Для дека 20 см на 30см
500 - борошна
200 - маргарину / перетерти з борошном /
200 - цукру
1 пакет порошку до печива
2 - яйця
6 стол. ложок томатної пасти (густої,не кетчупу!)
Замісити тісто і розділити на 3 частини.Тісто трохи липне до рук,тому при розкачуванні можна трохи підсипати борошном.Я робила на силіконовому коврику і потім з його допомогою легко перенесла на застелене папером,деко.Пекти 20хв,непекти!Коржі повинні бути м'якими і не підгорівшими.
Крем.
Заварний.До крему додала вишні у власному соці.
Перемастити і поставити у прохолодне місце,для того щоб пляцок добре пропитався кремом.
На оздоблення пляцка використала розтоплену плитку чорного шоколаду.