже можна розгортати і далі охолоджувати.

Тісто прийме форму рулета і з кремом доволі легко зкрутиться знову у рулет. 
Для крему.Сирну масу збиваємо з сметаною і промазуємо рулет.Посипаємо суничками і зкручуємо.Треба дати трохи часу щоб рулет добре застив у холодильнику.А тепер спокійно можна нарізати до чаю.
Дуже смачно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Детальніше  Понеділок | 10:28 |  Коментарів: (3)

Салат з язика "Вишуканий"

1 великий яловчиний язик
1 цибулина
1 стакан відвареної фасолі
пів літрова баночка маринованих грибів(я брала мариновані лисички)
майонез
перець до смаку

Язик відварити,остудити і нарізати тоненькою соломкою.Цибулю пожарити до золотистого кольору і додати до язика.
Гриби промити ,фасолю остудити.Всі продукти зєднати і заправити майонезом.

Детальніше  Неділя | 20:59 |  Коментарів: (1)
Четвер, 25/04/2024, 18:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024