В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 397 398 399 400 401 ... 425 426 »

Пиріг "Яблунева ніжність"

 
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна
- 3 яєць
- 100гр вершкового масла або маргарину
- 1 ст ложки порошку до печива
-2ст л какао
-2ст л сметани
- 600-700 кг яблук
- 1 склянка цукру
- 1 пакет з вишневим желе(я немала то у мене ананасова галаретка)
-
Борошно просіяти порошком до випічки . Масло нарізати кубиками і посікти ножем з борошном. Додати яєчні жовтки і 4 столові ложки цукру. Швидко замісити гладке тісто. Розділити його на дві частини:більша буде біла,а менша-чорна.До другої додати ст л какао і 2 ст л сметани.Ще раз добре промісити і обернути у харчову плівку і в морозилку.А біле тісто розприділити по формі дека або тортівниці(22см)і зробити бортики.

З яблук видалити ядра і нарізати дрібними кубиками. Перекласти на сковороду з рештою цукром і смажити на повільному вогні, помішуючи, поки сік,що утворюється випарується. (я проварила лише 15хв.Це залежить від сорту яблук)
На тісто у формі розприділити підготовлені яблука.
Білки з дрібкою солі збити до твердої піни, наприкінці додати желе.Далі збивати. Піну, виложити на яблука.
Охоловше темне тісто з холодильника, потерти на терці великими отворами на піну.Пекти 40 хв при тем 180гр.Дати повністю охолонути.
Коли торт охолоне, можна ще й посипати їх цукровою пудрою.

Детальніше  Вівторок | 11:31 |  Коментарів: (1)

Млинці фаршировані

 
Прекрасний сніданок!!!
млинці:
2 яйця
1 ст. л. цукру
2 склянки молока
1 стакан води
ложка олії
щіпка солі і соди
борошно
для начинки:
сирокопчена ковбаска або шинка
тертий сир
яйця

Для приготування млинців змішати з допомогою міксера всі інгредієнти. Муки потрібно така кількість, щоб вийшло тісто як сметана. Потім випекти звичайні млинці. Готовий, обсмажений млинець викладаємо на сковорідку . На одну половину викладаємо частину начинки. Посипаємо тертим сиром.Розбиваємо сире яйце. Закриваємо другою половинкою та обсмажуємо млинці під кришкою. Білок і жовток повинні загуснути.
 
Для начинки я використалпа нарізану соломкою ковбасу,а можна тут фантазувати.І варене куряче мясо і жарені печериці і капусту та все що подобається.
Смачного!!!

Детальніше  Вівторок | 11:29 |  Коментарів: (1)

Шоколадний кекс на окропі

 
 
Цей рецепт давно гуляє просторами інтернету,а у мене руки якось до нього не піднімались.Занадто він мені здавався примітивним.Але сьогодні я напевно дозріла,бо захотілось чогось шоколадного.
Рецепт настільки простий,що навіть не треба задіювати кухонну техніку,але повністю себе оправдовує.Мягка ,волога шоколадна випічка.Спробуйте!

Треба:210гр борошна
1ст л з чубком розрихливача
1ст цукру
0.5стак какао
1ст л коняку або рому
1 велике яйце або 2 малих
1\3ст олії
1 стак окропу
Помадка:1плитка шоколаду розтопити з 2ст л сметани.
Для покращення(для кислинки)смаку я додала заморожені порічки до помадки

Змішати муку з какао,цукром,розрихлювачем.Додати яйце,олію,коняк.Все вимішати і влити окріп.Відразу розмішати(не довго) і у форму і в духовку.
Пекти 30хв.Неперетримати у духовці.Провірити зубочисткою на готовність.
Дати остинути і залити помадкою.

Детальніше  Вівторок | 11:26 |  Коментарів: (0)

Курячі мішечки з сюрпризом

 
Інгредієнти:(на 4шт)
куряче філе 2 шт.
печериці 4 шт.
сир 1 шматочок
налисник або омлет 4 шт.
сіль, перець

Куряче філе розрізати у вигляді книжки і гарненько відбити.Цілі печериці відварити в підсоленій воді.Вирізати з печериць ніжки.Сир нарізати кубиками,наповнити капелюшки сиром.Відбивну посолити, поперчити.Покласти на неї налисник або тонкий омлет.У центр укласти фаршировану печерицю.
 
Зібрати філе в мішечок, зав'язати білою ниткою і поверх можна зеленою цибулею.На сковороді розігріти олію, обсмажувати курку під кришкою близько 5-7 хвилин.Взяти вогнетривку форму, перекласти курячі мішечки і поставити в духовку , розігріту до 200 градусів. Запікати до готовності, близько 15 хвилин.Викласти готові мішечки на блюдо і подати до столу.
 

Детальніше  Вівторок | 11:23 |  Коментарів: (0)

М'ясні гніздечка

Інгредієнти:

фарш 500-700 г
білий хліб 3-4 шматочки
молоко 100-150 мл
яйце 1 шт.
цибуля 1 шт.
сметана 1-2 ст. л.
сіль, перець, спеції за смаком
вівсяні пластівці
яйце 1 шт.
сир 100 г
перепелине яйце 10шт
солодкий перець 1 шт.
зелень для прикраси
Хліб замочити в молоці, дати постояти. Дати хлібу гарненько розм'якнути.У посудину викласти м'ясний фарш, хліб, дрібно нарізану цибулину, яйце, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати. Сформувати битки. Занурити кожен биточок в яйце. Потім у вівсяні пластівці. Розігріти на пательніі олію, викласти битки, зробити в них поглиблення і обсмажувати з одного боку до тих пір, поки денце не стане прожареним.
 
 
Перекласти гніздечка в вогнетривке деко.В кожне у серединку покласти зварене перепелине яйко. Перець нарізати кубиками і викласти в поглиблення до яйка.
Сир натерти і викласти на перець і яйце. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку , Запікати до повної готовності фаршу.
Перекласти гніздечка на блюдо, прикрасити і подати до столу. Смачного!


 

Детальніше  Вівторок | 11:17 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 29/03/2024, 13:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 13
Гостей: 12
Користувачів: 1
AleX_Stasiuk
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024