В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 345 346 347 348 349 ... 425 426 »

Сирник класичний з вишнями

Складники на корж:

вершковий крекер - 1 пачка
масло вершкове - 100 г
кориця - 1-2 ч.л
1 жовток

Складники на сирну масу:

600-700 гр сиру
4-5 яєць
2ст.л.манки
100 гр масла
1ст цукру
 цедра, родзинки, ванілька і т.д за бажанням(я давала лише цедру 2х лимонів)

1стакан вишень без кісточок

Це пропорція на невеличку круглу роз"ємну форму діаметром десь 22 см

Не відкриваючти пакету, товчемо кревер скалкою, або все змолотити у процесорі на крихту.Вимішуємо крихти печива з розтопленим маслом та корицею і жовтком. Добре вимішати руками, щоб маса більш-менш трималась купки.Розкласти тісто по дні форми.
На верх викладаємо свіжу вишню без кісточок.
Далі сирну масу.
На сирну масу.Сир змолоти на мясорубці,додати жовтки,манку та розтоплене масло і цедру лимонів.Окремо збити білки з цукром і частинами додавати до сиру при цьому весь час розмішуючи.
пекти близько години при 180град.Нарізати повністю охолодженним.
Можна розтопити шоколад і полити зверху охолоджений сирник.Я посипала сухим шоколадом(для напитків)

Смачного!!!

Детальніше  Субота | 17:43 |  Коментарів: (2)

Тортик лялька

І знову чергова лялька.....скільки їх ще буде....


Детальніше  Субота | 12:24 |  Коментарів: (1)

Котлети по львівськи

Сьогодні приготувала давно забуту мною страву.Колись часто готувала і саме сьогодні пригадала.
Отже нам потрібно:

3 шт курячої грудки
400гр фаршу(у мене мішаний тялятина+свинина)
1 цибуля
2зубці часнику
1 яйце
приправ
соєвий соус
сіль,перець
Крім того
з яйця і 4ст л сухарів для паніровки
зелень для прикраси
олія

Курячу грудку розрізати на тоненькі пластинки і відбити(як на відбивні).Присипати приправами та дати 2 ст л соєвого соусу.Залишити маринуватися на 30 хв

А тим часом готуємо фарш.Добре звичайно мясо розмолоти на фарш.До фаршу додаємо перемелену цибулю та часник,сіль,перець і жовток яйця.Все добре вимішуємо.
На курячі відбивні кладемо зформовану з фаршу котлету і зкручуємо рулетиком з відбивною.
Спочатку котуляємо у сухарях далі у злегка збитому яйці.Жаримо на розігрітій олії на невеликому вогні під закритою кришкою.

Можна подати до любого гарніру або овочевого салатика.Смачного!!!

Детальніше  Четвер | 16:05 |  Коментарів: (0)

Торт бисквітний зі сирним кремом та ягодами

Думаю,що варто своїх рідних трохи попестити солодкою смачною випічкою.Ось сьогодні при гарному настою і чудовій погоді,спекла тортик для найдорощих.

Бисквіт на окропі.

Бисквіт на окропі
4яйця
1ст цукру
1ст муки
1ст л порошку до печива
1ст л олії
3ст л окропу
ваніль

Яйця збити з цукром до гарного соломяного кольору(збивати близько 15хв)
Всипати муку,просіяну з розпушувачем,ваніль і вимішати лопаткою методом складання(в одну сторону)
Влити 3 стл окропу,відразу швидко мішати і 1 ст олії,теж легко вимішати.Влити все у застелену пергаментом форму і випікати до готовності.Охолодити і розрізати на три коржі.

Крем.
250гр сиру(сметанкового,мякого)
1ст вершків
1ст пудри.
1 стак ягід чорниць
Сироп.
1ст води+0.5ст цукру+100гр лікеру(коняк або горівка)

Вершки збити з пудрою до піків,по трохи додавати сир і продовжувати збивати.Крем виходить пухкий та ніжний.

Складаємо торт.Коржі пропитуємо сиропом.Викладаємо крем і добре посипаємо ягодами.На верх торта залишаємо трохи крему і прикрашаємо по бажанню.

Те що смачно,то я вам гарантую!!!

Детальніше  Вівторок | 17:09 |  Коментарів: (12)

Легкий швидкий пиріг

Із серії "гості на порозі". Інколи треба швидко щось приготувати а часу бракує,то виручають саме такі прості доступні рецепти.Ось одним із них ділюся з вами.

Треба:
2 яйця
1 стакан цукру
1 стакан кефіру(можна сметану або йогурт)
2 стакани муки
1 пакет розпушувача
1ст л олії
ваніль
3ст л кипятку
1 стакан любих ягід(у мене порічки)

Яйця збити з цукром додати кефір,ваніль.всипати просіяну муку з розпушувачем і дозмішати.Тісто трохи густе,але вимішується.Влити 3 ст л кипятку і олію,розмішати.В самому кінці всипати ягоди,вимішати і вилити у застелену форму для випічки.Я ще зверху посипала кольоровими цукатами.Випікати 30-35 хв при 180гр до приємного золотистого відтінку.
Як чуть остине можна нарізати до кави.
Смачного!!!


Детальніше  Вівторок | 11:34 |  Коментарів: (4)
П`ятниця, 29/03/2024, 05:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024