В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 360 361 362 363 364 ... 425 426 »

Пляцок "Руде щастя" з вишнями

Цікавий привабливий на вигляд і смак пляцок,гарно смакує з філіжанкою міцної кави.В оригінальному рецепті замість вишень має бути курага,але вишні дають такий неповторну кислинку у солодкій випічці,тому я використала саме їх.

Для дека 20 см на 30см
500 - борошна
200 - маргарину / перетерти з борошном /
200 - цукру
1 пакет порошку до печива
2 - яйця
6 стол. ложок томатної пасти (густої,не кетчупу!)

Замісити тісто і розділити на 3 частини.Тісто трохи липне до рук,тому при розкачуванні можна трохи підсипати борошном.Я робила на силіконовому коврику і потім з його допомогою легко перенесла на застелене папером,деко.Пекти 20хв,непекти!Коржі повинні бути м'якими і не підгорівшими.

Крем.
Заварний.До крему додала вишні у власному соці.
Перемастити і поставити у прохолодне місце,для того щоб пляцок добре пропитався кремом.
На оздоблення пляцка використала розтоплену плитку чорного шоколаду.


Детальніше  Субота | 11:35 |  Коментарів: (0)

Сирний перекладенець


Рецепт розрахований на дуже мале деко.Я робила подвійну порцію на деко розміром 30*20см.
 

тісто:
100гр масла мягкого
100гр цукру
1 яйце
1.5ст л меду
1.5ч л порошку до печива
3 ст л сметани
350г борошна
Крем.
0.5 домашнього сиру
100гр масла
150гр цукру
1 пакет пудингу або 3 стл крохмалю 
2 яйця
 

З даних продуктів замісити тісто.Має бути мяке і трохи липнути до рук.Загорнути у плівку на 1 год поставити у холодильник.Тісто розділити на три частини.Далі у застелену папером форму мокрими руками поволі розкладаємо тісто і печемо три коржа.(можна розкачати тісто на силіконовому коврику і перенести на деко)Неперепекти!
Робимо крем.Всі продукти на крем помістити у кастрлюлю і добре вимішати.Варимо до густоти.Спочатку маса стане рідка але з часом почне гуснути.Треба весь час помішувати щоб не пригорала.
Гарячий крем викладаємо на коржі,притискаємо і ставимо у прохолодне(не у холод!)для пропитки на 5-6 год.Далі в холодильний щоб перекладенець охолонув і смачного!!!!
Мої коментарії.У мене крем рожевий бо мала полуничний пудинг.Трохи не рівномірно поділила тісто на коржі,саме тому нижній корж вийшов товстий.Але смак незрівнянний!Раджу вам собі таке спекти.



Детальніше  Субота | 09:59 |  Коментарів: (1)

Чахохбілі з курки


1 курка (1-1,25 кг),
 4-5 цибулин,
1 стак вареної квасолі 
500 г помідорів, (у мене консервовані)
25 г вершкового масла,
 1,5 ч. ложки червоного перцю,
1 ч. ложка хмелі-сунелі,
 1 ч. ложка насіння коріандру,
 1 ч. ложка  шафрану
 

Шматки курки скласти в каструлю і тушкувати під закритою кришкою. Коли м’ясо виділить сік, злити його в окремий посуд, а птаха продовжувати тушкувати разом з нашаткованим цибулею, додавши масло і часто помішуючи, щоб страва не підгоріла.

Готову курку залити соком, який виділився при тушінні, додати попередньо відварену квасолю, тушковані і протерті через друшляк помідори. У середині гасіння влити, якщо буде потрібно, трохи води, в якій варилася квасоля. У самому кінці покласти пряну зелень, червоний мелений перець, хмелі-сунелі, насіння коріандру, шафран, досолити.
Мої коментарії.Рецепт розрахований на густу страву,я б швидше сказала що це друга страва.Але вже після свят так хочеться рідкого,тому у чахохбілі додала більше рідини і страва вийшла рідка,як перше.Дуже смачно.Спробуйте собі таке приготувати.
 

Детальніше  Четвер | 11:29 |  Коментарів: (0)

Пляцок "Марічка"

На перший корж
3 жовтка збити із 0.5 ст. цукру, додати 1 пачку розтопленого та охолодженого шоколадного масла, 2 ст.л. какао, 2 ст. муки, 1 пачку порошку до печива.Тісто дуже липне до рук,тому у форму треба викладати мокрими руками.
Окремо збити 3 білка із 1 ст. цукру, додати 200 гр. кокосової стружки і виложити на тісто. Спекти шоколадний корж з білками.

На другий корж:
1 стакан маку запарити і втерти в макітрі або розбити блендером, збити 3 яйця із 1 ст. цукру і додати до маку. Додати розмякшене масло-100гр, 1 ст. вишень без кісточок, 1ст л крохмалю,2ст л муки,2стл манки, 1 ч.л. порошку до печива.Тісто густе але лиється.Спекти корж.

Крем
1стак сметани
1 пакет згушувача до вершків
0.5 баночки згущеного молока з какао

Сметану добре збити з загушовачем до вершків.Поступово додавати по ложці згущене молоко з какао.Збити до пишної маси і перемазати коржі.
Прикрасити побажанню. Я робила ще окремо масляний крем зі згушеним молоком і обмазала верх пляцка.Вийшло смачно.
Рецепт розрахований на деко 20*30см.


Детальніше  Вівторок | 13:44 |  Коментарів: (1)

Вітання з ВЕЛИКОДНЕМ!!!

    03/04/2010

Щиросердечно вітаю Вас із світлим та величним святом Христового Воскресіння, яке уособлює, перемогу віри, надії та любові, торжество істини та справедливості, праведності і величі духу. Кожен із нас сприймає його із відкритою душею і чистим серцем, почуттям радісної благодаті та очищення,, віри у краще майбутнє. Нехай свято Воскресіння Христового наповнює Ваше життя світлом і радістю, додає наснаги та енергії, а ваше серце буде сповнене вірою у перемогу добра, як сповнені цим світлі миті Великодня! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 


Детальніше  Субота | 16:14 |  Коментарів: (0)
Середа, 24/04/2024, 13:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
londa
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024