В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 392 393 394 395 396 ... 425 426 »

Торт "НА ХМАРИНЦІ"

Це власний авторський рецепт.Провірений вже кілька раз і доречі став улюбленим на багатьох сайтах.
 
Для тіста:
3 стакана муки з 1 пакетиком розпушувача
200 г сливочного масла
1/2 стакана цукру
2 пакетика ванільного цукру
4 жовтка
Для сирної начинки:
1велике яблоко
500гр мякого сиру
1пакетик любого пудинга
1ст л крохмалю,0.5ст жирних вершків
2 яйця,1\2ст цукру
Для білкової маси:4 білка
2/3 стакана цукру
1 упаковка ванільного пудинга ,100 г тертого шоколаду

Духовку розігріти до 180 гр.Змішати у мисці муку,масло,цукор,ваніль,добавити жовтки і замісити мягке,еластичне тісто.Відірвати кусок(з кулак) і помістити в холодильник.А решта тіста розложити по формі,а на верх порізати яблоко дольками.
Готуємо сирну начинку.Для цього сир прупустити через сито,добавити яйця,крохмаль,пудинг,цукор і жирні вершки.Все це збити до пишної маси.
Готуємо білкову масу.Білки збиваємо на великій швидкості поступово додаючи цукор.В самому кінці додати порошок пудинга і легко вимішати.
Викласти сирну начинку на яблука,потім білкову масу.А цей кусочок тіста що охолоджувався в холодильнику потерти зверху на білки.І всю цю красу посипати тертим шоколадом.Ставимо у духовку на 40 хв,до золотистого відтінку.Охолоджуємо і смакуємо.Смак неймовірний!!!!Як біла пухнаста хмаринка у роті...Спробуйте,непошкодуєте!!!
 
 

Детальніше  Середа | 13:28 |  Коментарів: (2)

Торт з орхідеями

Торт з мастичним покриттям.В середині бисквітні коржі з шоколадним кремом та арахісом.Рецепт нище
 
 
 

7 яєць
1.5 склянки цукру
2 склянки борошна,
1 пакетик розпушувача (2 ч.л.)
3 / 4 склянки апельсинового соку
1 / 4 склянки олії

Спочатку натремо на досить дрібній тертці шкірку 5 апельсинів Витискаємо 1 ст. соку готуємо форму для випічки (це краще зробити на початку, тому що потім, коли тісто буде готове, його слід відразу виливати в форму):
Дно форми покриваємо пекарської папером і змащуємо маслом.Беремо 7 яєць і відділяємо білки від жовтків. Білки поки прибираємо в холодильник, а в жовтки додаємо 1 ст. цукру і починаємо взбивати до тих пір, поки маса не збільшиться в обємі і не побілії.Додоаємо майже повну склянку апельсинового соку, натерту цедру апельсинів і 1 \ 4 ст. олії. Все перемішуємо. Коли маса збільшитися досить сильно, додаємо пів склянки цукру і збиваємо до тих пір, поки при нахилі посуду, маса не буде стікати по стінках в ємність до жовтків і додаємо половину білків і починаємо акуратно (рухами знизу вгору, від краю посуду до центру) перемішувати до однорідного стану
Додаємо поступово 2 ст. борошна для випічки і так само акуратно все перемішуємо.Додаємо залишки білків і акуратно перемішуємо (акуратність потрібна для того, щоб білки не впали, і тісто вийшло повітряним і смачним)
Як тісто готово,відразу ж (!!!!) викладаємо його у форму, ставимо тісто у вже розігріту духовку. 5 хв. Випікаємо при температурі 200 градусів і до готовності при температурі 170-180 градусів. Перші 20-30 хвилин духовку не відкривати.Готовність перевіряти дерев.паличкою (проткнути бісквіт і якщо до палички не прилипло тісто - готово) або натисканням на центр бісквіта (якщо він відразу ж приймає початкову форму - готовий).
Кладемо його на рушник до повного охолодження. Не слід виставляти на холод.Розрізаю і отримую 3 коржа.
Крем збиті вершки зі чорним шоколадом і з жареним арахісом.
Рецепт бисквіту я взяла зі сайту http://povary.ru.Дякую Анюті за чудовий рецепт.
 

Детальніше  Середа | 13:25 |  Коментарів: (0)

Пампушки

4 ст. борошна
4 ст.л. соняшникової олії
2 ч.л. цукру
1,5 ст.молока(сьогодні взяла сирватку)
3 яйця
0,5 пакету сухих дріжджів (або 30грамм свіжих)
1 ч.л.солі
Замішую тісто як зазвичай Даю вистоятися. Обминаю один раз і ще раз піднятися. Тісто не дуже круте. Потім присипаю стіл борошном, викладаю тісто, трохи підминаю борошном. Відрізую смужки і ріжу на шматочки. Викладаю рядами на столі. Поки усе виклала, вже перші підійшли і починаю їх начиняти.
Начинка-у мене густе повидло,а можна мак перетертий з цукром,або яблука.

Ліплю маленькі пампушки, в діаметрі сантиметрів 3-4. Вони в процесі жарення стають більше.
Смажу в пательні у великій кількості олії. Олія повинна добре підігрітися, пиріжки опускаю в олії і смажу час від часу перевертаючи.
 
 
 
Готові охолодженні пампушки посипаю цукровою пудрою.Смачного!
 

Детальніше  Середа | 11:08 |  Коментарів: (0)

Палюшки-сама українська страва!

Треба:
1кг картоплі,відварити і зробити пюре(сухе без води)
2 яйця
муки,так щоб замісити мяке тісто яке не липне до рук.

До охолодженого пюре додаємо 2 яйця,муку і місимо мяке (нетуге!) тісто.З тіста формуємо жгутики,які розрізаємо по 2-3см в довжину.Варимо у підсоленому окропі 10хв після того як закипіли.Подавати можна зі сметаною,зі соусом.А у мене люблять із зажареною цибулею і з кислим молоком.Смачного!!!

 
 

Детальніше  Середа | 11:06 |  Коментарів: (1)

Сирне печенько

180 г борошна
Пів пакетика розпушувача
50 г вершкового масла
тертий сир 150-180 г
4 ст. ложки сметани
0,5 ч. ложки гірчиці
Паприка, чорний перець, білий перець
Яйце (для змазування)
Мак (для посипання)

Борошно з розпушувачем змішати, додати натерте на терці холодне масло.
І перетерти у масляну крихту.
У масляну крихту додати натертий сир і сухий спеції.
Сметану змішати з гірчицею і додати в сирно-борошняну суміш. Замісити досить туге тісто. Якщо буде занадто сухе, додати ще сметани.
Розділити тісто на 2 частин, скачати кожну в кульку, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 30-40 хвилин.
Папір змастити маслом і тонко розкачати першу кульку в круг.
Розрізати круг сектори.
Змастити трохи збитим яйцем і посипати маком.
Робити дірочки вилкою і відправити до розігрітої до 180 градусів духовку до рум'яного кольору (12-15 хвилин)
Поки перша порція печеться, розкачати другу кульку і як тільки перші будуть готові, відправити до духовки другої порцію.
Головне не пересушити!!!
 
Виходять дуже ніжні і смачні сирні штучки-трикутнички.Я хотіла трохи потішити своїх дітей і зробила у формі зірочок а для чоловіка –трикутнички.Необхідна умова при випічці цих трикутників –тісто має бути розкатане дуже тонко і їсти треба повністю холодними тоді вони хрустять як чіпси.
З пивом, вином, молочком або просто так зникають в лічені хвилини!
 

Детальніше  Середа | 11:04 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 19/04/2024, 15:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024