В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 361 362 363 364 365 ... 425 426 »

Лялька -торт

Незнаю чому у мене всі так полюбляють замовляти ляльки,але скажу чесно що отримую велике задоволення від оформлення тортика у вигляді ляльки.
В середині білий бисквіт з сирним кремом та персиками.

На парад моїх Барбі-тортиків можна глянути ОСЬ ТУТ


Детальніше  П`ятниця | 13:39 |  Коментарів: (2)

Мясний рулет надзвичайний

Знаю що в останні дні Страсного тижня важко втриматисявід спокуси потягнути один кусочок мясного,але якщо ти віруючий христіянин то мусимо терпіти і постити.Та підготовка до Великодніх свят триває і ось сьогоднія поділюся з вами рецептом смачного рулета до святкового столу.

Нам потрібно:
1.5кг свинної шиї або сирої шинки
2шт курячого філе
200гр мороженого шпінату або великукількість зелені(це хто яку любить)
приправа до свинини
паприка,перець,часник
майонез

Гарний цільний кусок свинини розрізаємо великим пластом так щоб було схоже на відкриту книжку.Добре відбиваємо.Натираємо сумішю вичавленого часника з паприкою та чорним перцем.
Куряче філе розрізаємо як на відбивні(з 2 шт філе зробити 4 шт куска для відбивних)і також відбиваємо через харчову плівку,щоб не пошкодити філе.Змащуємо філе майонезом і залишаємо наше мясо окремо маринуватися 5-6год(краще на ніч)
Далі на відбитий кусок свинини викладаємо куряче філе,а зверху рівномірно розприділяємо розморожений попередньо шпінат.Скручуємо рулетом при цьому стараючись добре стиснути мясо.Обмотуємо міцною ниткою(або спеціальними зажимами),кладемо на широкий лист фольги,складеної у двоє,загортаємо і ставимо у духовку пектися до 2 год при 180гр.
Розрізаємо на таріль,коли рулет повністю остине.

Смачного і гарних свят!


Детальніше  Середа | 18:22 |  Коментарів: (4)

Кекси на апельсиновому соці

Я продовжую вивчати випічку на апельсиновому соці.Ось на днях пекла сонячні кекси(рецепт ОСЬ ТУТ)
А сьогодні пекла бисквітні кекси і знову на апельсиновому соці.Це щось!!!!по перше аромат стоїть на всю квартиру і смачнющі!!!Хороший варіант для перекусу дітям у школу.

Отже нам потрібно
5 яєць
1 ст цукру
1 пакет розпушувача
3/4стак апельсинового соку
!/4 стак олії
цедра апельсину

Білки збити з цукром на великій швидкості до твердої піни.Жовтки змішати з олією,соком та поволі вливати у збиті білки при цьому не зупиняти роботи міксера.
Збивати ще кілька хвилин.Додати цедру,муку з розпушувачем і розмішати лопаткою методом складання(не міксером!!!)
Формочки обовязково застелити пергаментним папером.Пекти 15-20хв.
Відразу скажу вам що порція дуже велика,кексів виходить дуже багато.Тому варто все поділити по полам,якщо плануєте спекти менше.
можна зробити помадку і думаю що сюди добре підійде білий шоколад. ж не робила бо там практичніше дати дітям у рюкзачки до школи.Смачного!!!


Детальніше  Понеділок | 11:17 |  Коментарів: (1)

Вітаю всіх з Вербною неділею!!!

    28/03/2010
Вербна або Квітна неділя є передвісником Великодня, у цей день усі святять вербу. Адже за легендою, коли Ісус Христос верхи на віслюку в'їжджав до Єрусалиму, люди вітали його і стелили на його шляху пальмове гілля. Це і поклало початок звичаю святити гілки. А оскільки пальмових гілок в Україні немає, а верба найшвидше розпускає свої бруньки, то і святять саме її. Крім того, свяченій вербі з давніх-давен приписували магічні властивості, наші предки вважали її лікувальною та цілющою. Перед Вербною неділею до церкви люди везуть вербове гілля, аби зранку під час святкового богослужіння посвятити його. Того, хто проспить процедуру освячування верби, по поверненні з церкви легенько б'ють свяченими гілками, промовляючи: «Це не я б'ю, а верба б'є. За тиждень – Великдень!».
Після «використання» свячену вербу в жодному разі не можна топтати ногами – це великий гріх. І викидати її теж не можна, а слід обережно зібрати в одному місці та спалити.

 

             Нехай же вам квітує весно-цвіт
             В життя збуваються найкращі мрії
             І доля посилає многа літ
             Добра ,бадьорості, любові і надії.
 

Детальніше  Неділя | 10:23 |  Коментарів: (0)

Шоколадні маффіни з чорницею

Улітку наморозила багато ягід,особливо чорниці.І ось зараз на весні в самий раз їх використовувати.Вчора робила сирники з чорницями а сьогодні поділюся з вами чудовим рецептом кексиків з чорницею.

 

Потрібно:
110 г вершкового масла
290 г борошна (я брала 240 г борошна і 50 грам какао)
1-2 ч.л. розпушувача
1 щіпка солі
1 склянка заморожених чорниць
250 г цукру
2 яйця
120 г теплого молока
1 / 4 ч.л. мускатного горіха

 

Віночком змішати борошно (какао), сіль, розпушувач. Чорницю обваляти в 2-х столових ложка борошняної суміші.
Міксером на середній швидкості збити вершкове масло з цукром. Потім по одному додати яйця.
Переключити міксер на найповільніший режим, всипати борошно, розмішати і поступово влити молоко. Розмішувати треба, поки тісто не стане більш-менш сходитися, тоді маффіни виходять ніжними і повітряними. Лопаточкою вмішати чорницю.
Розкласти у форми. Посипати мускатним горіхом шапки маффінів. Поставити в розігріту до 190С духовку і протримати в ній приблизно 25 хвилин.
 

Зверху можна зробити помадку ,я ж просто розтопила молочний шоколад і полила маффінчики у довільному порядку


Їжте на здоров'я!


Детальніше  Четвер | 13:57 |  Коментарів: (4)
Четвер, 25/04/2024, 11:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024